09 January 2011

Alkisah Pre-wedding

Salam dan hai semua.

Bila tengok Lala da siap post STD bersama gambar2 pre-wed dia, oh hatiku sungguh jeles! Sebab time tu pre-wed pun saya tak buat lagi. Padahal lagi 20 hari lagi ni nak kawen. Wuu. Tapi itu haritu la..sekarang dah tak jeles dah. Sebabnya harini saya sudah buat pre-wed! Oh happy =) Alhamdullillah..

Rasa lega. Fuhh..Dari tahun lepas (2010) lagi plan nak buat. Tapi asyik di tangguh jeh. Antara sebab-sebab penangguhan pre-wed kami adalah seperti berikut:
1. Masing-masing busy dengan perkara yang saya pun tak tahu kenapa boleh busy. Heh.
2. Kalau kitorang dah free, OP kitorang pulak ada job. Adeh.
3. Bila OP free, kitorang pulak tak free.
4. Sampai hujung tahun, musim tengkujuh melanda. Dah set date cantik-cantik, sekali hujan turun seharian T_T
5. Masuk tahun baru ni pun masih hujan. Aip, tak baik salahkan hujan tau -_-

..................................................................

Sejak semalam, memang gigih bersiap untuk pre-wed. Rose, thank you so much for your help! Muah! Tapi..bila i sampai kat Sg. Lembing tu hujan renyai-renyai. Maybe sebab kitorang sampai pun lambat juga *sad* Kitorang pun balik Kuantan semula.

Tapi, harini memang gamble lagi pergi sana dengan doa supaya tak hujan. Hehe. Alhamdulillah...cuaca amat baik! =) Dalam 2 jam lebih baru habis shoot. Time habis tu hujan dah renyai-renyai. Penat tapi best...Hik!

p/s: Doa-doa gambar kami cantek dan comel. Hahaha =p
Abg Shas, please siapkan gambar pre-wed kami cepat-cepat. Hehe.

3 comments:

Lala said...

wee..!oo jeles eh! skrg tak perlu jeles!! mesti gmbr korang akan comey!!!cpt!

rose said...

hehe..selamat jugak korang bergambar kt sne..u yg nk amik gmbr, i plak yg rase huru hara mse tu..hik3..

x saba nk tgk gmbr korang.. =)

fitria said...

yeah.. xsabar nk tgk gmbr korang nnt... (^_^)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

09 January 2011

Alkisah Pre-wedding

Salam dan hai semua.

Bila tengok Lala da siap post STD bersama gambar2 pre-wed dia, oh hatiku sungguh jeles! Sebab time tu pre-wed pun saya tak buat lagi. Padahal lagi 20 hari lagi ni nak kawen. Wuu. Tapi itu haritu la..sekarang dah tak jeles dah. Sebabnya harini saya sudah buat pre-wed! Oh happy =) Alhamdullillah..

Rasa lega. Fuhh..Dari tahun lepas (2010) lagi plan nak buat. Tapi asyik di tangguh jeh. Antara sebab-sebab penangguhan pre-wed kami adalah seperti berikut:
1. Masing-masing busy dengan perkara yang saya pun tak tahu kenapa boleh busy. Heh.
2. Kalau kitorang dah free, OP kitorang pulak ada job. Adeh.
3. Bila OP free, kitorang pulak tak free.
4. Sampai hujung tahun, musim tengkujuh melanda. Dah set date cantik-cantik, sekali hujan turun seharian T_T
5. Masuk tahun baru ni pun masih hujan. Aip, tak baik salahkan hujan tau -_-

..................................................................

Sejak semalam, memang gigih bersiap untuk pre-wed. Rose, thank you so much for your help! Muah! Tapi..bila i sampai kat Sg. Lembing tu hujan renyai-renyai. Maybe sebab kitorang sampai pun lambat juga *sad* Kitorang pun balik Kuantan semula.

Tapi, harini memang gamble lagi pergi sana dengan doa supaya tak hujan. Hehe. Alhamdulillah...cuaca amat baik! =) Dalam 2 jam lebih baru habis shoot. Time habis tu hujan dah renyai-renyai. Penat tapi best...Hik!

p/s: Doa-doa gambar kami cantek dan comel. Hahaha =p
Abg Shas, please siapkan gambar pre-wed kami cepat-cepat. Hehe.

3 comments:

Lala said...

wee..!oo jeles eh! skrg tak perlu jeles!! mesti gmbr korang akan comey!!!cpt!

rose said...

hehe..selamat jugak korang bergambar kt sne..u yg nk amik gmbr, i plak yg rase huru hara mse tu..hik3..

x saba nk tgk gmbr korang.. =)

fitria said...

yeah.. xsabar nk tgk gmbr korang nnt... (^_^)