22 December 2010

Oh My Wedding Sticker!

Salam dan hai semua.

Hi korang!

Hari ni happy berganda-ganda.
Yehuu =)

Sebabnya, wedding sticker saya sudah siap!
Boleh lihat post lama di sini.
Petang tadi lepas balik kerja terus pegi amek.
Oh, happy lagi!

Gambar ni di ambil dalam kereta En Tunang.
Tak sabar-sabar. Terus je nak snap snap snap. Haha =p

Ni setelah ditempek pada glass Ikea itu.

Berikut adalah description about my order:

Size: 1.5 inch x 2 inch
Colour: Transparent
Kuantiti: 500 pcs
Harga: RM200
Kedai sticker: Unique Engraving, Bukit Sekilau, Kuantan

Tapi kan, kuantiti untuk tempek kat glass dah jadi 498.
Sebab 2 biji dah ditempek pada kereta En Nazirul Mubin.
Punye lah tak sabo nak tempek.
Gila jakun =p

Promo promo =)

26 comments:

.::DinCma::. said...

alahaii comelnyee wedding sticker dia..
menarik bila dah siap tampal kat gelas tuu..

good job dear;-)

Durruz said...

i pun nak buat transparent sticker. tp xjumpa lg kedai yg bole buat..

huwaaaaaaaaaa...

pasrah jela. kalo xjumpa. xde rezeki la tu.

~Ayu BnSyg~ said...

Class kt ikea tu ada x yg size kecik mcm muat2 utk isi telur rebus? By the way, brape harga satu class ikea yg you beli ni if you don't mind?

lovelyadibah said...

wow~..bestnyer :)suka!:)

rose said...

comel2!mau 1..hehe =P

haha..mujur 2..kalau semua?habes la kete en.tunang u 2..heee

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

chumel la yank... heheh

Lyana MK said...

wah comel nyer!! gelas2 tuh yana pun byk borong kt ikea dulu...masa nak raya.....huhuhu ...tgk2 ibu tak pakai punn...(ade can nak pakai wat door gift heheh)....saje beli sebab murah...pastuh cute plak!!

gadis jumaat said...

cantekkkkkkkkkkkkkkk bangettttttt mas!!! suke suke sukeeeeee. dah tunjuk kat sini, kenalaa bagi ai nanti :D

didieadila said...

comey gile..hehe

LittleSunshine said...

cntik sticker tu..
harga pun xmhl sgt

~ mizzAmy ~ said...

chantek lah sticker tuh bila letak dekat gelas. sangat menarik...

masmOna said...

DinCma:
terima kasih awak huhu =)

Durruz:
usaha lagi carik kedai sticker. kedai sticker yang buat sticker2 motor2 tu pun boleh je. selambe je pegi tny diorang boleh buat ke tak. hehe

AyuBnSyg:
ada dear..tp tak silap i harganya mahal sikit lah nk banding dengn glass yg i beli nih. harga dia 4.90 ada 6 bijik. n gelas ni muat je nak letak telur. hihi

masmOna said...

lovelyadibah:
saya suka jugak heee..

rose:
jgn lupa datang majlis i nnt tau. for sure ada untuk u hehe.

yg pasti kan, kat kete en tunang tu..i yg tempek. kihkihkih

natakafisha:
tenkiu dear =)

Lyana MK:
rembat je buat door gift heheheheh =p

gadis jumaat:
oh syaaa..tenkiu!! of cos ada untuk u..jemput datang bersama en hubby =)

noridaramli said...

dear....sticker ok ida rasa rege die berbaloi sgt.ske dgn sticker tranparent tuh

masmOna said...

didieadila:
tenkiu tenkiu =)

Little Sunshine:
tq..yup.so far kedai tu yang quote harga paling murah..huhu

mizzAmy:
tenkiu dear =)

masmOna said...

noridaramli:
yup yup..kedai tu yang bagi harga paling berbaloi huhu

*luv Syahnia* said...

wah bestnya ada sticker sndiri erkk..
kak murah jugaklah yea
tp jauhlah kat kuantan ;P

noridaramli said...

ida biasa tya 50sen ke atas die ltk...tu kire ngn member....nk cari kt kdai wt sticker gak...papepun cute sgt..ida suke

lindosh said...

bila tgk gamba sticker wedding ni mcm2 rasa nak tanya. tp sib baik laa cik masmona share kan. tenkiu2 mmg comel sticker mcm tu

masmOna said...

luv syahnia:
so far yg saya survey itu lah yg paling murah kat kuantan nih. hehe.meh le datang kuantan =)

noridaramli:
tenkiu ida =)
ada kedai yang quote smpai 60-70 sen. terus saya reject. haha

lindosh:
huhu =)

fitria said...

nice2.. comel sgt...

masmOna said...

fitria:
terima kasih huhu

purlpe.pink said...

tumpang tanya..
berapa kos untuk cawan ni ye...

Sabrina said...

Mas..org beli gelas sama macam mas bleh? Tgh pening nk bg door gift ape nnt..hehe..

masmOna said...

Sabrina:
boleh dear..boleh sangat..takkan nak halang pulak kan? hehe, gud luck k =)

Sabrina said...

hihi..tq cayunk..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

22 December 2010

Oh My Wedding Sticker!

