08 March 2011

Wooden white tray untuk disewa

Salam dan hai semua.

Ini ialah gambar sirih junjung saya time e-day.
Bukan itu yang perlu difokuskan tau.
Hihi.

Sekarang fokus pada wooden white tray.
Saya rasa nak sewakan lah wooden white tray ini.
Official picture W-day tak dapat lagi dari OP.
Maka, saya guna gambar ini dulu.

Ciri-ciri wooden white tray ni:

1. Diperbuat daripada kayu
2. Berwarna putih
3. Size 33cm panjang x 25 cm lebar x 10 cm tinggi


Kalau sesiapa yang berminat..boleh email saya, ok?

mas.masmona@gmail.com

Ada 9(sembilan) kesemuanya.
Kalau orang Kuantan lagi bagus =)
Kalau luar dari Pahang..
Saya akan fikirkan..
Hehe.

Alas pahar yang warna pink tu pun saya rasa macam nak sewakan jugak.
Akan difikirkan kemudian.

=)

7 comments:

nuna said...

wahhh~ you nk sewakan ke? bape price yang u offer??

masmOna said...

nuna:
hai nuna...nak email u pls..nt i send tru ur email =) tq

sampaisyurga said...

uena86@gmail.com :)

miey anna said...

menarik...^_^

nak tau jugakla price berapa..ngee

ni emel :: hanakimiey@gmail.com

tapi....saye orang ganu..=(

masmOna said...

miey anna:
dah email u dear...

aku said...

masih boleh disewakan ker? maylina.asalim@gmail.com

D'PiaChocShop said...

bpe sewa nye? linlynot@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

08 March 2011

Wooden white tray untuk disewa

Salam dan hai semua.

Ini ialah gambar sirih junjung saya time e-day.
Bukan itu yang perlu difokuskan tau.
Hihi.

Sekarang fokus pada wooden white tray.
Saya rasa nak sewakan lah wooden white tray ini.
Official picture W-day tak dapat lagi dari OP.
Maka, saya guna gambar ini dulu.

Ciri-ciri wooden white tray ni:

1. Diperbuat daripada kayu
2. Berwarna putih
3. Size 33cm panjang x 25 cm lebar x 10 cm tinggi


Kalau sesiapa yang berminat..boleh email saya, ok?

mas.masmona@gmail.com

Ada 9(sembilan) kesemuanya.
Kalau orang Kuantan lagi bagus =)
Kalau luar dari Pahang..
Saya akan fikirkan..
Hehe.

Alas pahar yang warna pink tu pun saya rasa macam nak sewakan jugak.
Akan difikirkan kemudian.

=)

7 comments:

nuna said...

wahhh~ you nk sewakan ke? bape price yang u offer??

masmOna said...

nuna:
hai nuna...nak email u pls..nt i send tru ur email =) tq

sampaisyurga said...

uena86@gmail.com :)

miey anna said...

menarik...^_^

nak tau jugakla price berapa..ngee

ni emel :: hanakimiey@gmail.com

tapi....saye orang ganu..=(

masmOna said...

miey anna:
dah email u dear...

aku said...

masih boleh disewakan ker? maylina.asalim@gmail.com

D'PiaChocShop said...

bpe sewa nye? linlynot@yahoo.com