13 June 2012

The kesahkaseh Creation

Salam dan hai semua.

The kesahkaseh Creation
....................................................

..is the name of my wedding related business.
Belum sampai sebulan pun saya memulakan bisnes related to wedding ni..
Disebabkan oleh passion towards wedding stuffs, deco and such, even selepas kahwin pun saya still tak boleh tinggal this thing.
Kalau ternampak magazine pengantin, mesti rasa nak beli.
Kalau online, mesti nak search about wedding stuffs lagi.
Lepas tu suka pergi wedding orang, tengok hasil mereka.
Memang tak boleh tinggal.

Disebabkan itu, 
dengan sokongan kawan-kawan, saya pun buat la official website..

Here it is..



or visit


Kedatangan korang sangat dialu-alukan. Hihi.

Wish me luck ye sayang-sayangku!
And i wish all of you best of luck jugak!
Tak kira yang turn to wedding related bisnes or non-wedding related bisnes.
Take care.

=)

With love,
masmOna

12 June 2012

Comelness!

Salam dan hai lovelies,

First of all, rasa macam bernafas baru dengan new template ni..Pink purple. Always be my favorites!
=) =) =)

......................................................

What a lovely idea taken from Design Dazzle bout cupcake liners!
Macam-macam boleh buat dengan cupcake liners ni..
..since they come in so many patterns and colours.


Courtesy: Design Dazzle

Just play with the plain cupcake liners, add doily and button..Done!
Suitable for table centerpiece, perhaps?
=)


Courtesy: Design Dazzle

Love this!
Small lamp.

Comelness =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

13 June 2012

The kesahkaseh Creation

Salam dan hai semua.

The kesahkaseh Creation
....................................................

..is the name of my wedding related business.
Belum sampai sebulan pun saya memulakan bisnes related to wedding ni..
Disebabkan oleh passion towards wedding stuffs, deco and such, even selepas kahwin pun saya still tak boleh tinggal this thing.
Kalau ternampak magazine pengantin, mesti rasa nak beli.
Kalau online, mesti nak search about wedding stuffs lagi.
Lepas tu suka pergi wedding orang, tengok hasil mereka.
Memang tak boleh tinggal.

Disebabkan itu, 
dengan sokongan kawan-kawan, saya pun buat la official website..

Here it is..



or visit


Kedatangan korang sangat dialu-alukan. Hihi.

Wish me luck ye sayang-sayangku!
And i wish all of you best of luck jugak!
Tak kira yang turn to wedding related bisnes or non-wedding related bisnes.
Take care.

=)

With love,
masmOna

12 June 2012

Comelness!

Salam dan hai lovelies,

First of all, rasa macam bernafas baru dengan new template ni..Pink purple. Always be my favorites!
=) =) =)

......................................................

What a lovely idea taken from Design Dazzle bout cupcake liners!
Macam-macam boleh buat dengan cupcake liners ni..
..since they come in so many patterns and colours.


Courtesy: Design Dazzle

Just play with the plain cupcake liners, add doily and button..Done!
Suitable for table centerpiece, perhaps?
=)


Courtesy: Design Dazzle

Love this!
Small lamp.

Comelness =)