20 January 2011

Our Address Book : Please update ya?

Salam dan hai.

Kepada teman-teman, bloggers dan semua pembaca kesahkaseh,

Kami dengan berbesar hati ingin menjemput kalian semua ke majlis kami yang akan berlangsung pada :

Ahad, 30 January 2011
Kuantan, Pahang

Sabtu, 5 February 2011
Kuantan, Pahang


Maka, mohon kamu-kamu semua memberikan maklumat ke dalam buku alamat kami seperti di bawah ni yeh? Ini bagi memudahkan kami mengumpul maklumat kamu semua.
Thank you so much!

Credit: mysarah dan lala

InsyaAllah..kami akan berusaha untuk memenuhi segala kehendak kamu semua.
Mohon ampun jika terdapat sebarang kekurangan.

Peace! =)



14 comments:

.::DinCma::. said...

happy wedding dear!!

anaztasias aira said...
This comment has been removed by the author.
anaztasias aira said...

salam maz, mas punya form ni xde scroll so dah isi maklumat xleh nak tekan send. atau hanya pc saya sebegitu :(

Nazirul said...

done.now boleh buat semula.
tq.

masmOna said...

DinCma:
tq tq =)

Nora:
thank you sbb kamu dah update hehehe


Nazirul:
Tenkiu syg. i mmg buta IT sikit =p

Reen Tart Nenas said...

wah, nak kawen dh. congrats in advance!

masmOna said...

Reen:
tq so much! =)

fia said...

tahniah masmona....tp sy tak dapat nak pergi sb tak balik kuantan..huhuuu

ardinihumaira said...

whoaaaaaaaaaaaaaaaaa nak kawen dah. congrats! tak saba nak tengok hantaran kawen ni :D

lovelyadibah said...

yay!!!:) sy dh isi!:)heeee...selamat pengantin baru in advance sayang!!:)

masmOna said...

fia:
oh ye ke dear..it's ok.doakan kami yeh? =)

ardinihumaira:
thanks dear! aha..hantaran saya biasa2 saje la =)

lovelyadibah:
tenkiu adibah! nantikan kad daripada saya hehe

.: an :. said...

dear! tarikh kita sama! agaga...
kalau dekat, mesti blh main cak2 kat ur wedding... huhu...
neway.. congratz ea... =D

an
shah alam

aisya said...

selamat pengantin baru

lovelyadibah said...

Dh smpai kad kamu:)insyaAllah kalo xde aral melintang,sy dtg dgn encek b:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

20 January 2011

Our Address Book : Please update ya?

Salam dan hai.

Kepada teman-teman, bloggers dan semua pembaca kesahkaseh,

Kami dengan berbesar hati ingin menjemput kalian semua ke majlis kami yang akan berlangsung pada :

Ahad, 30 January 2011
Kuantan, Pahang

Sabtu, 5 February 2011
Kuantan, Pahang


Maka, mohon kamu-kamu semua memberikan maklumat ke dalam buku alamat kami seperti di bawah ni yeh? Ini bagi memudahkan kami mengumpul maklumat kamu semua.
Thank you so much!

Credit: mysarah dan lala

InsyaAllah..kami akan berusaha untuk memenuhi segala kehendak kamu semua.
Mohon ampun jika terdapat sebarang kekurangan.

Peace! =)



14 comments:

.::DinCma::. said...

happy wedding dear!!

anaztasias aira said...
This comment has been removed by the author.
anaztasias aira said...

salam maz, mas punya form ni xde scroll so dah isi maklumat xleh nak tekan send. atau hanya pc saya sebegitu :(

Nazirul said...

done.now boleh buat semula.
tq.

masmOna said...

DinCma:
tq tq =)

Nora:
thank you sbb kamu dah update hehehe


Nazirul:
Tenkiu syg. i mmg buta IT sikit =p

Reen Tart Nenas said...

wah, nak kawen dh. congrats in advance!

masmOna said...

Reen:
tq so much! =)

fia said...

tahniah masmona....tp sy tak dapat nak pergi sb tak balik kuantan..huhuuu

ardinihumaira said...

whoaaaaaaaaaaaaaaaaa nak kawen dah. congrats! tak saba nak tengok hantaran kawen ni :D

lovelyadibah said...

yay!!!:) sy dh isi!:)heeee...selamat pengantin baru in advance sayang!!:)

masmOna said...

fia:
oh ye ke dear..it's ok.doakan kami yeh? =)

ardinihumaira:
thanks dear! aha..hantaran saya biasa2 saje la =)

lovelyadibah:
tenkiu adibah! nantikan kad daripada saya hehe

.: an :. said...

dear! tarikh kita sama! agaga...
kalau dekat, mesti blh main cak2 kat ur wedding... huhu...
neway.. congratz ea... =D

an
shah alam

aisya said...

selamat pengantin baru

lovelyadibah said...

Dh smpai kad kamu:)insyaAllah kalo xde aral melintang,sy dtg dgn encek b:)