07 May 2011

Review : Welcome Sign

Salam dan hai semua.

Saya bangun awal harini. Woah, tahniah kepada diri sendiri! Sebab kalau cuti paham-paham je lah mesti sambung landing lepas subuh. Hihihi.

Kali ni nak share my welcome sign.
Kebiasaannya, pengantin akan ada banner / bunting for welcome sign kan?
Tapi saya tidak.
Pernah husband mengutarakan idea membuat bunting for our wedding.
Saya tanak. Rasa macam membazir.
Kedekut kan?
Eh, itu bukan kedekut tapi jimat. Haha =p

Nanti lepas kawen takkan nak gantung lagi bunting tu kot?

...........................................................

Ini ada satu contoh welcome sign.

Welcome_Signs_655
Credit: here

Cukuplah satu contoh. Sebab saya tahu b2b out there memang lagi dasat dari saya yang dah jadi ex-b2b ni men-google dan mencari idea, kan? Kan? Gud lovelies!

Ok lah, kat bawah ni welcome sign saya!
Hasil DIY je.
Senang. Murah. Simple. Cantik.
Yang paling penting, saya suka!
=)

Nur Masitah & Nazirul Mubin
*itu saya dan husband*

Firdaus & Ain
*itu adik saya dan isteri*

......................................................

Tengahari ni ada wedding.
Malam karang BBQ dinner sempena Family Day ofis. Weehuu!
Temanya ialah Seribu Satu Malam.
Buat kat poolside.
Macam ada sesuatu yang kurang sesuai di situ.
Aih, siapalah yang cadangkan tema ni.
Opss! =p

Have a nice day lovelies!

7 comments:

anaztasias nora aira said...

cantikkkkkkk. nampak haritu. mas , nora nak wat camni gak boleh? hehehehe :D

masmOna said...

nora:
tenkiu sayang =) boleh nora..silakan buat..senang dan murah je huhu..gud luck!

Our Diaries said...

tak penah lagi tgk other bride buat macam ni...u r so creative, selalu tertunggu u nyer entry review about ur wedding.

choclairissa @ intan said...

cantik..ingat senang ke nak buat wedding sign tu...gunting2 lagi..tampal2 lagi..yang penting puas hati kan :)

masmOna said...

Our Diaries:
tenkiu so much dear..u puji lebih dah nih =)

chocliarissa @ intan:
betul tu intan..lagi puas hati kalau buat sendiri huhu =)

Mia-Ina said...

nice..bgs sbb ada kenangan utk mona & suami..best dpt psgn yg suke wat idea gini

dtg klik ur nuffnang mona

masmOna said...

Mia-Ina:
tenkiu mia-ina =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

07 May 2011

Review : Welcome Sign

Salam dan hai semua.

Saya bangun awal harini. Woah, tahniah kepada diri sendiri! Sebab kalau cuti paham-paham je lah mesti sambung landing lepas subuh. Hihihi.

Kali ni nak share my welcome sign.
Kebiasaannya, pengantin akan ada banner / bunting for welcome sign kan?
Tapi saya tidak.
Pernah husband mengutarakan idea membuat bunting for our wedding.
Saya tanak. Rasa macam membazir.
Kedekut kan?
Eh, itu bukan kedekut tapi jimat. Haha =p

Nanti lepas kawen takkan nak gantung lagi bunting tu kot?

...........................................................

Ini ada satu contoh welcome sign.

Welcome_Signs_655
Credit: here

Cukuplah satu contoh. Sebab saya tahu b2b out there memang lagi dasat dari saya yang dah jadi ex-b2b ni men-google dan mencari idea, kan? Kan? Gud lovelies!

Ok lah, kat bawah ni welcome sign saya!
Hasil DIY je.
Senang. Murah. Simple. Cantik.
Yang paling penting, saya suka!
=)

Nur Masitah & Nazirul Mubin
*itu saya dan husband*

Firdaus & Ain
*itu adik saya dan isteri*

......................................................

Tengahari ni ada wedding.
Malam karang BBQ dinner sempena Family Day ofis. Weehuu!
Temanya ialah Seribu Satu Malam.
Buat kat poolside.
Macam ada sesuatu yang kurang sesuai di situ.
Aih, siapalah yang cadangkan tema ni.
Opss! =p

Have a nice day lovelies!

7 comments:

anaztasias nora aira said...

cantikkkkkkk. nampak haritu. mas , nora nak wat camni gak boleh? hehehehe :D

masmOna said...

nora:
tenkiu sayang =) boleh nora..silakan buat..senang dan murah je huhu..gud luck!

Our Diaries said...

tak penah lagi tgk other bride buat macam ni...u r so creative, selalu tertunggu u nyer entry review about ur wedding.

choclairissa @ intan said...

cantik..ingat senang ke nak buat wedding sign tu...gunting2 lagi..tampal2 lagi..yang penting puas hati kan :)

masmOna said...

Our Diaries:
tenkiu so much dear..u puji lebih dah nih =)

chocliarissa @ intan:
betul tu intan..lagi puas hati kalau buat sendiri huhu =)

Mia-Ina said...

nice..bgs sbb ada kenangan utk mona & suami..best dpt psgn yg suke wat idea gini

dtg klik ur nuffnang mona

masmOna said...

Mia-Ina:
tenkiu mia-ina =)