20 September 2011

Candy Candilac

Salam dan hai semua.

Woah! Rasa macam lama gila tak update blog nih. Rindu pulak. Hehe.
Kali ni nak share bout Candy Buffet.
Bukan pasal diri saya, keluarga atau sebagainya yeh.

Saya rasa macam berbangga pulak sebab vendor kat Kuantan ni dah semakin maju.
Ramai vendor yang up-to-date dengan latest design.
Boleh dapat dengan harga yang lebih murah pulak tuh berbanding famous vendor.
Bagus bagus. Ini satu perkembangan yang baik.
And the latest one.
Candy Buffet in Kuantan!
Dulu time saya kawen, takde pun yang buat..or tak ramai pun kot 
(maybe sebab saya tak survey haha)
Saya nak buat sendiri masa tuh? Memang tak lah =D

All the pictures below are from Candy Candilac.
I'm not quite sure diorang ni baru lagi buat bisnes ni or not.
But, i'm pretty sure their job is awesome!
Sangat sweet ok!


I know u girls gonna love this!


And this one too!
  



Saya suka pink! Hehe =p


She is Hana and her sister.
Classmate saya time sekolah dulu-dulu.
Hehe.

So, apa lagi?
Go check their website..
Facebook page: Candy Candilac

Enjoy!!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

20 September 2011

Candy Candilac

Salam dan hai semua.

Woah! Rasa macam lama gila tak update blog nih. Rindu pulak. Hehe.
Kali ni nak share bout Candy Buffet.
Bukan pasal diri saya, keluarga atau sebagainya yeh.

Saya rasa macam berbangga pulak sebab vendor kat Kuantan ni dah semakin maju.
Ramai vendor yang up-to-date dengan latest design.
Boleh dapat dengan harga yang lebih murah pulak tuh berbanding famous vendor.
Bagus bagus. Ini satu perkembangan yang baik.
And the latest one.
Candy Buffet in Kuantan!
Dulu time saya kawen, takde pun yang buat..or tak ramai pun kot 
(maybe sebab saya tak survey haha)
Saya nak buat sendiri masa tuh? Memang tak lah =D

All the pictures below are from Candy Candilac.
I'm not quite sure diorang ni baru lagi buat bisnes ni or not.
But, i'm pretty sure their job is awesome!
Sangat sweet ok!


I know u girls gonna love this!


And this one too!
  



Saya suka pink! Hehe =p


She is Hana and her sister.
Classmate saya time sekolah dulu-dulu.
Hehe.

So, apa lagi?
Go check their website..
Facebook page: Candy Candilac

Enjoy!!