14 January 2011

Ang Pau in Advance

Salam dan hai semua.

Belum CNY tapi i dah dapat ang pau in advance! Heheh.
Thank you Auntie Lim (kawan mama)
Can be consider as 1st hadiah kawen tak? Hihi =p

............................................................

Malam ni, eh tak..sekejap lagi adik saya menikah.
Esok dia sanding.
Time menyambut dia nanti sekali dengan majlis saya.
Kiranya, time majlis saya nanti..ada dua pengantin lah.
Tapi..kamu-kamu tengok saya dan En Nazirul Mubin je nanti yeh?
Tapayah pedulikan dia.
Hihihihi =p

Adik saya yang nak menikah, tapi saya yang busy gila.
Hoh!

Doakan kami tau..
=)


6 comments:

lovelyadibah said...

Wah!tahniah utk adik awak!:)

xoxoxoxo

:)

missbutterfly said...

bestkan dpt angpow? hehehe

anaztasias aira said...

tahniah !! adik mas tak lama mas pulaaaaaaa waaaah beshnya :)

masmOna said...

lovelyadibah:
terima kasih adibah..*jawab bagi pihak adik* hehe

missbutterfly:
tau x pe..hehehhehe =p

anaztasias aira:
tq nora..lagi dua minggu mas nye giliran lak huhu

rose said...

mas..i da dpt kad u..thanks!!nnt i dtg i focus kt u b2 je..adik u i anggap invisible..boley?hehe

masmOna said...

rose:
gud gud rose! ingat fokus pada i je tau. en tunang pun tak leh fokus lama2 sangat. hahaha =p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

14 January 2011

Ang Pau in Advance

Salam dan hai semua.

Belum CNY tapi i dah dapat ang pau in advance! Heheh.
Thank you Auntie Lim (kawan mama)
Can be consider as 1st hadiah kawen tak? Hihi =p

............................................................

Malam ni, eh tak..sekejap lagi adik saya menikah.
Esok dia sanding.
Time menyambut dia nanti sekali dengan majlis saya.
Kiranya, time majlis saya nanti..ada dua pengantin lah.
Tapi..kamu-kamu tengok saya dan En Nazirul Mubin je nanti yeh?
Tapayah pedulikan dia.
Hihihihi =p

Adik saya yang nak menikah, tapi saya yang busy gila.
Hoh!

Doakan kami tau..
=)


6 comments:

lovelyadibah said...

Wah!tahniah utk adik awak!:)

xoxoxoxo

:)

missbutterfly said...

bestkan dpt angpow? hehehe

anaztasias aira said...

tahniah !! adik mas tak lama mas pulaaaaaaa waaaah beshnya :)

masmOna said...

lovelyadibah:
terima kasih adibah..*jawab bagi pihak adik* hehe

missbutterfly:
tau x pe..hehehhehe =p

anaztasias aira:
tq nora..lagi dua minggu mas nye giliran lak huhu

rose said...

mas..i da dpt kad u..thanks!!nnt i dtg i focus kt u b2 je..adik u i anggap invisible..boley?hehe

masmOna said...

rose:
gud gud rose! ingat fokus pada i je tau. en tunang pun tak leh fokus lama2 sangat. hahaha =p