19 January 2011

Update laju-laju

Salam dan hai semua.

Mari update laju-laju!

.............................................

Alhamdulillah..adik i yang sorang tu dah selamat di ijabkabul bersama isterinya.
Tapi ada juga perkara yang sedih had happened.
Hari adik i nak sanding tu..tok (moyang) i meninggal dunia..
Innalillah..
Semoga roh beliau dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Amin.

Time tu memang kelam kabut..sebab nak hantar rombongan adik i lagi..pastu nak berkejar ke pengebumian arwah wuuuu..
Tapi..alhamdullillah..segalanya kembali pulih after that..

...............................................

Tinggal beberapa hari je lagi until my wedding.
Counting days!

Malam ni i nak start buat hantaran i dan En Nazirul Mubin.
Baru nak start buat. Haha.
Sebelum ni busy buat hantaran adik i, buat door gift bagai..
Sekarang i tak kira, nak buat jugak hantaran!
Hehe.

Abg Shas bagitau tadi..petang ni pegi studio amek gambar pre-wed!
Can't wait!
Macam mana le muka kitorang hahahhahahah
Harap-harap cute.
=p

So sori takde gambar -_-
Nanti i akan update lagi!
Komen korang pun ada yang tak sempat berbalas.
Ampun T_T

Bye korang!

3 comments:

Nadia said...

takziah..
ok nyer prewedding tu...don worry

.::DinCma::. said...

hai dear masmOna..
takziah utk ur moyang n tahniah utk ur adik.. tahniah gak utk u yg x lama lg akan bertukar status.. hope everything ok;-)

masmOna said...

Nadia:
tenkiu tau..

DinCma:
hi dear..tenkiu..doakan yang terbaik for both of us!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

19 January 2011

Update laju-laju

Salam dan hai semua.

Mari update laju-laju!

.............................................

Alhamdulillah..adik i yang sorang tu dah selamat di ijabkabul bersama isterinya.
Tapi ada juga perkara yang sedih had happened.
Hari adik i nak sanding tu..tok (moyang) i meninggal dunia..
Innalillah..
Semoga roh beliau dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman. Amin.

Time tu memang kelam kabut..sebab nak hantar rombongan adik i lagi..pastu nak berkejar ke pengebumian arwah wuuuu..
Tapi..alhamdullillah..segalanya kembali pulih after that..

...............................................

Tinggal beberapa hari je lagi until my wedding.
Counting days!

Malam ni i nak start buat hantaran i dan En Nazirul Mubin.
Baru nak start buat. Haha.
Sebelum ni busy buat hantaran adik i, buat door gift bagai..
Sekarang i tak kira, nak buat jugak hantaran!
Hehe.

Abg Shas bagitau tadi..petang ni pegi studio amek gambar pre-wed!
Can't wait!
Macam mana le muka kitorang hahahhahahah
Harap-harap cute.
=p

So sori takde gambar -_-
Nanti i akan update lagi!
Komen korang pun ada yang tak sempat berbalas.
Ampun T_T

Bye korang!

3 comments:

Nadia said...

takziah..
ok nyer prewedding tu...don worry

.::DinCma::. said...

hai dear masmOna..
takziah utk ur moyang n tahniah utk ur adik.. tahniah gak utk u yg x lama lg akan bertukar status.. hope everything ok;-)

masmOna said...

Nadia:
tenkiu tau..

DinCma:
hi dear..tenkiu..doakan yang terbaik for both of us!