17 November 2010

Wedding Rubber Stamp-ku Sudah Siap!

Salam again!


Saya sangat happy sekarang ini sebab wedding rubber stamp saya sudah siap! Yuhuhuuu =)

Jumaat aritu i hantar kedai. Pastu isnin siap. Sekejap je.
Harganya cuma rm9. Murah!

Mula-mula nak hantar kedai i risau jugak nak kena bawak soft copy bagai ke?
Takut kalau-kalau dia tak dapat buat ikut design yang kita nak.
Tapi i salah.
Sebenarnya they just scan design kita tu dan buat rubber stamp. Easy!

Lepas dapat je rubber stamp tu terus rasa nak cop cop banyak-banyak.
Hehe. Jakun!
Macam tak penah ada rubber stamp sendiri hihihi =p

34 comments:

anaztasias aira said...

waaaaaaah easy and cheap !!! sukaaaaaaaa ehem pls share the shop location dear =) wink2

Nurul Fariha said...
This comment has been removed by the author.
Meey@ said...

o menarik gitu!masmona, boleh ajar i tak mcm mn nak edit flowerish yg kita da save? u edit guna apa software ape yer? jelesnye tgk rubber stamp u..aaaaaaaaaaaaaaa!hihi.

Nurul Fariha said...

cantiknye rubber stamp awak.. share la kat kite kat mana awak tempah.. teringin la nak buat jugak.. please..please..hikhik..

didieadila said...

cantikkkk! smart gle kot~~~~~~

♥♥ aDeQ ♥♥ said...

owh mcm tu caranye. Ingatkan mintak dorg yg designkan untuk kite.. Tanks 4 da info :)

lovelyadibah said...

oo-emm-gg!!sangat murah n sweet:)

t nk wt mcm nie gak la:)

.::DinCma::. said...

cantik n murah..
mau juga..wink*
salam aidiladha u..

kucincomey said...

wahhh.. cantekkk.. ;)

nYomeL said...

yeayyy~!! dah siap rubberstamp! cantek~!! ;)

Nadia said...

cantek..bestnyer...cop byk2..kat dahi tunang ke..kidding..:)

kay kamal said...

tu la snang sgt nk g kdai tu wat. sharp elok je outcome dier kan

Aya@Pansy Princess said...

cantek2.. huhu.. niat di hati nk buat rubber stamp gak tp blom hntr lagi kat kedai.. design pon xde lg.. adehh.

masmOna said...

anaztasias aira:
yang, i buat rubber stamp ni kat tepi public bank, kat area am bank depan jelita. tau? heheh

Meeya:
alaa dear..jgn gitu. i guna photoshop CS3 kot *tak ingat* tapi mmg edit yang super basic jeh nih. other than that, u boleh try guna photoscape. boleh download. free jeh =)

Nurul Fariha:
thanks dear =) saya tempah rubber stamp ini di kuantan =)

masmOna said...

didieadila:
tenkiu awak!

aDeQ:
ur welcome =)

lovelyadibah:
sila sila buat jugak hehehe

DinCma:
yep, murah murah ni i mmg suka hehe. salam aidiladha juga u =)

kucincomey:
tq =)

nYomeL:
yay jugak! hehe. tenkiu tenkiu =)

Nadia:
hahahaha..banyak lah u. i rasa tak sempat i nk cop kat dahi dia, dia dah cop kat i dulu! kihkih :p

masmOna said...

kay kamal:
aah kay, sangat sharp. i sangat suka! =)

Aya@Pansy Princess:
takpe dear..slow2..carik idea untuk design huhu

Ayu Firzara said...

wahhhhhhh so cheap!!!! Macam nak pengsan sekejap...tipu ah...
U buat kat mana nih? Memang teringin nak buat tapi sayang duit kalau harga puluh2 sampai ratus2...huhu... please share dear!

masmOna said...

Ayu Firzara:
betul ni..tak tipu ehe.
i buat ni kat kedai rubber stamp in kuantan. tp i rasa u boleh kat mana-mana kedai rubber stamp cos harganya mungkin sama sahaja =)

anaztasias aira said...

thanks dear. i know the location. yeeeha !

Cik Belle said...

mas, buatkan satu untuk kak tia! ehehe. thanks! =)

rose said...

u..nak tau tempah kat mana..nak wt jugak!dengki ok..hahaha =p

btw..rubber stap kamu memang cntk!suke!

