13 March 2011

Mini Custom Album for Pre-Wedding

Salam dan hai semua.

This is quite new for me, actually.
Masa di offer oleh Shas nak buat tak mini custom ni..
Dia cakap dia nak try buat..
Dia tunjuk sample custom album tu..
Cute! Sebab kecik comel je..=)
Ah, geram!
Terus confirm ngan Shas nak mini custom.
Hihi.
Lain dari yang lain.

I tell u.
Kecil tapi comel.
=)

But, both of us buat mini custom for pre-wedding je.
For wedding dah booked custom yang standard besar tu.
Konon-konon nak display kat guest book table time wedding.
Tapi, sape yang datang wedding saya sure tak nampak kan? Hihi.
Memang lah tak nampak kat mana-mana.
Sebab saya simpan dalam bilik!
Hihhihihihihihi =D
Sayang pulak rasanya nak letak kat luar tuh.
Mana tahu boleh rosak ke..hilang ke..
*bersangka buruk ish tak baik tak baik =p*
Kawan-kawan yang masuk bilik pengantin je berkesempatan tengok mini custom ni.
Tapi ada jugak yang tak tengok kan?
Takpe, kat sini saya bagi kamu semua tengok.
Boleh?
=)

First page.

Inside 1.

Inside 2.

Ada beberapa page lagi.
Saya tak tunjuk semua kat sini.
Huhu.

Size mini custom ni kecil sikit daripada organizer yang bersaiz sederhana besar.
Tak berat pun.

=)

Berkenan?
Boleh tanya Shasmanizam.
Ataupun, kamu boleh tanya ur favorite OP if they provide this mini custom.
=)


15 comments:

Cik Puan Fia said...

saya suka...wing..wing

masmOna said...

Cik Puan Fia:
saya pun suka juga! hihi

CikNaa said...

memang superb! hehe.
tak sabo nk tggu job shas utk wedding sy plak kan mas..? :)

masmOna said...

CikNaa:
yep! wah..ciknaa pun amek ngn shas..bile wedding dear? eh, asal saya takleh bukak ur profile? huhu

K.I.N.A said...

cantik keje shasmanizam..;)hampir nak amek die dl..

masmOna said...

KINA:
kan kan? tapi kina lagi untung..dah dapat abg wira..wink wink =)

masmOna said...

eh jap..mas pun dah konfius kina menang yang mana satu.. ada banyak sangat contest ngan OP best2..hihihih =p

lovelyadibah said...

whoa..cantik la gmbr dier..dba pun kalo leh nk yang ringan2 dan comel2 jer..senang nk dibawa ke mana2:)

masmOna said...

lovelyadibah:
betul..ringan je.senang nak bawak kemana2 ecece..gambar dia cantek dba =)

purlpe.pink said...

bila nk buat reviewwww pasallll wedding preps?

tak sabar!!! :)

masmOna said...

purple.pink:
wahahahaha..sabar sabar =)

CikNaa said...

yeke mas? tak bole view eh? alaaa.. ni xsoka ni. huhu.. amik shas jgak mas. xde yg menark perhatian selain air tgn dia. wah gitu kan.. :) insyaallah 4 jun dear..

masmOna said...

CikNaa:
yup dear..masih tak leh view..takde ur link pun stated..

wahh..mas pun suka air tangan shas.. wah gitu jugak haha =p

oh, congrats dear!

Mrs Azhar said...

comel nye custom tu. mcmana sy blh x dioffer lak cusom secomel tu oleh abg sendiri?? x aci x aci. sy dpt custom saiz biasa tu je..

masmOna said...

Mrs Azhar:
wani, hehehehhe =p sy rasa waktu abg shas offer saya tu kan, dia cakap first time dia nk buat n nk try, ke camne ntah..since wani dah kawen awal2, tak dapet ler..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

13 March 2011

Mini Custom Album for Pre-Wedding

Salam dan hai semua.

This is quite new for me, actually.
Masa di offer oleh Shas nak buat tak mini custom ni..
Dia cakap dia nak try buat..
Dia tunjuk sample custom album tu..
Cute! Sebab kecik comel je..=)
Ah, geram!
Terus confirm ngan Shas nak mini custom.
Hihi.
Lain dari yang lain.

I tell u.
Kecil tapi comel.
=)

But, both of us buat mini custom for pre-wedding je.
For wedding dah booked custom yang standard besar tu.
Konon-konon nak display kat guest book table time wedding.
Tapi, sape yang datang wedding saya sure tak nampak kan? Hihi.
Memang lah tak nampak kat mana-mana.
Sebab saya simpan dalam bilik!
Hihhihihihihihi =D
Sayang pulak rasanya nak letak kat luar tuh.
Mana tahu boleh rosak ke..hilang ke..
*bersangka buruk ish tak baik tak baik =p*
Kawan-kawan yang masuk bilik pengantin je berkesempatan tengok mini custom ni.
Tapi ada jugak yang tak tengok kan?
Takpe, kat sini saya bagi kamu semua tengok.
Boleh?
=)

First page.

Inside 1.

Inside 2.

Ada beberapa page lagi.
Saya tak tunjuk semua kat sini.
Huhu.

Size mini custom ni kecil sikit daripada organizer yang bersaiz sederhana besar.
Tak berat pun.

=)

Berkenan?
Boleh tanya Shasmanizam.
Ataupun, kamu boleh tanya ur favorite OP if they provide this mini custom.
=)


15 comments:

Cik Puan Fia said...

saya suka...wing..wing

masmOna said...

Cik Puan Fia:
saya pun suka juga! hihi

CikNaa said...

memang superb! hehe.
tak sabo nk tggu job shas utk wedding sy plak kan mas..? :)

masmOna said...

CikNaa:
yep! wah..ciknaa pun amek ngn shas..bile wedding dear? eh, asal saya takleh bukak ur profile? huhu

K.I.N.A said...

cantik keje shasmanizam..;)hampir nak amek die dl..

masmOna said...

KINA:
kan kan? tapi kina lagi untung..dah dapat abg wira..wink wink =)

masmOna said...

eh jap..mas pun dah konfius kina menang yang mana satu.. ada banyak sangat contest ngan OP best2..hihihih =p

lovelyadibah said...

whoa..cantik la gmbr dier..dba pun kalo leh nk yang ringan2 dan comel2 jer..senang nk dibawa ke mana2:)

masmOna said...

lovelyadibah:
betul..ringan je.senang nak bawak kemana2 ecece..gambar dia cantek dba =)

purlpe.pink said...

bila nk buat reviewwww pasallll wedding preps?

tak sabar!!! :)

masmOna said...

purple.pink:
wahahahaha..sabar sabar =)

CikNaa said...

yeke mas? tak bole view eh? alaaa.. ni xsoka ni. huhu.. amik shas jgak mas. xde yg menark perhatian selain air tgn dia. wah gitu kan.. :) insyaallah 4 jun dear..

masmOna said...

CikNaa:
yup dear..masih tak leh view..takde ur link pun stated..

wahh..mas pun suka air tangan shas.. wah gitu jugak haha =p

oh, congrats dear!

Mrs Azhar said...

comel nye custom tu. mcmana sy blh x dioffer lak cusom secomel tu oleh abg sendiri?? x aci x aci. sy dpt custom saiz biasa tu je..

masmOna said...

Mrs Azhar:
wani, hehehehhe =p sy rasa waktu abg shas offer saya tu kan, dia cakap first time dia nk buat n nk try, ke camne ntah..since wani dah kawen awal2, tak dapet ler..hehe