10 April 2010

Hand bouquet

Hai.

Pagi-pagi lagi i dah bangun. Hari ni plan nak mengemas dapur bersama mama. Lepas kemas bersihkan dapur semua, i pun lepak depan tv. Arini macam takde cerita yang menarik. Nak keluar dating En Risik i pulak pergi exam. Lantas i pun ambil bunga yang beli semalam tu untuk buat bunga tangan. Heee..Gediks nak jugak buat bunga tangan for tunang :D

Antara design-design hand bouquet yang berkenan di hati.

Source : here

unique bridal bouquet ideas
Roses bouquet
Source: here

unique bridal bouquet ideas
Pink roses arrangement
Source: here

unique bridal bouquets unique bridal bouquet ideas
Left: orange calla lilies bouquet
Right: Lilac rose and calla lilies
Source: here

Cantik. Memang cantik. Suka betul i melihat keindahan bunga-bunga nih :)
As for my hand bouquet, i just use artificial flower. Sayang nak guna fresh flower sebab bila dia dah layu akan dibuang je nanti huhu. So, ini lah hasil DIY hand bouquet i. Heheheh :D Macam biasa-biasa je kan? Janji i puas sebab i yang DIY sendiri huhu :) :)

Wajib ada pink walaupun sedikit hiks :D

:) :) :)

2 comments:

ZARA said...

tema u apa dear? i suka yang a bunch of pink roses tu. cantek!

masmOna said...

ZARA: tema i pink :) yup yang pink roses tu simple je tapi cantek kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

10 April 2010

Hand bouquet

Hai.

Pagi-pagi lagi i dah bangun. Hari ni plan nak mengemas dapur bersama mama. Lepas kemas bersihkan dapur semua, i pun lepak depan tv. Arini macam takde cerita yang menarik. Nak keluar dating En Risik i pulak pergi exam. Lantas i pun ambil bunga yang beli semalam tu untuk buat bunga tangan. Heee..Gediks nak jugak buat bunga tangan for tunang :D

Antara design-design hand bouquet yang berkenan di hati.

Source : here

unique bridal bouquet ideas
Roses bouquet
Source: here

unique bridal bouquet ideas
Pink roses arrangement
Source: here

unique bridal bouquets unique bridal bouquet ideas
Left: orange calla lilies bouquet
Right: Lilac rose and calla lilies
Source: here

Cantik. Memang cantik. Suka betul i melihat keindahan bunga-bunga nih :)
As for my hand bouquet, i just use artificial flower. Sayang nak guna fresh flower sebab bila dia dah layu akan dibuang je nanti huhu. So, ini lah hasil DIY hand bouquet i. Heheheh :D Macam biasa-biasa je kan? Janji i puas sebab i yang DIY sendiri huhu :) :)

Wajib ada pink walaupun sedikit hiks :D

:) :) :)

2 comments:

ZARA said...

tema u apa dear? i suka yang a bunch of pink roses tu. cantek!

masmOna said...

ZARA: tema i pink :) yup yang pink roses tu simple je tapi cantek kan..