04 January 2011

Kasut 3 dalam 1

Salam dan hai semua.

Source: here

Kasut ni sungguh mengiurkan. Cantik gilos!

...................................................................

Dah terlewat rasanya saya nak cerita pasal kasut idaman. Huuu.. Sebabnya saya dah beli dah pun kasutnya. Hehe. Beli time hantaran huntings aritu. Punya lah susah gila nak jumpa yang berkenan..Sampaikan En Nazirul Mubin dah pening kepala. Apatah lagi yang tukang mencari nih. Lagi lah peningnya kan? Sebab tak jumpa-jumpa kasut idaman hati.

Dalam rushing-rushing nak balik masa hantaran hunting tu, mata saya tergrab pada satu kasut nih. Wow! Boleh tahan. Silver in colour. Lantas saya pun minta size 6 atau 7 daripada SA kat kedai tu..Cuba dan bayar! Senang. Hehe.

Nak reveal ke tak eh? Malu lah. *memang nak kena tampar sebab gedik* haha

Reveal je lah eh!

Ini dia kasut yang telah menjadi kasut 3 dalam 1 saya.
Akan pakai time nikah, sanding dan tandang. Jimat tak? Hehe =p


Kat Nose je saya jumpa kasut ini =) Happy tak ingat tau bila dapat. Hihihihi =p

18 comments:

Q said...

Suka sangat kasut yang first tu..hihi tapi memang jimat kalau guna 4 dalam 1..yang keempat tu kasut p keje pas majlis..hihi

anaztasias aira said...

wahh good idea. suka2 hehe

masmOna said...

Q:
nice one..4 in one eh? hehe. tp saya takleh bawak g keje pakai kasut ni.mau tercbut kaki hehe

Nora:
hehe =)

Adila Yusof said...

kasut atas tu dh lama mata i bling2 tgk...haha..berapa rm u beli kat nose?i beli brand valentino rudy..nnt smpt nk upload gak..hihi..

Ciksue said...

kita pun berkenan kasut yg first,ehhehe..comel kan..
kasut awk beli sue penah gak berkenan,tapi stock hbs,huhu
bila jumpa yg berkenan,mesti yg last pair,benci btull...huhu

miss eGie said...

wahh.. kasut awak sngguh comel..
sumpah xtipu.. :D
yg penting, multipurpose use.. hehe~

Lala said...

perangai mas memang mcm tunang lala. susah cari barang. hehe

anyway, selamat meng'fully-utilized' kasut itu! look nice! definitely look nice on u!

Nur Iman said...

cantik nyer..

waa..nk juga...

x jumpa kasut lg ni..

nk terjah nose la nnt..

nnt kasut kita sm xpe kn??

admire la kasut tu..hihi...

Mia-Ina said...

jimat plan mona..klu pakai 3 sekaligus..yg ptg masuk dgn baju yg nk dipakai tue ..lihat warnanya juga ya

Byzura Mj (By) said...

wuaaaaaaaaaaa by nak carik macam nilah!!! semua boleh pakai. tak kisah. nak belasah pakai semua majlis.. hahaha.. nice dear..suka!

eyanne said...

mmg cntik kasut tu dear! penah try gak tp bila pakai xreti nk jalan haha asik nk tercabut je w/pn size sy :P

lemonade said...

saya xde kasut pun lagi.. huwaaaaa!!

masmOna said...

Adila yusof:
cepat cepat upload hehe. tak ingat exact price la awak. rasanya dlm 120 kot.hehe

Ciksue:
haa tau xpe..b4 sy jumpa kasut tu kan, terbekenan kat satu kasut gorjes vinci tp takde size and stock pun habis. nasib baik jumpa kasut ni hehe

miss eGie:
tenkiu tenkiu =) suka sebab multipurpose.hehe

masmOna said...

Lala:
hehehehhehe..mas mmg susah gila nk carik barang! cerewet sungguh mas nih =D thanks lala!

Nur Iman:
hehe..tak kesah pun kasut sama. sila sila terjah =)

Mia-Ina:
thanks mia =)

By:
hehehhee..sabar-sabar..teruskan mencari kasut idaman kamu itu..gudluck!

eyanne:
rasanya kena practice jalan banyak2 kali lagi dengan kasut tu baru pandai hehe

lemonade:
takpe takpe..sempat lagi ni nak cari kasut..gud luck dear!

nurul zaadah said...

deng! kasut pertama tu memang menggiurkan..sampai meleleh dh air liur ni..huhu..btw ur kasut yg beli tu memang sgt gorgeous! blink2 abes..ni boleh silau pengantin lg bile 1st bertandang nnti..hihi..

masmOna said...

deng! haaa tau xpe.kasut first tu memang cantik habis. kita dapat beli yang lebih kurang pun ok lah. gorjes bling2 gitu. kita suka! hik

rose said...

wah..bling2 kasutnya..i jeles!hehe..nanti nk cr jugak la kasut..3 in 1 jugak mcm u..jimat!

darshan said...

Really cool post like it :* !
actuly i am working on the same you can see my website
WWW.WORLD4BLOGS.COM

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

04 January 2011

Kasut 3 dalam 1

Salam dan hai semua.

