08 November 2010

Wedding wishes and his birthday celebration!

Salam dan hai semua.

First of all, walaupun macam dah lama gila dah lapuk i tetap nak wish jugak.

Pertama:

Dear Xora dan Zaila,

Selamat Pengantin Baru
Semoga kalian bahagia bersama yang tercinta.
Dunia dan akhirat.
InsyaAllah..

Kedua:

Tahniah Nora!
Hebatlah kamu menang Urban Vibe Online Contest itu huhuhu.
Saya happy untuk kamu.
Rezeki nak kawen kan?
Hihihi
And tak lupa juga kepada pemenang2 yang lain.
Tahniah tahniah!

.............................................................................................

Sedikit update minggu ni.

Satu minggu En Tunang pergi kursus. Tj Malim pulak tuh. Jauh. Rindu pulak rasa. Wuwu -_- Takpe lah, demi kerjayamu.

31 October aritu birthday En Tunang kesayangan. I takde buat suprise pape sangat pun. Seriusly, i memang tak pandai nak buat suprise. Hoh T_T Sure tak jadik punye lah. Sabor je lah. Haha. Maka, on that day, both of us just spent quality time together. Makan. Movie. Jalan-jalan. Tapi kesian kat dia sebab he had a bad flu on that day wuuu..Asek dok terbersin je -_-

Tapi, dah nama pun birthday kan for sure akan ada birthday card. For that day, ini lah yang termampu i buat. 2-3 days before i dah start buat dah kad untuk dia. Dah lama gila i buat keje camni. Gunting2 kertas kaler-kaler dan tampal-tampal. Dulu tima zaman sekolah rajin lah jugak haha. Seronok juga bila perasaan nak buat kad tu datang balik =)

So, here's birthday card for him. Siap ada sampul gitu. Hihihi :P

Happy Birthday sayang!

A big heart for my love!! Isi dalamnya i tayah tunjuk lah. Comot. Haha :P

Instead of the card, petang Sabtu tu (birthday dia Ahad) baru i terlintas dalam fikiran nak masak something for him. Trifle! Walaupun i tak pernah masak trifle nih, tapi i tahu i boleh! I pun google lah apa lagi haha :P

Nampak sedap kan?? Cubaan pertama berjaya, yuhuu! Sukanya i sebab sedap *puji diri sendiri nih aha* Topper tu amek dari birthday card tadi pastu cucuk kat situ. Comels. Hihihi. Berangan nak buat camni jugak for cupcake hantaran, boleh tak? =)

Lastly..

Saya rindu dia ni..

-_-

....................................................................................

Weekend baru-baru ni kami celebrate his belated birthday kat KL =)=)=)

Sempat jumpa Dani dan Aqma darlink!
Happy =)

10 comments:

anaztasias aira said...

tengs dear. for the wishes !!

comelnyaaaaaaaa kad kamu. suka. ur fiance mesti suka :))

masmOna said...

anaztasias aira:
ur welcome dear =) nora, u truly deserve that tau.

tenkiu tenkiu nora =) i hope dia suka jugak huhuhu

farahfatihah said...

cumilnya kad!!!

~ mizzAmy ~ said...

sangat comel kad itu... btw, i pernah buat trifle tapi tak jadik. susah lah nak buat dia... T_____T

.::DinCma::. said...

hai masmOna..

cantik kad n nmpk best trifle kamoo tu;-)
sweet couple..happy till end..
i follow n link u k..

masmOna said...

farahfatihah:
thank you dear =) hik!

mizzAmy:
tenkiu dear =) ololo..nape tak jadi pulak? i buat yg paling simple kot. sbb tu menjadi ehe. cuba lagi ok?

DinCma:
hi awak!
tenkiu tenkiu =)
i've followed u n linked u too. keep in touch k.

.::DinCma::. said...

datang kacau masmOna lg;-)

nak bg tau nie..
eceecehh..i TAG u utk join contest kesayanganku dari cik kina kita..
join k..mana tau menang hadiah kawin..

Aqma Lily said...

Halalalalalallaa....
So cute both of u... Baru sempat baca entry inih... CUTE + ROMANTIC! Love it sayangs!

ElyaElmo said...

dear!!sgtt sweeeetttt....!!!

masmOna said...

DinCma:
alaa...takde idea lagi nk tulis now lah dear..camno nih?
anyway, thanks tau tag i =)

Aqma Lily:
aha..tenkiu darlingss hik! =)

Elya Elmo:
hi elya, thanks tau!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

08 November 2010

Wedding wishes and his birthday celebration!

