29 June 2011

5 months!


Salam dan hai semua.

Alhamdulillah..it have been 5 months since our wedding.
Happy Five Months Anniversary, dear husband =)

.............................

Banyak nak update.
And banyak juga nak cerita.
Tapi tak tahu nak mula yang mana.
Hehe.

So, take care everyone!
=)

06 June 2011

Blogger Wedding : Cik Atia's (Cik Belle) Kuantan Reception!

Salam dan hai lovelies.

Ada sesiapa yang tertunggu-tunggu review wedding Cik Atia Kuantan reception? Alhamdulillah, saya dan suami berpeluang jugak datang ke majlis sambut menantu Cik Atia ni. Kitorang lambat sampai. Semalam saja ada 4 kenduri termasuk satu Majlis Pertunangan bestfren saya, Asha.

Walalupun lambat, tapi bagus juga sebab boleh borak-borak ngan pengantin lama sikit. Hihihi. *tips ni*

Korang tengok gambar je boleh?

Gorjes Cik Atia dan suami!

Sampai-sampai je terus nak amek gambar pengantin hehe.

Bunting ni sweet je =)

Lepas tu, terus nak masuk rumah amek gambar lagi. Tak sempat makan lagi time ni hehe.
Excited punya pasal =p

Sangat ayu dan sopan je..

Lepas tu,

Saya dan pengantin perempuan. Pengantin lelaki tengah berborak dengan husband kat luar.

Close up sikit.

Pasangan-pasangan suami isteri heheh =)

Ada something yang saya nak tunjuk kat korang. Ini serius tau.
Komfem akan drooling punya!
Jeng jeng jeng..

1

2

3

4

5

OMG! Super gorjes kan? Kan?

Suka!!

Kak atia malu-malu je time mas puji kasut ni cantik gila. Hik.
Haa..lepas tu siap mintak izin boleh tak nak review dulu ni..
Kak atia yang baik hati ni komfem lah bagi (sambil malu-malu)
Hihihi.

=)

**********************

Want more review?

Kena tunggu pengantin sendiri review lah.
Hihi.

=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

29 June 2011

5 months!


Salam dan hai semua.

Alhamdulillah..it have been 5 months since our wedding.
Happy Five Months Anniversary, dear husband =)

.............................

Banyak nak update.
And banyak juga nak cerita.
Tapi tak tahu nak mula yang mana.
Hehe.

So, take care everyone!
=)

06 June 2011

Blogger Wedding : Cik Atia's (Cik Belle) Kuantan Reception!

Salam dan hai lovelies.

Ada sesiapa yang tertunggu-tunggu review wedding Cik Atia Kuantan reception? Alhamdulillah, saya dan suami berpeluang jugak datang ke majlis sambut menantu Cik Atia ni. Kitorang lambat sampai. Semalam saja ada 4 kenduri termasuk satu Majlis Pertunangan bestfren saya, Asha.

Walalupun lambat, tapi bagus juga sebab boleh borak-borak ngan pengantin lama sikit. Hihihi. *tips ni*

Korang tengok gambar je boleh?

Gorjes Cik Atia dan suami!

Sampai-sampai je terus nak amek gambar pengantin hehe.

Bunting ni sweet je =)

Lepas tu, terus nak masuk rumah amek gambar lagi. Tak sempat makan lagi time ni hehe.
Excited punya pasal =p

Sangat ayu dan sopan je..

Lepas tu,

Saya dan pengantin perempuan. Pengantin lelaki tengah berborak dengan husband kat luar.

Close up sikit.

Pasangan-pasangan suami isteri heheh =)

Ada something yang saya nak tunjuk kat korang. Ini serius tau.
Komfem akan drooling punya!
Jeng jeng jeng..

1

2

3

4

5

OMG! Super gorjes kan? Kan?

Suka!!

Kak atia malu-malu je time mas puji kasut ni cantik gila. Hik.
Haa..lepas tu siap mintak izin boleh tak nak review dulu ni..
Kak atia yang baik hati ni komfem lah bagi (sambil malu-malu)
Hihihi.

=)

**********************

Want more review?

Kena tunggu pengantin sendiri review lah.
Hihi.

=)