15 December 2010

Bride & Groom Tshirt

Salam dan hai semua.

Baru tiga hari i tak online, dah macam-macam update dari kamu-kamu semua. Ah. Rasa ketinggalan gila. Orang dah pegi ke Penang, haku baru kat Segamat. Ok. Takde kaitan. Haha. Baru-baru ni ada kursus 3 hari kat Institut Penilaian Negara (INSPEN), Bangi. Itu yang tak online tu -_-

Rindu gila kat kamu-kamu semua. Tapi lagi rindu pada En Tunang. Hik. Malam ni i masih tak sempat nak blog hoping pada semua. Sempat telek-telek satu dua jeh. I tengok blog Kina dah lain dah. Pantas ya kamu? Hehe.

I baru sampai Kuantan petang tadi. Sesampainya kat rumah, i nampak ni..

Hoyeh!! Sudah tahu apakah isi dalamnya. Sebab dari Kak Qistin. Happy sangat sebab dah dapat tshirt yang sudah lama ku tunggu. Huhu. Puas hati sangat. Harap-harap En Tunang i pun suka jugak baju ni.


Lepas ni boleh order tshirt King & Queen pulak. Ye tak? Ngehehehe =p

Thank you Kak Qistin! =)

10 comments:

lemonade said...

blh pinjam x tshirt tuh? ngahaha!

masmOna said...

lemonade:
tak muat tak muat =P *dengki saje takmo bagi pinjam* harharhar =p

Ciksue said...

comel tshirt...tergoda rasa nya nak wat jugak..hehe..tp tak tau nak pkai time bila..hikhik..jakunn kan:)

masmOna said...

Ciksue:
hehe. sila sila order dengan kak qistin =)

rose said...

hehe..i pun da dpt tshirt 2..tp wrna putih..sgt puas hati kan?i pn ada hati gk ni nk order king & queen nyer..hik3

farahfatihah said...

yeayy pas ni leh update pkai baju tu ek..leh join the club

lovelyadibah said...

comel la tshirt 2 :) xclusive sngt:)

masmOna said...

rose:
pasni boleh lah order. haha

farahfatihah:
farah, hoyeh! seronok nih nak join the club =)

lovelyadibah:
=)

anaztasias aira said...

waahhhhhhhhhhhh besh2, nora nak dua2 la hitam dan putih hik3 :D

p/s ; xdan jumpa kamu di bangi. agak bz smpai terlupa haha

masmOna said...

anaztasias aira:
hehehe..jgn tamak. beli satu satu dulu hihihi..nora, i pun tak teringat nak jumpa kamu.bz jugak. heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

15 December 2010

Bride & Groom Tshirt

Salam dan hai semua.

Baru tiga hari i tak online, dah macam-macam update dari kamu-kamu semua. Ah. Rasa ketinggalan gila. Orang dah pegi ke Penang, haku baru kat Segamat. Ok. Takde kaitan. Haha. Baru-baru ni ada kursus 3 hari kat Institut Penilaian Negara (INSPEN), Bangi. Itu yang tak online tu -_-

Rindu gila kat kamu-kamu semua. Tapi lagi rindu pada En Tunang. Hik. Malam ni i masih tak sempat nak blog hoping pada semua. Sempat telek-telek satu dua jeh. I tengok blog Kina dah lain dah. Pantas ya kamu? Hehe.

I baru sampai Kuantan petang tadi. Sesampainya kat rumah, i nampak ni..

Hoyeh!! Sudah tahu apakah isi dalamnya. Sebab dari Kak Qistin. Happy sangat sebab dah dapat tshirt yang sudah lama ku tunggu. Huhu. Puas hati sangat. Harap-harap En Tunang i pun suka jugak baju ni.


Lepas ni boleh order tshirt King & Queen pulak. Ye tak? Ngehehehe =p

Thank you Kak Qistin! =)

10 comments:

lemonade said...

blh pinjam x tshirt tuh? ngahaha!

masmOna said...

lemonade:
tak muat tak muat =P *dengki saje takmo bagi pinjam* harharhar =p

Ciksue said...

comel tshirt...tergoda rasa nya nak wat jugak..hehe..tp tak tau nak pkai time bila..hikhik..jakunn kan:)

masmOna said...

Ciksue:
hehe. sila sila order dengan kak qistin =)

rose said...

hehe..i pun da dpt tshirt 2..tp wrna putih..sgt puas hati kan?i pn ada hati gk ni nk order king & queen nyer..hik3

farahfatihah said...

yeayy pas ni leh update pkai baju tu ek..leh join the club

lovelyadibah said...

comel la tshirt 2 :) xclusive sngt:)

masmOna said...

rose:
pasni boleh lah order. haha

farahfatihah:
farah, hoyeh! seronok nih nak join the club =)

lovelyadibah:
=)

anaztasias aira said...

waahhhhhhhhhhhh besh2, nora nak dua2 la hitam dan putih hik3 :D

p/s ; xdan jumpa kamu di bangi. agak bz smpai terlupa haha

masmOna said...

anaztasias aira:
hehehe..jgn tamak. beli satu satu dulu hihihi..nora, i pun tak teringat nak jumpa kamu.bz jugak. heheh