09 May 2011

Candy Buffet : Berangan Mode

Salam dan hai semua.

Sebenarnya dah lama berangan nak buat jugak Candy Buffet ni..Seriusly suka gila-gila! Ye lah, time wedding tak berpeluang nak buat kan..So sekarang ni hanya mampu verangan..Cakap-cakap kat husband saya berangan nak buat camni time kenduri masuk rumah baru ataupun kenduri cukur jambul ataupun birthday party anak..Ha..bila tuh? Hehehe =p Jangan salah paham ye, berita baik belum ada lagi T_T Tapi yang lebih penting doakan kami tau! Hik.

Sedang asyik google terjumpa Candy Buffet yang super cool. Tak pernah tercetus idea nak buat macam ni. Gila kreatif kan?


I tell u. It's super cool!

Kat bawah ni antara contoh dan idea Candy Buffet yang menarik hati jugak.

Sweet Factory Candy Buffet

I love the colour!

Tapi, yang kat bawah ni lagilah super duper love!!

Candy Buffet Front View

Pink dihatiku.
*geli gila*

Haha =p

7 comments:

Rilla said...

Yang 1st tu memang sangat cool.. tapi bahaya pulak kalau ada kanak-kanak aktif

anaztasias nora aira said...

i will have candy buffet on my big day, thanks mas inspired a lot :)

masmOna said...

Rilla:
memang betul sangat2..sbb tu kena berfikir banyak kali kalau nak buat camtu hehe

Nora aira:
yehuuu..gud luck nora! Mas nak pegi ur wedding!

CikNaa said...

aaaaaaa...jatuh chenta lagi! :P

masmOna said...

CikNaa:
kan kan? mmg jatuh cinta!

UyaRayza said...

colorfull nyeeeeee...dapat idea dh untuk kawen nanti hehehe

masmOna said...

UyaRayza:
wah..gud gud =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

09 May 2011

Candy Buffet : Berangan Mode

Salam dan hai semua.

Sebenarnya dah lama berangan nak buat jugak Candy Buffet ni..Seriusly suka gila-gila! Ye lah, time wedding tak berpeluang nak buat kan..So sekarang ni hanya mampu verangan..Cakap-cakap kat husband saya berangan nak buat camni time kenduri masuk rumah baru ataupun kenduri cukur jambul ataupun birthday party anak..Ha..bila tuh? Hehehe =p Jangan salah paham ye, berita baik belum ada lagi T_T Tapi yang lebih penting doakan kami tau! Hik.

Sedang asyik google terjumpa Candy Buffet yang super cool. Tak pernah tercetus idea nak buat macam ni. Gila kreatif kan?


I tell u. It's super cool!

Kat bawah ni antara contoh dan idea Candy Buffet yang menarik hati jugak.

Sweet Factory Candy Buffet

I love the colour!

Tapi, yang kat bawah ni lagilah super duper love!!

Candy Buffet Front View

Pink dihatiku.
*geli gila*

Haha =p

7 comments:

Rilla said...

Yang 1st tu memang sangat cool.. tapi bahaya pulak kalau ada kanak-kanak aktif

anaztasias nora aira said...

i will have candy buffet on my big day, thanks mas inspired a lot :)

masmOna said...

Rilla:
memang betul sangat2..sbb tu kena berfikir banyak kali kalau nak buat camtu hehe

Nora aira:
yehuuu..gud luck nora! Mas nak pegi ur wedding!

CikNaa said...

aaaaaaa...jatuh chenta lagi! :P

masmOna said...

CikNaa:
kan kan? mmg jatuh cinta!

UyaRayza said...

colorfull nyeeeeee...dapat idea dh untuk kawen nanti hehehe

masmOna said...

UyaRayza:
wah..gud gud =)