30 April 2010

Last preparation

Salam.

Daisypath kata lagi 2 hari until my e-day. Wawawa. Macam berdebar-debar dah nih. Kena prepare mental, emosi dan fizikal sebelum my e-day. Kalau tak memang naya. 2-3 hari sebelum ni emosi memang tak berapa nak stabil lah. Dugaan sebelum e-day agaknya. Paling sedih sebab my bestfriend tak dapat datang time e-day T___T. Mata dah sembab-sembab dah ni. Dah boleh buat jadi tak lawa time e-day. Harap Kak Rozy (Mak Andam) tu tolong kaver-kaver sikit lah kesembapan mata ku ini huhuuuu. Tapi, i perlu kuatkan semangat. Encik Risik kan ada :) Tanpa kehadiran seorang tak semestinya kita perlu merosakkan majlis kite. Tu Encik Risik kata. Walaupun pada hakikatnya it does affect a little. Tapi ah lantaklah! Tak kesah da. Maaf sedikit ter-emo pagi-pagi nih. Hihihi.

Kalau pasal persiapan. Minggu ni memang terbaik penatnya. Kes banyak. Kerja banyak. Staff cuti lagi. Tinggal lah 2 orang jeh ngan staff. I ngan staff i le yang mengerjakan kes-kes tuh. Haih. Malamnya kerjakan hantaran e-day pulak. Door gift lagi. Tag lagi. Wawawa. Nasib baik Makteh banyak membantu i DIY the hantarans (pics will be upload later yeh?) and Kak Pah banyak tolong pasal gift tuh. Thanks a lot uols!!! Sayang sayang sayang :*

Hmm..Agaknya apa lagi eh?

1. Baju e-day
Last monday dah pergi amek dekat kak rozy. Baju i simple jeh. Pink kurung moden with lengan kembang2 gitu.

2. Hantaranss
All done except for sirih junjung. Saturday nak kena beli bunga-bungaan for sirih junjung.

3. Tempah kek untuk hantaran
Done. We both tempah kek paling senang. SR sahaja. Ngehehe :D

4. Gifts - ongoing
Today kene pulun lagi buat gift nih. Sebenarnya tinggal nak masukkan makanan jeh dalam paperbag tuh. Akan dibantu oleh Kak Pah lagi. Yuhuu. Oh ye, i DIY jeh paperbag tuh. Senang dan murah. Ngehehe.

Last minit pergi book. Nasib baik ok :)

6. Make-up
Make-up by kak rozy aka mak andam kuantan for my e-day. Kita tengok lah hasilnya nanti.

:)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

30 April 2010

Last preparation

Salam.

Daisypath kata lagi 2 hari until my e-day. Wawawa. Macam berdebar-debar dah nih. Kena prepare mental, emosi dan fizikal sebelum my e-day. Kalau tak memang naya. 2-3 hari sebelum ni emosi memang tak berapa nak stabil lah. Dugaan sebelum e-day agaknya. Paling sedih sebab my bestfriend tak dapat datang time e-day T___T. Mata dah sembab-sembab dah ni. Dah boleh buat jadi tak lawa time e-day. Harap Kak Rozy (Mak Andam) tu tolong kaver-kaver sikit lah kesembapan mata ku ini huhuuuu. Tapi, i perlu kuatkan semangat. Encik Risik kan ada :) Tanpa kehadiran seorang tak semestinya kita perlu merosakkan majlis kite. Tu Encik Risik kata. Walaupun pada hakikatnya it does affect a little. Tapi ah lantaklah! Tak kesah da. Maaf sedikit ter-emo pagi-pagi nih. Hihihi.

Kalau pasal persiapan. Minggu ni memang terbaik penatnya. Kes banyak. Kerja banyak. Staff cuti lagi. Tinggal lah 2 orang jeh ngan staff. I ngan staff i le yang mengerjakan kes-kes tuh. Haih. Malamnya kerjakan hantaran e-day pulak. Door gift lagi. Tag lagi. Wawawa. Nasib baik Makteh banyak membantu i DIY the hantarans (pics will be upload later yeh?) and Kak Pah banyak tolong pasal gift tuh. Thanks a lot uols!!! Sayang sayang sayang :*

Hmm..Agaknya apa lagi eh?

1. Baju e-day
Last monday dah pergi amek dekat kak rozy. Baju i simple jeh. Pink kurung moden with lengan kembang2 gitu.

2. Hantaranss
All done except for sirih junjung. Saturday nak kena beli bunga-bungaan for sirih junjung.

3. Tempah kek untuk hantaran
Done. We both tempah kek paling senang. SR sahaja. Ngehehe :D

4. Gifts - ongoing
Today kene pulun lagi buat gift nih. Sebenarnya tinggal nak masukkan makanan jeh dalam paperbag tuh. Akan dibantu oleh Kak Pah lagi. Yuhuu. Oh ye, i DIY jeh paperbag tuh. Senang dan murah. Ngehehe.

Last minit pergi book. Nasib baik ok :)

6. Make-up
Make-up by kak rozy aka mak andam kuantan for my e-day. Kita tengok lah hasilnya nanti.

:)

No comments: