14 November 2010

Wedding Rubber Stamp

Salam.

Again, hai semua!

Malam ni tetibe i rasa excited plak nak update banyak2. Bukan apa, pas few weeks i busy sungguh. Siang keje, malam pula i setelkan gam boxes. Tinggal sikit saja lagi. Hoyeh! Kalau online sekejap2 tu i cuma sempat blogwalking 2-3 blog pastu dah. Tak sempat juga nak update -_- Pasni i will try carik masa lebih dan blogwalking ke semua blog k? Aha. Berangan sungguh. Tapi kalau sempatlah tau.

Kali ni i nak share bout my rubber stamp. Lagi satu keje gedik i nak jugak buat. Boleh tak? Hihi :P I really admire Kay Kamal's rubber stamp. Serius cantik! She's so talented lah mendesign nih. Pakai Photoshop bagai. Oh, i memang fail gila guna Photoshop. Takat basic tu tahulah. Dan kalau design handmade ke i boleh lah jugak buat. Hehe.

Let see her design. Cantik tahu?

Credit: Kay Kamal

So, as for my rubber stamp i dah siap design dah. Simple jeh. Tapi i sangat suka =) Jumaat aritu i dah hantar kedai buat. Can't wait.

Seperti yang i cakap, simple je kan? Ehe. Tapi kan, kat mana i nak tempek rubber stamp ni? Haa...tunggu..Ceit, saje nak bagi suspen hihihi :P

Pasal flourishes tu, u all can find them a lot at Weddingclipart. Ataupun google je flourishes. Pastu edit sikit2.

15 comments:

Cik Belle said...

TQ mas for the link! tihihi. berguna ya Amatttt! sayang mas! rajen google. huehuehue

sk said...

cantiklah design rubber stamp mas buat! sy suka yg simple2 jek. thanx for the link!! =)

kay kamal said...

comel la u wat.. u puji i mlambung..lol.. sgan dibuatnye

anaztasias aira said...

rajinyaaaaaaaaaaaaa mas !!!!! rindu kamu. xsabar nk tgk outcome ni ehehe

masmOna said...

Cik Belle:
ur welcome kak tia =) ala..aritu mas jalan2 pastu terjumpa hihi. tp, kak tia lagi lah rajinnya google hik!

sk:
thank you awak =) sy pun suka yg simple juga hehe

kay kamal:
I puji betul2 ni tau. sbb u sgt terer mendesign ni, i tak pandai hehe

anaztasias aira:
Nora! rindu kamu juga =) nora lagi rajin lah dr mas huhu

rose said...

cantik2..simple je..kalu i nk wt cam kay kamal mmg xdpt ler..hehe..wt mcm u ada kemungkinan la..hehe..nnt gtau wt kat ne..jgn nk peram lak..=P

masmOna said...

rose:
haha! takde maknanya i nak peram rose. for sure i akan bgtau hehe :P

~ mizzAmy ~ said...

wah... sweet ur design tuh. btw, thanks for the link. boleh start design2 dah lepas nie. hehehehe....

masmOna said...

mizzAmy:
ur welcome dear..selemat mendesign! hehe

K.I.N.A said...

simple tp sweet la mas..;)

masmOna said...

KINA:
thank you kina =)

masmOna said...

KINA:
thank you kina =)

purlpe.pink said...

assalamualaikum,

tahniah for upcoming wedding:)

boleh tau, kat mana oder rubberstamps ni?
i pun kuantan jugak.

masmOna said...

purple.pink:
wslm dear..
tq for the wishes..i buat rubberstamp ni kat kedai depan jelita.kedai dia tepi sekali sebelah dengan public bank..kat area am bank sana..hehe

xieoanna said...

salam..cantik~simple jek..mintak izin nak gune corak neh untuk diy sy nyer rubber stamp yer..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

14 November 2010

Wedding Rubber Stamp

Salam.

Again, hai semua!

Malam ni tetibe i rasa excited plak nak update banyak2. Bukan apa, pas few weeks i busy sungguh. Siang keje, malam pula i setelkan gam boxes. Tinggal sikit saja lagi. Hoyeh! Kalau online sekejap2 tu i cuma sempat blogwalking 2-3 blog pastu dah. Tak sempat juga nak update -_- Pasni i will try carik masa lebih dan blogwalking ke semua blog k? Aha. Berangan sungguh. Tapi kalau sempatlah tau.

Kali ni i nak share bout my rubber stamp. Lagi satu keje gedik i nak jugak buat. Boleh tak? Hihi :P I really admire Kay Kamal's rubber stamp. Serius cantik! She's so talented lah mendesign nih. Pakai Photoshop bagai. Oh, i memang fail gila guna Photoshop. Takat basic tu tahulah. Dan kalau design handmade ke i boleh lah jugak buat. Hehe.

Let see her design. Cantik tahu?

Credit: Kay Kamal

So, as for my rubber stamp i dah siap design dah. Simple jeh. Tapi i sangat suka =) Jumaat aritu i dah hantar kedai buat. Can't wait.

Seperti yang i cakap, simple je kan? Ehe. Tapi kan, kat mana i nak tempek rubber stamp ni? Haa...tunggu..Ceit, saje nak bagi suspen hihihi :P

Pasal flourishes tu, u all can find them a lot at Weddingclipart. Ataupun google je flourishes. Pastu edit sikit2.

15 comments:

Cik Belle said...

TQ mas for the link! tihihi. berguna ya Amatttt! sayang mas! rajen google. huehuehue

sk said...

cantiklah design rubber stamp mas buat! sy suka yg simple2 jek. thanx for the link!! =)

kay kamal said...

comel la u wat.. u puji i mlambung..lol.. sgan dibuatnye

anaztasias aira said...

rajinyaaaaaaaaaaaaa mas !!!!! rindu kamu. xsabar nk tgk outcome ni ehehe

masmOna said...

Cik Belle:
ur welcome kak tia =) ala..aritu mas jalan2 pastu terjumpa hihi. tp, kak tia lagi lah rajinnya google hik!

sk:
thank you awak =) sy pun suka yg simple juga hehe

kay kamal:
I puji betul2 ni tau. sbb u sgt terer mendesign ni, i tak pandai hehe

anaztasias aira:
Nora! rindu kamu juga =) nora lagi rajin lah dr mas huhu

rose said...

cantik2..simple je..kalu i nk wt cam kay kamal mmg xdpt ler..hehe..wt mcm u ada kemungkinan la..hehe..nnt gtau wt kat ne..jgn nk peram lak..=P

masmOna said...

rose:
haha! takde maknanya i nak peram rose. for sure i akan bgtau hehe :P

~ mizzAmy ~ said...

wah... sweet ur design tuh. btw, thanks for the link. boleh start design2 dah lepas nie. hehehehe....

masmOna said...

mizzAmy:
ur welcome dear..selemat mendesign! hehe

K.I.N.A said...

simple tp sweet la mas..;)

masmOna said...

KINA:
thank you kina =)

masmOna said...

KINA:
thank you kina =)

purlpe.pink said...

assalamualaikum,

tahniah for upcoming wedding:)

boleh tau, kat mana oder rubberstamps ni?
i pun kuantan jugak.

masmOna said...

purple.pink:
wslm dear..
tq for the wishes..i buat rubberstamp ni kat kedai depan jelita.kedai dia tepi sekali sebelah dengan public bank..kat area am bank sana..hehe

xieoanna said...

salam..cantik~simple jek..mintak izin nak gune corak neh untuk diy sy nyer rubber stamp yer..=)