14 November 2010

Murah tapi cantik for your pictures deco

Salam dan hai semua.

Kamu semua tentu terfikir kalau nak deco guest book table, mesti nak guna frame untuk display pictures kan? Tengah2 survey aritu i terjumpa idea yang lebih murah. Cantik dan mudah untuk dibuat. Betul ni. Cuba lihat di bawah.

So sorii i terlupa jumpa pic ni kat mana T_T

See? Senang dan mudah je untuk dibuat kan? Tak payah sibuk-sibuk beli frame. Hehe. Walaupun ia tak boleh diletak di guest book table, tapi ia boleh digantung di dinding (if ur guest book table di tepi dinding) as ur deco, perhaps?

Selamat mencuba!

=)

7 comments:

dyn said...

suke idea ni...menarik..

masmOna said...

dyn:
i pun suka jugak idea ni. lebih2 lagi sbb murah hehe

rose said...

idea yg bernas!boleh diadaptasi ni..hehe

masmOna said...

rose: ye betul! mari sama2 adaptasi hehe

Bai said...

ada lagi satu..ni letak kat atas..ala ala scalop.

masmOna said...

Bai:
aah eh..cantik juga kalau buat camtu..huhu

ElyaElmo said...

menarik idea ni..lepas nii nk letak guest boo dekat dgn dinding laa kan??senang nk gantungg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

14 November 2010

Murah tapi cantik for your pictures deco

Salam dan hai semua.

Kamu semua tentu terfikir kalau nak deco guest book table, mesti nak guna frame untuk display pictures kan? Tengah2 survey aritu i terjumpa idea yang lebih murah. Cantik dan mudah untuk dibuat. Betul ni. Cuba lihat di bawah.

So sorii i terlupa jumpa pic ni kat mana T_T

See? Senang dan mudah je untuk dibuat kan? Tak payah sibuk-sibuk beli frame. Hehe. Walaupun ia tak boleh diletak di guest book table, tapi ia boleh digantung di dinding (if ur guest book table di tepi dinding) as ur deco, perhaps?

Selamat mencuba!

=)

7 comments:

dyn said...

suke idea ni...menarik..

masmOna said...

dyn:
i pun suka jugak idea ni. lebih2 lagi sbb murah hehe

rose said...

idea yg bernas!boleh diadaptasi ni..hehe

masmOna said...

rose: ye betul! mari sama2 adaptasi hehe

Bai said...

ada lagi satu..ni letak kat atas..ala ala scalop.

masmOna said...

Bai:
aah eh..cantik juga kalau buat camtu..huhu

ElyaElmo said...

menarik idea ni..lepas nii nk letak guest boo dekat dgn dinding laa kan??senang nk gantungg