CikSyafa said...

wow sungguh kreatif!

i loike ^__^ jom exchange link

WillBe.Mrs said...

idea menarik...curik cket...jon exchange link..i dh follow and add u kt my blog list :D

masmOna said...

anaztasias aira:
sama-sama kasih nora =)

Cik Belle:
aip aip kak tia..awal2 dah thanks nih. aha

rose:
uuu..i tempah kat kedai buat rubber stamp kat sebelah public bank, kat area am bank dan jelita sinun..

tq tq! u cepat design u nye plak. hehe

masmOna said...

CikSyafa:
tenkiu dear..jom2..i dah linked u =)

WillBe.Mrs:
hi dear..i dah linked u jugak =)

rose said...

ok cik mas..i tau ktne..hehe..tq..nk pk lak design cm ne..urmmm..=)

adhan said...

nazirul mubin? mcm penah dgr nama ni..dia skol katne dulu ek? perak ke?

DaHLia said...

comel...
ni yg nak design untuk rubber stamp nak guna kat sekolah ni..
kedai yg hujung bangunan tu ek? sblh Public Bank?

Gadis said...

wahhh...murah dan mudah...

thanks for sharing...^_^

missterebozudotdot said...

salam
mcmn nak design kerawang2 tu..bleh ajar tak???nice sgt....

masmOna said...

adhan:
kitorang sekolah kat kuantan..maybe ramai sgt nama sama kot hehe

dahlia:
ya Allah lama gila baru nk reply..tak perasan sorriii..T_T haah, kat sebelah public bank tu dear..

Gadis:
ur welcome dear =)

missterebozudotdot:
hai dear..design kerawang2 tu google je..then edit..cari fluorishes =)

mya said...

hi,,sy silent reader jer,, xde blog pon,, juz interested dgn stamp pad tu,,blh bg detail x nk tempah mne?? since my sense of direction very bad,,heehehe,
email kat shinokomi@yahoo.com,,
tq=)

bofinnsya said...

wak..buat kt kedai maner erkk..nk mntk tlg tmpahkan boleh x??da ada design..tp tny cni mahal..nk dekat 50....pls3...pape email saya ehhh..inn_property@yahoo.com

amoy said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

17 November 2010

Wedding Rubber Stamp-ku Sudah Siap!

Salam again!


Saya sangat happy sekarang ini sebab wedding rubber stamp saya sudah siap! Yuhuhuuu =)

Jumaat aritu i hantar kedai. Pastu isnin siap. Sekejap je.
Harganya cuma rm9. Murah!

Mula-mula nak hantar kedai i risau jugak nak kena bawak soft copy bagai ke?
Takut kalau-kalau dia tak dapat buat ikut design yang kita nak.
Tapi i salah.
Sebenarnya they just scan design kita tu dan buat rubber stamp. Easy!

Lepas dapat je rubber stamp tu terus rasa nak cop cop banyak-banyak.
Hehe. Jakun!
Macam tak penah ada rubber stamp sendiri hihihi =p

34 comments:

anaztasias aira said...

waaaaaaah easy and cheap !!! sukaaaaaaaa ehem pls share the shop location dear =) wink2

Nurul Fariha said...
This comment has been removed by the author.
Meey@ said...

o menarik gitu!masmona, boleh ajar i tak mcm mn nak edit flowerish yg kita da save? u edit guna apa software ape yer? jelesnye tgk rubber stamp u..aaaaaaaaaaaaaaa!hihi.

Nurul Fariha said...

cantiknye rubber stamp awak.. share la kat kite kat mana awak tempah.. teringin la nak buat jugak.. please..please..hikhik..

didieadila said...

cantikkkk! smart gle kot~~~~~~

♥♥ aDeQ ♥♥ said...

owh mcm tu caranye. Ingatkan mintak dorg yg designkan untuk kite.. Tanks 4 da info :)

lovelyadibah said...

oo-emm-gg!!sangat murah n sweet:)

t nk wt mcm nie gak la:)

.::DinCma::. said...

cantik n murah..
mau juga..wink*
salam aidiladha u..

kucincomey said...

wahhh.. cantekkk.. ;)

nYomeL said...

yeayyy~!! dah siap rubberstamp! cantek~!! ;)

Nadia said...

cantek..bestnyer...cop byk2..kat dahi tunang ke..kidding..:)

kay kamal said...

tu la snang sgt nk g kdai tu wat. sharp elok je outcome dier kan

Aya@Pansy Princess said...

