17 November 2010

Wedding of Nadiatul Ikmal & Mazrul Shazli

Salam dan hai semua.

Ini adalah entry tertangguh tau. Wedding ofismate i merangkap geng i joging lepas balik kerja hehehe. Tapi, pasni dah tak tahu nak joging ngan sape since dia ni kompem nak balik rumah memasak. Dah jadi isteri orang kan? I joging sorang lah nampaknya..Huhu -_-

Wedding of : Nadiatul Ikmal Alias & Mazrul Shazli
Date: 6 November 2010
Venue: Temerloh, Pahang
Theme colour: Purple

Let's see her pictures lah.




The gorgeous bride.


Dear Nadia,

Tahniah babe!
Akhirnya ko dah jadi isteri orang huhuhuhu.
Semoga bahagia hingga ke syurga.
InsyaAllah..

=)

3 comments:

anaztasias aira said...

love purple !! cantik !!

Sh.athie said...

she looks so familiar, mcm senior i time kat stf dulu.

masmOna said...

nora:
sukanya dia dengan purple hehe =)

Sh.atie:
dia memang ex-stf pun dear..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

17 November 2010

Wedding of Nadiatul Ikmal & Mazrul Shazli

Salam dan hai semua.

Ini adalah entry tertangguh tau. Wedding ofismate i merangkap geng i joging lepas balik kerja hehehe. Tapi, pasni dah tak tahu nak joging ngan sape since dia ni kompem nak balik rumah memasak. Dah jadi isteri orang kan? I joging sorang lah nampaknya..Huhu -_-

Wedding of : Nadiatul Ikmal Alias & Mazrul Shazli
Date: 6 November 2010
Venue: Temerloh, Pahang
Theme colour: Purple

Let's see her pictures lah.




The gorgeous bride.


Dear Nadia,

Tahniah babe!
Akhirnya ko dah jadi isteri orang huhuhuhu.
Semoga bahagia hingga ke syurga.
InsyaAllah..

=)

3 comments:

anaztasias aira said...

love purple !! cantik !!

Sh.athie said...

she looks so familiar, mcm senior i time kat stf dulu.

masmOna said...

nora:
sukanya dia dengan purple hehe =)

Sh.atie:
dia memang ex-stf pun dear..