Salam dan hai semua.

Hi korang!

Hari ni happy berganda-ganda.
Yehuu =)

Sebabnya, wedding sticker saya sudah siap!
Boleh lihat post lama di sini.
Petang tadi lepas balik kerja terus pegi amek.
Oh, happy lagi!

Gambar ni di ambil dalam kereta En Tunang.
Tak sabar-sabar. Terus je nak snap snap snap. Haha =p

Ni setelah ditempek pada glass Ikea itu.

Berikut adalah description about my order:

Size: 1.5 inch x 2 inch
Colour: Transparent
Kuantiti: 500 pcs
Harga: RM200
Kedai sticker: Unique Engraving, Bukit Sekilau, Kuantan

Tapi kan, kuantiti untuk tempek kat glass dah jadi 498.
Sebab 2 biji dah ditempek pada kereta En Nazirul Mubin.
Punye lah tak sabo nak tempek.
Gila jakun =p

Promo promo =)

26 comments:

.::DinCma::. said...

alahaii comelnyee wedding sticker dia..
menarik bila dah siap tampal kat gelas tuu..

good job dear;-)

Durruz said...

i pun nak buat transparent sticker. tp xjumpa lg kedai yg bole buat..

huwaaaaaaaaaa...

pasrah jela. kalo xjumpa. xde rezeki la tu.

~Ayu BnSyg~ said...

Class kt ikea tu ada x yg size kecik mcm muat2 utk isi telur rebus? By the way, brape harga satu class ikea yg you beli ni if you don't mind?

lovelyadibah said...

wow~..bestnyer :)suka!:)

rose said...

comel2!mau 1..hehe =P

haha..mujur 2..kalau semua?habes la kete en.tunang u 2..heee

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

chumel la yank... heheh

Lyana MK said...

wah comel nyer!! gelas2 tuh yana pun byk borong kt ikea dulu...masa nak raya.....huhuhu ...tgk2 ibu tak pakai punn...(ade can nak pakai wat door gift heheh)....saje beli sebab murah...pastuh cute plak!!

gadis jumaat said...

cantekkkkkkkkkkkkkkk bangettttttt mas!!! suke suke sukeeeeee. dah tunjuk kat sini, kenalaa bagi ai nanti :D

didieadila said...

comey gile..hehe

LittleSunshine said...

cntik sticker tu..
harga pun xmhl sgt

~ mizzAmy ~ said...

chantek lah sticker tuh bila letak dekat gelas. sangat menarik...

masmOna said...

DinCma:
terima kasih awak huhu =)

Durruz:
usaha lagi carik kedai sticker. kedai sticker yang buat sticker2 motor2 tu pun boleh je. selambe je pegi tny diorang boleh buat ke tak. hehe

AyuBnSyg:
ada dear..tp tak silap i harganya mahal sikit lah nk banding dengn glass yg i beli nih. harga dia 4.90 ada 6 bijik. n gelas ni muat je nak letak telur. hihi

masmOna said...

lovelyadibah:
saya suka jugak heee..

rose:
jgn lupa datang majlis i nnt tau. for sure ada untuk u hehe.

yg pasti kan, kat kete en tunang tu..i yg tempek. kihkihkih

natakafisha:
tenkiu dear =)

Lyana MK:
rembat je buat door gift heheheheh =p

gadis jumaat:
oh syaaa..tenkiu!! of cos ada untuk u..jemput datang bersama en hubby =)

noridaramli said...

dear....sticker ok ida rasa rege die berbaloi sgt.ske dgn sticker tranparent tuh

masmOna said...

didieadila:
tenkiu tenkiu =)

Little Sunshine:
tq..yup.so far kedai tu yang quote harga paling murah..huhu

mizzAmy:
tenkiu dear =)

masmOna said...

noridaramli:
yup yup..kedai tu yang bagi harga paling berbaloi huhu

*luv Syahnia* said...

wah bestnya ada sticker sndiri erkk..
kak murah jugaklah yea
tp jauhlah kat kuantan ;P

noridaramli said...

ida biasa tya 50sen ke atas die ltk...tu kire ngn member....nk cari kt kdai wt sticker gak...papepun cute sgt..ida suke

lindosh said...

bila tgk gamba sticker wedding ni mcm2 rasa nak tanya. tp sib baik laa cik masmona share kan. tenkiu2 mmg comel sticker mcm tu

masmOna said...

luv syahnia:
so far yg saya survey itu lah yg paling murah kat kuantan nih. hehe.meh le datang kuantan =)

noridaramli:
tenkiu ida =)
ada kedai yang quote smpai 60-70 sen. terus saya reject. haha

lindosh:
huhu =)

fitria said...

nice2.. comel sgt...

masmOna said...

fitria:
terima kasih huhu

purlpe.pink said...

tumpang tanya..
berapa kos untuk cawan ni ye...

Sabrina said...

Mas..org beli gelas sama macam mas bleh? Tgh pening nk bg door gift ape nnt..hehe..

masmOna said...

Sabrina:
boleh dear..boleh sangat..takkan nak halang pulak kan? hehe, gud luck k =)

Sabrina said...

hihi..tq cayunk..=)