21 January 2011

Our Pre-Wedding =)

Salam again.

Oh, excited lak!
Pastu tak sabar-sabar nak tempek gambar pre-wedding kat sini. Hihi =p
Korang layan je la eh *oh malu*

21 comments:

Meey@ said...

so sweettt!!=)

wifewillbe said...

oh hoooo hoi...comei nye! nak jgak.. :P

wifewillbe said...

oh hoooo hoi...comei nye! nak jgak.. :P

rose said...

wah!!!!!!!!!!!!!!
dah siap da gmbr dia..comel2..
i like..hehe =)

Xora said...

saya suka kasut korang berdua!

juneHalim said...

comel!!!

Nadya Zahid said...

comeyyyyyyyyyy..sukaaaaaa

fitria said...

cuteee la... :)

*luv Syahnia* said...

alala sweetttt..
dua2 pndai posing.. ;)

farahfatihah said...

comei!!!!

lemonade said...

moga bahagia akan terus jd milik kalian...

masmOna said...

SEMUA!!

thanks a lot korang..sayang korang so much! muahx =) xoxo

.::DinCma::. said...

comelnyee kamu berdua nie.. sepasang.. sehati sejiwa gitu smpai kasut pun sama.. simple n sweet ur pre-wedding pic.. like;-)

masmOna said...

DinCma:
tenkiu cma =) croc tu en nazirul mubin yang belikan =)

Renee Meow said...

awww shoo cutee... ;)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

hana yoriee said...

chomelness..

missbutterfly said...

alaa..comey nye crocss

masmOna said...

Renee Meow,hana yorie, jaja:
terima kasih semua! ngehehe

gadis jumaat said...

selamat pengantin baru mas!!
sori sangat tak dapat datang... :( harap semuanya berjalan dengan lancar... dan cepat2 aplod gambar ke blog!

masmOna said...

gadis jumaat:
tq so much sya! nnt akan ku upload bila dah free..hiihi

cik purple said...

salam...i penah g sg lembing ni skali..tmpat die sgt best..tenang dan sgt classic..hehe =) moga marriage korang akan kekal smpai bile2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

21 January 2011

Our Pre-Wedding =)

Salam again.

Oh, excited lak!
Pastu tak sabar-sabar nak tempek gambar pre-wedding kat sini. Hihi =p
Korang layan je la eh *oh malu*

21 comments:

Meey@ said...

so sweettt!!=)

wifewillbe said...

oh hoooo hoi...comei nye! nak jgak.. :P

wifewillbe said...

oh hoooo hoi...comei nye! nak jgak.. :P

rose said...

wah!!!!!!!!!!!!!!
dah siap da gmbr dia..comel2..
i like..hehe =)

Xora said...

saya suka kasut korang berdua!

juneHalim said...

comel!!!

Nadya Zahid said...

comeyyyyyyyyyy..sukaaaaaa

fitria said...

cuteee la... :)

*luv Syahnia* said...

alala sweetttt..
dua2 pndai posing.. ;)

farahfatihah said...

comei!!!!

lemonade said...

moga bahagia akan terus jd milik kalian...

masmOna said...

SEMUA!!

thanks a lot korang..sayang korang so much! muahx =) xoxo

.::DinCma::. said...

comelnyee kamu berdua nie.. sepasang.. sehati sejiwa gitu smpai kasut pun sama.. simple n sweet ur pre-wedding pic.. like;-)

masmOna said...

DinCma:
tenkiu cma =) croc tu en nazirul mubin yang belikan =)

Renee Meow said...

awww shoo cutee... ;)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

hana yoriee said...

chomelness..

missbutterfly said...

alaa..comey nye crocss

masmOna said...

Renee Meow,hana yorie, jaja:
terima kasih semua! ngehehe

gadis jumaat said...

selamat pengantin baru mas!!
sori sangat tak dapat datang... :( harap semuanya berjalan dengan lancar... dan cepat2 aplod gambar ke blog!

masmOna said...

gadis jumaat:
tq so much sya! nnt akan ku upload bila dah free..hiihi

cik purple said...

salam...i penah g sg lembing ni skali..tmpat die sgt best..tenang dan sgt classic..hehe =) moga marriage korang akan kekal smpai bile2..