Source: here

Kasut ni sungguh mengiurkan. Cantik gilos!

...................................................................

Dah terlewat rasanya saya nak cerita pasal kasut idaman. Huuu.. Sebabnya saya dah beli dah pun kasutnya. Hehe. Beli time hantaran huntings aritu. Punya lah susah gila nak jumpa yang berkenan..Sampaikan En Nazirul Mubin dah pening kepala. Apatah lagi yang tukang mencari nih. Lagi lah peningnya kan? Sebab tak jumpa-jumpa kasut idaman hati.

Dalam rushing-rushing nak balik masa hantaran hunting tu, mata saya tergrab pada satu kasut nih. Wow! Boleh tahan. Silver in colour. Lantas saya pun minta size 6 atau 7 daripada SA kat kedai tu..Cuba dan bayar! Senang. Hehe.

Nak reveal ke tak eh? Malu lah. *memang nak kena tampar sebab gedik* haha

Reveal je lah eh!

Ini dia kasut yang telah menjadi kasut 3 dalam 1 saya.
Akan pakai time nikah, sanding dan tandang. Jimat tak? Hehe =p


Kat Nose je saya jumpa kasut ini =) Happy tak ingat tau bila dapat. Hihihihi =p

18 comments:

Q said...

Suka sangat kasut yang first tu..hihi tapi memang jimat kalau guna 4 dalam 1..yang keempat tu kasut p keje pas majlis..hihi

anaztasias aira said...

wahh good idea. suka2 hehe

masmOna said...

Q:
nice one..4 in one eh? hehe. tp saya takleh bawak g keje pakai kasut ni.mau tercbut kaki hehe

Nora:
hehe =)

Adila Yusof said...

kasut atas tu dh lama mata i bling2 tgk...haha..berapa rm u beli kat nose?i beli brand valentino rudy..nnt smpt nk upload gak..hihi..

Ciksue said...

kita pun berkenan kasut yg first,ehhehe..comel kan..
kasut awk beli sue penah gak berkenan,tapi stock hbs,huhu
bila jumpa yg berkenan,mesti yg last pair,benci btull...huhu

miss eGie said...

wahh.. kasut awak sngguh comel..
sumpah xtipu.. :D
yg penting, multipurpose use.. hehe~

Lala said...

perangai mas memang mcm tunang lala. susah cari barang. hehe

anyway, selamat meng'fully-utilized' kasut itu! look nice! definitely look nice on u!

Nur Iman said...

cantik nyer..

waa..nk juga...

x jumpa kasut lg ni..

nk terjah nose la nnt..

nnt kasut kita sm xpe kn??

admire la kasut tu..hihi...

Mia-Ina said...

jimat plan mona..klu pakai 3 sekaligus..yg ptg masuk dgn baju yg nk dipakai tue ..lihat warnanya juga ya

Byzura Mj (By) said...

wuaaaaaaaaaaa by nak carik macam nilah!!! semua boleh pakai. tak kisah. nak belasah pakai semua majlis.. hahaha.. nice dear..suka!

eyanne said...

mmg cntik kasut tu dear! penah try gak tp bila pakai xreti nk jalan haha asik nk tercabut je w/pn size sy :P

lemonade said...

saya xde kasut pun lagi.. huwaaaaa!!

masmOna said...

Adila yusof:
cepat cepat upload hehe. tak ingat exact price la awak. rasanya dlm 120 kot.hehe

Ciksue:
haa tau xpe..b4 sy jumpa kasut tu kan, terbekenan kat satu kasut gorjes vinci tp takde size and stock pun habis. nasib baik jumpa kasut ni hehe

miss eGie:
tenkiu tenkiu =) suka sebab multipurpose.hehe

masmOna said...

Lala:
hehehehhehe..mas mmg susah gila nk carik barang! cerewet sungguh mas nih =D thanks lala!

Nur Iman:
hehe..tak kesah pun kasut sama. sila sila terjah =)

Mia-Ina:
thanks mia =)

By:
hehehhee..sabar-sabar..teruskan mencari kasut idaman kamu itu..gudluck!

eyanne:
rasanya kena practice jalan banyak2 kali lagi dengan kasut tu baru pandai hehe

lemonade:
takpe takpe..sempat lagi ni nak cari kasut..gud luck dear!

nurul zaadah said...

deng! kasut pertama tu memang menggiurkan..sampai meleleh dh air liur ni..huhu..btw ur kasut yg beli tu memang sgt gorgeous! blink2 abes..ni boleh silau pengantin lg bile 1st bertandang nnti..hihi..

masmOna said...

deng! haaa tau xpe.kasut first tu memang cantik habis. kita dapat beli yang lebih kurang pun ok lah. gorjes bling2 gitu. kita suka! hik

rose said...

wah..bling2 kasutnya..i jeles!hehe..nanti nk cr jugak la kasut..3 in 1 jugak mcm u..jimat!

darshan said...

Really cool post like it :* !
actuly i am working on the same you can see my website
WWW.WORLD4BLOGS.COM