22 December 2010

DIY: Guest Book Sudah Siap!

Salam.

Hi korang!
Hoh. Excited nih.

Kepada sesiapa yang sudi datang majlis saya nanti..
Kalau kamu ternampak buku di bawah ini..


Jangan lupa say hai tau?
Hihihhihi

Sila conteng-conteng dengan senang hati.
Saya tak kesah pun.
Tapi, jangan lah mencarut2 pulak inside.
Eh, ada ke orang yang nak mencarut?
Hehe.


16 comments:

Khumaera Ismail said...

sgt comel =)

♥ balkidz_hunny ♥ said...

sweet & comel! :)

masmOna said...

Khumaera dan balkidz:
tenkiu tenkiu..yang penting wajib ada pink. hehe

rose said...

cantik!!akan ku tunggu hari menconteng itu..hik3..

masmOna said...

rose:
hahahah! dah tau dah..sila conteng banyak2 rose.oh, nk tempek gambar u dengan bakal rumate pun boleh hehe

LittleSunshine said...

cute la u punya guest book..
jom link.

.::DinCma::. said...

comei2 mcm tuan dia..
he3..

thezaila said...

wah sungguh cumel.. warna fink lagi!!
nk satu voley..?

lovelyadibah said...

:) suka!!!..agak2 dapat x nk conteng dlm 2???:)

yUmIe said...

sgt cantik la mas!!simple je..sukeeee..hehe

masmOna said...

Little Sunshine:
saya sudah link. tq =)

DinCma:
haha..tuannya tak cumel lah ;p

thezaila:
pink pink gitu.hehe

lovelyadibah:
jemput datang majlis saya. baru boleh conteng2 inside. hehe

yumie:
thanks yumie! =)

Cik Belle said...

buatkan untuk kite... hehe

masmOna said...

Cik Belle:
hehehe..kak tia buat lagi mas takleh tanding. buat dulu..;D

nur aishah bte abd hadi said...

salam
boleh x sy thu mcmana erk awk buat
sy nk buat tp xthu nk pakai kain apa sume
bolhe email sy : dska_032@yahoo.com
terima kasih :)

mIss eyna said...

blh tau ktne ye nk cari buku size cmtu?then dlm die xde garisan?
plzzzz ;)

masmOna said...

mlss eyna:
hai dear..saya beli sketch book tu kat Popular bookstore kat kuantan ni ha..rasanya mana2 bookstore ada dear..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

22 December 2010

DIY: Guest Book Sudah Siap!

Salam.

Hi korang!
Hoh. Excited nih.

Kepada sesiapa yang sudi datang majlis saya nanti..
Kalau kamu ternampak buku di bawah ini..


Jangan lupa say hai tau?
Hihihhihi

Sila conteng-conteng dengan senang hati.
Saya tak kesah pun.
Tapi, jangan lah mencarut2 pulak inside.
Eh, ada ke orang yang nak mencarut?
Hehe.


16 comments:

Khumaera Ismail said...

sgt comel =)

♥ balkidz_hunny ♥ said...

sweet & comel! :)

masmOna said...

Khumaera dan balkidz:
tenkiu tenkiu..yang penting wajib ada pink. hehe

rose said...

cantik!!akan ku tunggu hari menconteng itu..hik3..

masmOna said...

rose:
hahahah! dah tau dah..sila conteng banyak2 rose.oh, nk tempek gambar u dengan bakal rumate pun boleh hehe

LittleSunshine said...

cute la u punya guest book..
jom link.

.::DinCma::. said...

comei2 mcm tuan dia..
he3..

thezaila said...

wah sungguh cumel.. warna fink lagi!!
nk satu voley..?

lovelyadibah said...

:) suka!!!..agak2 dapat x nk conteng dlm 2???:)

yUmIe said...

sgt cantik la mas!!simple je..sukeeee..hehe

masmOna said...

Little Sunshine:
saya sudah link. tq =)

DinCma:
haha..tuannya tak cumel lah ;p

thezaila:
pink pink gitu.hehe

lovelyadibah:
jemput datang majlis saya. baru boleh conteng2 inside. hehe

yumie:
thanks yumie! =)

Cik Belle said...

buatkan untuk kite... hehe

masmOna said...

Cik Belle:
hehehe..kak tia buat lagi mas takleh tanding. buat dulu..;D

nur aishah bte abd hadi said...

salam
boleh x sy thu mcmana erk awk buat
sy nk buat tp xthu nk pakai kain apa sume
bolhe email sy : dska_032@yahoo.com
terima kasih :)

mIss eyna said...

blh tau ktne ye nk cari buku size cmtu?then dlm die xde garisan?
plzzzz ;)

masmOna said...

mlss eyna:
hai dear..saya beli sketch book tu kat Popular bookstore kat kuantan ni ha..rasanya mana2 bookstore ada dear..