cantek2.. huhu.. niat di hati nk buat rubber stamp gak tp blom hntr lagi kat kedai.. design pon xde lg.. adehh.

masmOna said...

anaztasias aira:
yang, i buat rubber stamp ni kat tepi public bank, kat area am bank depan jelita. tau? heheh

Meeya:
alaa dear..jgn gitu. i guna photoshop CS3 kot *tak ingat* tapi mmg edit yang super basic jeh nih. other than that, u boleh try guna photoscape. boleh download. free jeh =)

Nurul Fariha:
thanks dear =) saya tempah rubber stamp ini di kuantan =)

masmOna said...

didieadila:
tenkiu awak!

aDeQ:
ur welcome =)

lovelyadibah:
sila sila buat jugak hehehe

DinCma:
yep, murah murah ni i mmg suka hehe. salam aidiladha juga u =)

kucincomey:
tq =)

nYomeL:
yay jugak! hehe. tenkiu tenkiu =)

Nadia:
hahahaha..banyak lah u. i rasa tak sempat i nk cop kat dahi dia, dia dah cop kat i dulu! kihkih :p

masmOna said...

kay kamal:
aah kay, sangat sharp. i sangat suka! =)

Aya@Pansy Princess:
takpe dear..slow2..carik idea untuk design huhu

Ayu Firzara said...

wahhhhhhh so cheap!!!! Macam nak pengsan sekejap...tipu ah...
U buat kat mana nih? Memang teringin nak buat tapi sayang duit kalau harga puluh2 sampai ratus2...huhu... please share dear!

masmOna said...

Ayu Firzara:
betul ni..tak tipu ehe.
i buat ni kat kedai rubber stamp in kuantan. tp i rasa u boleh kat mana-mana kedai rubber stamp cos harganya mungkin sama sahaja =)

anaztasias aira said...

thanks dear. i know the location. yeeeha !

Cik Belle said...

mas, buatkan satu untuk kak tia! ehehe. thanks! =)

rose said...

u..nak tau tempah kat mana..nak wt jugak!dengki ok..hahaha =p

btw..rubber stap kamu memang cntk!suke!

CikSyafa said...

wow sungguh kreatif!

i loike ^__^ jom exchange link

WillBe.Mrs said...

idea menarik...curik cket...jon exchange link..i dh follow and add u kt my blog list :D

masmOna said...

anaztasias aira:
sama-sama kasih nora =)

Cik Belle:
aip aip kak tia..awal2 dah thanks nih. aha

rose:
uuu..i tempah kat kedai buat rubber stamp kat sebelah public bank, kat area am bank dan jelita sinun..

tq tq! u cepat design u nye plak. hehe

masmOna said...

CikSyafa:
tenkiu dear..jom2..i dah linked u =)

WillBe.Mrs:
hi dear..i dah linked u jugak =)

rose said...

ok cik mas..i tau ktne..hehe..tq..nk pk lak design cm ne..urmmm..=)

adhan said...

nazirul mubin? mcm penah dgr nama ni..dia skol katne dulu ek? perak ke?

DaHLia said...

comel...
ni yg nak design untuk rubber stamp nak guna kat sekolah ni..
kedai yg hujung bangunan tu ek? sblh Public Bank?

Gadis said...

wahhh...murah dan mudah...

thanks for sharing...^_^

missterebozudotdot said...

salam
mcmn nak design kerawang2 tu..bleh ajar tak???nice sgt....

masmOna said...

adhan:
kitorang sekolah kat kuantan..maybe ramai sgt nama sama kot hehe

dahlia:
ya Allah lama gila baru nk reply..tak perasan sorriii..T_T haah, kat sebelah public bank tu dear..

Gadis:
ur welcome dear =)

missterebozudotdot:
hai dear..design kerawang2 tu google je..then edit..cari fluorishes =)

mya said...

hi,,sy silent reader jer,, xde blog pon,, juz interested dgn stamp pad tu,,blh bg detail x nk tempah mne?? since my sense of direction very bad,,heehehe,
email kat shinokomi@yahoo.com,,
tq=)

bofinnsya said...

wak..buat kt kedai maner erkk..nk mntk tlg tmpahkan boleh x??da ada design..tp tny cni mahal..nk dekat 50....pls3...pape email saya ehhh..inn_property@yahoo.com

amoy said...
This comment has been removed by the author.