09 May 2011

Gift from Gadis Jumaat Art Cetera!

Salam again semua.

Walaupun saya dan suami sudah 3 bulan lebih berkahwin, tapi kami still dapat hadiah kawen lagi. Alhamdulillah..Kali ni saya super excited! Sebab saya dapat hadiah kawen dari Sya Gadis Jumaat. Alaa..owner Gadis Jumaat Art Cetera tu..

Nak tengok apa yang kami dapat?

Check this out!

Sangat berbesar hati bila dapat customize button badge dari Sya.
Sya framekan button badge tu.
Sukaa!

*Maaf sebab gambar kurang berkualiti sikit*

Close up.

Satu hari saya pasti order dengan kamu sifu!
Cuma tunggu majlis apa yang nak dibuat nanti.

So, apa lagi..jom terjah Gadis Jumaat Art Cetera sekarang!



Dia bukan sahaja buat thank you tags, malah ada transparent sticker, button badge (pin button, magnet, keychain)..Menarik kan? Menarik kan?

Design pun sangat cantek dan up-to-date!

Taknak lah tunjuk banyak-banyak kat sini.
Korang tengok sendiri.

*****************

Ok.
Admit.
Memang fail mempromote T_T
Senang cite korang wajib terjah Gadis Jumaat Art Cetera k.
Rambang mata nanti.
Hehe.

Thank you so much Sya.
Love it!
=)
=)
=)

13 comments:

choclairissa @ intan said...

cantiknye :)

anaztasias nora aira said...

oh no. JELESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS, sya nora JELESSSSSSSSSSSSSS hokey hahaha

Princess Cindellyna said...

cantekkk!~definitely kene visit!=p

K.I.N.A said...

cantik..nora, pas kawen kite tuntut..haha

farhanna said...

menarik tertarik!

lovelyadibah said...

wow!!!:)

gadis jumaat said...

laaaaaa..... i bagi bukan nak suruh promote laaaaa mas! kang orang kate ada agenda tersembunyi lak ngeee... T_T i bagi sbb anda seorang yg sangat sweet, yg masih ramah menego i wpon i xdpt pegi wedding anda aritu... ngeh2. tapi sorilahhh lama peram tu baru hantar :D

*pretending i didn't see nora's n kina's comments ngahahahahaa... :P

masmOna said...

choclairissa @ intan:
kan kan?

Nora Aira:
ok, noted.sekian..hahahahha.ala..janganlah jeles nora..

Princess Cindellyna:
betul!

KINA:
hehehehe..

farhanna:
=)

lovelyadibah:
double wow!

masmOna said...

gadis jumaat:
ala ala ala ala ala!
boleh lah nk promote jugak..ikhlas nih..sbb i rasa mmg harus promote hasil kerja u yg canteks deboms..huhu..

Mia-Ina said...

so swet hadiah tue...amat bermakna

klik ur nuffnang

Rynn said...

suweetnye!! best2!

..L.Y.A.N.A.. said...

wowwwwww... chantek+ comel...aihh xbole tgk bende cm gini.. shaye mau..shaye mauuu...


jom exchnge link : http://www.lleeyana.blogspot.com

masmOna said...

Mia-Ina:
tenkiu =)

Rynn:
best!! hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

09 May 2011

Gift from Gadis Jumaat Art Cetera!

Salam again semua.

Walaupun saya dan suami sudah 3 bulan lebih berkahwin, tapi kami still dapat hadiah kawen lagi. Alhamdulillah..Kali ni saya super excited! Sebab saya dapat hadiah kawen dari Sya Gadis Jumaat. Alaa..owner Gadis Jumaat Art Cetera tu..

Nak tengok apa yang kami dapat?

Check this out!

Sangat berbesar hati bila dapat customize button badge dari Sya.
Sya framekan button badge tu.
Sukaa!

*Maaf sebab gambar kurang berkualiti sikit*

Close up.

Satu hari saya pasti order dengan kamu sifu!
Cuma tunggu majlis apa yang nak dibuat nanti.

So, apa lagi..jom terjah Gadis Jumaat Art Cetera sekarang!



Dia bukan sahaja buat thank you tags, malah ada transparent sticker, button badge (pin button, magnet, keychain)..Menarik kan? Menarik kan?

Design pun sangat cantek dan up-to-date!

Taknak lah tunjuk banyak-banyak kat sini.
Korang tengok sendiri.

*****************

Ok.
Admit.
Memang fail mempromote T_T
Senang cite korang wajib terjah Gadis Jumaat Art Cetera k.
Rambang mata nanti.
Hehe.

Thank you so much Sya.
Love it!
=)
=)
=)

13 comments:

choclairissa @ intan said...

cantiknye :)

anaztasias nora aira said...

oh no. JELESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS, sya nora JELESSSSSSSSSSSSSS hokey hahaha

Princess Cindellyna said...

cantekkk!~definitely kene visit!=p

K.I.N.A said...

cantik..nora, pas kawen kite tuntut..haha

farhanna said...

menarik tertarik!

lovelyadibah said...

wow!!!:)

gadis jumaat said...

laaaaaa..... i bagi bukan nak suruh promote laaaaa mas! kang orang kate ada agenda tersembunyi lak ngeee... T_T i bagi sbb anda seorang yg sangat sweet, yg masih ramah menego i wpon i xdpt pegi wedding anda aritu... ngeh2. tapi sorilahhh lama peram tu baru hantar :D

*pretending i didn't see nora's n kina's comments ngahahahahaa... :P

masmOna said...

choclairissa @ intan:
kan kan?

Nora Aira:
ok, noted.sekian..hahahahha.ala..janganlah jeles nora..

Princess Cindellyna:
betul!

KINA:
hehehehe..

farhanna:
=)

lovelyadibah:
double wow!

masmOna said...

gadis jumaat:
ala ala ala ala ala!
boleh lah nk promote jugak..ikhlas nih..sbb i rasa mmg harus promote hasil kerja u yg canteks deboms..huhu..

Mia-Ina said...

so swet hadiah tue...amat bermakna

klik ur nuffnang

Rynn said...

suweetnye!! best2!

..L.Y.A.N.A.. said...

wowwwwww... chantek+ comel...aihh xbole tgk bende cm gini.. shaye mau..shaye mauuu...


jom exchnge link : http://www.lleeyana.blogspot.com

masmOna said...

Mia-Ina:
tenkiu =)

Rynn:
best!! hehe