Salam dan hai semua.

First of all, walaupun macam dah lama gila dah lapuk i tetap nak wish jugak.

Pertama:

Dear Xora dan Zaila,

Selamat Pengantin Baru
Semoga kalian bahagia bersama yang tercinta.
Dunia dan akhirat.
InsyaAllah..

Kedua:

Tahniah Nora!
Hebatlah kamu menang Urban Vibe Online Contest itu huhuhu.
Saya happy untuk kamu.
Rezeki nak kawen kan?
Hihihi
And tak lupa juga kepada pemenang2 yang lain.
Tahniah tahniah!

.............................................................................................

Sedikit update minggu ni.

Satu minggu En Tunang pergi kursus. Tj Malim pulak tuh. Jauh. Rindu pulak rasa. Wuwu -_- Takpe lah, demi kerjayamu.

31 October aritu birthday En Tunang kesayangan. I takde buat suprise pape sangat pun. Seriusly, i memang tak pandai nak buat suprise. Hoh T_T Sure tak jadik punye lah. Sabor je lah. Haha. Maka, on that day, both of us just spent quality time together. Makan. Movie. Jalan-jalan. Tapi kesian kat dia sebab he had a bad flu on that day wuuu..Asek dok terbersin je -_-

Tapi, dah nama pun birthday kan for sure akan ada birthday card. For that day, ini lah yang termampu i buat. 2-3 days before i dah start buat dah kad untuk dia. Dah lama gila i buat keje camni. Gunting2 kertas kaler-kaler dan tampal-tampal. Dulu tima zaman sekolah rajin lah jugak haha. Seronok juga bila perasaan nak buat kad tu datang balik =)

So, here's birthday card for him. Siap ada sampul gitu. Hihihi :P

Happy Birthday sayang!

A big heart for my love!! Isi dalamnya i tayah tunjuk lah. Comot. Haha :P

Instead of the card, petang Sabtu tu (birthday dia Ahad) baru i terlintas dalam fikiran nak masak something for him. Trifle! Walaupun i tak pernah masak trifle nih, tapi i tahu i boleh! I pun google lah apa lagi haha :P

Nampak sedap kan?? Cubaan pertama berjaya, yuhuu! Sukanya i sebab sedap *puji diri sendiri nih aha* Topper tu amek dari birthday card tadi pastu cucuk kat situ. Comels. Hihihi. Berangan nak buat camni jugak for cupcake hantaran, boleh tak? =)

Lastly..

Saya rindu dia ni..

-_-

....................................................................................

Weekend baru-baru ni kami celebrate his belated birthday kat KL =)=)=)

Sempat jumpa Dani dan Aqma darlink!
Happy =)

10 comments:

anaztasias aira said...

tengs dear. for the wishes !!

comelnyaaaaaaaa kad kamu. suka. ur fiance mesti suka :))

masmOna said...

anaztasias aira:
ur welcome dear =) nora, u truly deserve that tau.

tenkiu tenkiu nora =) i hope dia suka jugak huhuhu

farahfatihah said...

cumilnya kad!!!

~ mizzAmy ~ said...

sangat comel kad itu... btw, i pernah buat trifle tapi tak jadik. susah lah nak buat dia... T_____T

.::DinCma::. said...

hai masmOna..

cantik kad n nmpk best trifle kamoo tu;-)
sweet couple..happy till end..
i follow n link u k..

masmOna said...

farahfatihah:
thank you dear =) hik!

mizzAmy:
tenkiu dear =) ololo..nape tak jadi pulak? i buat yg paling simple kot. sbb tu menjadi ehe. cuba lagi ok?

DinCma:
hi awak!
tenkiu tenkiu =)
i've followed u n linked u too. keep in touch k.

.::DinCma::. said...

datang kacau masmOna lg;-)

nak bg tau nie..
eceecehh..i TAG u utk join contest kesayanganku dari cik kina kita..
join k..mana tau menang hadiah kawin..

Aqma Lily said...

Halalalalalallaa....
So cute both of u... Baru sempat baca entry inih... CUTE + ROMANTIC! Love it sayangs!

ElyaElmo said...

dear!!sgtt sweeeetttt....!!!

masmOna said...

DinCma:
alaa...takde idea lagi nk tulis now lah dear..camno nih?
anyway, thanks tau tag i =)

Aqma Lily:
aha..tenkiu darlingss hik! =)

Elya Elmo:
hi elya, thanks tau!!