07 December 2010

Hantarans Hunting!

Salam dan hai again.

Sabtu ni...
InsyaAllah kami akan ke KL again for hantarans hunting!!
Teruja pulak.

Hik.

.......................................................................

Nak update sikit bout our hantarans-to-be hehe

For Him

1. Sirih junjung
2. Wedding ring - sudah beli
3. Perfume set
4. Kasut
5. Kemeja & tie
6. Sejadah & tafsir
7. Jam - sudah dibeli petang tadi. Mula-mula just nak survey jeh. Tapi, bila dah berkenan sangat, kami pun beli jeh huhu. I happy sangat tengok muka en tunang. Sunguh berseri-seri lepas dapat jam idaman. I pun turut hepi =)
8. Wallet & Belt
9. Buah
10. Coklat
11. Kek

.........................................................................

For Her

1. Sirih junjung
2. Wedding bangle - sudah beli. Happy! =)
3. Mas kahwin
4. Duit hantaran
5. Perfume set
6. Kasut & Handbag
7. Mengkana & tafsir - mengkana sudah beli
8. Gadget
9. Sunglass - sudah beli
10. Buah / Coklat

Suka hati jeh ada sepuluh for me.
Nak gabung which hantaran nih untuk jadikan ia sembilan?

..........................................................................

Sabtu ni will hunt for shoe (both), handbag, his wallet, belt, kemeja, tie and perfume (both). InsyaAllah.
Cukup lah kan one whole day?
Sebab mungkin akan pergi KL balik hari jeh.
Dah biasa dah buat camtu. Hehe.
Penat?
Aih, tayah cakap lah.
Memang penat.
Tapi..harap-harap penat Sabtu ni berbaloi.
Dah dapat all hantarans kan?
Hihi =p

Nak pergi shopping mall mana nih..
Mid Valley?
OU?
KLCC?
Pavilion?

Kalau boleh nak pergi yang ada complete package.
Semua yang kami nak, ada.
Tapayah pegi banyak-banyak shopping mall.
Tak penat sangat. Hehe.

Any suggestions b2b or ex-b2b?
Huhu.

7 comments:

jooleata said...

OU and MIDv better u can get deals rather than pavi n klcc they are more concentrate on foreigners..

hazwah amin said...

for perfume, SOGO is really recommended.. lagi murah la dr tempat lain...sbb penah survey..same packaging tapi harga tempat lain mahal la sikit....:p

Said Saiful Fazli said...

beb, sunglass tu letak dengan contact lens skali..huhu... siap mcm2 corak.. bru gmpak~

lemonade said...

sy suggest kamu ke SOGO. banyak choice jugak kat sana.

masmOna said...

jooleata:
thanks. probably will go to Mid Valley. OU kiv hihi

hazwah amin:
thank you for the info hazwah =)
tp macam takkan pegi je sogo. berasak2 dgn org kang..mubin mana suka haha :P

Epul:
bila masa pulak hantaran aku termasuk ngan contact lens ni? hahaha. aku pakai je lah on dat day hihihi

Lemonade:
Dah dua org suggest sogo.huhu. tq for the suggestion dear =)

Ayu Firzara said...

Hey girl, Sunway pun not bad...hari tu i shopping sana jer, beli perfume, mekap semua, sebab Parkson sana best. Masa tu ada anniversary sale dapat voucher banyak!!!

Tapi MV pun okay cuma jangan pergi peak hour, ramai orang tak selesa babti nak shopping hehehe...anyway goodluck!

http://firzarafairyland.blogspot.com/

masmOna said...

Ayu Firzara:
hi dear =) oh really? ok, will consider Sunway juga huhu. thanks tau for the suggestions =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

07 December 2010

Hantarans Hunting!

Salam dan hai again.

Sabtu ni...
InsyaAllah kami akan ke KL again for hantarans hunting!!
Teruja pulak.

Hik.

.......................................................................

Nak update sikit bout our hantarans-to-be hehe

For Him

1. Sirih junjung
2. Wedding ring - sudah beli
3. Perfume set
4. Kasut
5. Kemeja & tie
6. Sejadah & tafsir
7. Jam - sudah dibeli petang tadi. Mula-mula just nak survey jeh. Tapi, bila dah berkenan sangat, kami pun beli jeh huhu. I happy sangat tengok muka en tunang. Sunguh berseri-seri lepas dapat jam idaman. I pun turut hepi =)
8. Wallet & Belt
9. Buah
10. Coklat
11. Kek

.........................................................................

For Her

1. Sirih junjung
2. Wedding bangle - sudah beli. Happy! =)
3. Mas kahwin
4. Duit hantaran
5. Perfume set
6. Kasut & Handbag
7. Mengkana & tafsir - mengkana sudah beli
8. Gadget
9. Sunglass - sudah beli
10. Buah / Coklat

Suka hati jeh ada sepuluh for me.
Nak gabung which hantaran nih untuk jadikan ia sembilan?

..........................................................................

Sabtu ni will hunt for shoe (both), handbag, his wallet, belt, kemeja, tie and perfume (both). InsyaAllah.
Cukup lah kan one whole day?
Sebab mungkin akan pergi KL balik hari jeh.
Dah biasa dah buat camtu. Hehe.
Penat?
Aih, tayah cakap lah.
Memang penat.
Tapi..harap-harap penat Sabtu ni berbaloi.
Dah dapat all hantarans kan?
Hihi =p

Nak pergi shopping mall mana nih..
Mid Valley?
OU?
KLCC?
Pavilion?

Kalau boleh nak pergi yang ada complete package.
Semua yang kami nak, ada.
Tapayah pegi banyak-banyak shopping mall.
Tak penat sangat. Hehe.

Any suggestions b2b or ex-b2b?
Huhu.

7 comments:

jooleata said...

OU and MIDv better u can get deals rather than pavi n klcc they are more concentrate on foreigners..

hazwah amin said...

for perfume, SOGO is really recommended.. lagi murah la dr tempat lain...sbb penah survey..same packaging tapi harga tempat lain mahal la sikit....:p

Said Saiful Fazli said...

beb, sunglass tu letak dengan contact lens skali..huhu... siap mcm2 corak.. bru gmpak~

lemonade said...

sy suggest kamu ke SOGO. banyak choice jugak kat sana.

masmOna said...

jooleata:
thanks. probably will go to Mid Valley. OU kiv hihi

hazwah amin:
thank you for the info hazwah =)
tp macam takkan pegi je sogo. berasak2 dgn org kang..mubin mana suka haha :P

Epul:
bila masa pulak hantaran aku termasuk ngan contact lens ni? hahaha. aku pakai je lah on dat day hihihi

Lemonade:
Dah dua org suggest sogo.huhu. tq for the suggestion dear =)

Ayu Firzara said...

Hey girl, Sunway pun not bad...hari tu i shopping sana jer, beli perfume, mekap semua, sebab Parkson sana best. Masa tu ada anniversary sale dapat voucher banyak!!!

Tapi MV pun okay cuma jangan pergi peak hour, ramai orang tak selesa babti nak shopping hehehe...anyway goodluck!

http://firzarafairyland.blogspot.com/

masmOna said...

Ayu Firzara:
hi dear =) oh really? ok, will consider Sunway juga huhu. thanks tau for the suggestions =)