24 April 2010

Photographer

Salam dan hai.

Semalam boleh dikatakan hari yang hectic lah untuk i dan Encik Risik. Sebab apa? Sebab kitorang shopping baki barang-barang yang belum dibeli lagi untuk tunang. Fuhh. Memang terbaik lah. Dengan cuaca panas nye tapi redah jeh. Janji semua setel. Oh ye, semalam we both cuti :)

Ok. Sebenarnya bukan pasal itu yang i nak cerita. I nak cerita pasal photographer i time tunang nanti. Dari mula lagi kitorang memang dah ada sorang, dah cop awal-awal tapi lately i'm not certain yang dia boleh / akan datang ke tak time tunang i nanti. Hmm. So, as back-up plan dan setelah berbincang dengan Encik Risik kami kena book photograher baru gamaknya. Jadi, petang tu i dengan Encik Risik pun pergi lah booking dengan beliau. Namanya Shasmanizam. I panggil dia Abang Shas. Sebelum tu dah ada seorang dua yang kitorang tanya but not available lah at that time. Sad T_T Nasib baik lah Abg Shas ni available Wuu. I tengok gambar-gambar yang dia amek cantek. Lagipun dah dua orang kawan i amek dia as their photographer. So we both grab je lah :) Happy!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

24 April 2010

Photographer

Salam dan hai.

Semalam boleh dikatakan hari yang hectic lah untuk i dan Encik Risik. Sebab apa? Sebab kitorang shopping baki barang-barang yang belum dibeli lagi untuk tunang. Fuhh. Memang terbaik lah. Dengan cuaca panas nye tapi redah jeh. Janji semua setel. Oh ye, semalam we both cuti :)

Ok. Sebenarnya bukan pasal itu yang i nak cerita. I nak cerita pasal photographer i time tunang nanti. Dari mula lagi kitorang memang dah ada sorang, dah cop awal-awal tapi lately i'm not certain yang dia boleh / akan datang ke tak time tunang i nanti. Hmm. So, as back-up plan dan setelah berbincang dengan Encik Risik kami kena book photograher baru gamaknya. Jadi, petang tu i dengan Encik Risik pun pergi lah booking dengan beliau. Namanya Shasmanizam. I panggil dia Abang Shas. Sebelum tu dah ada seorang dua yang kitorang tanya but not available lah at that time. Sad T_T Nasib baik lah Abg Shas ni available Wuu. I tengok gambar-gambar yang dia amek cantek. Lagipun dah dua orang kawan i amek dia as their photographer. So we both grab je lah :) Happy!

No comments: