09 April 2010

Kembali pulang..

Agak dah lama i tidak mengupdate. Terlalu busy dengan bukan kerja hakiki. Ceh. Terlalu yeh? Hehe. Since last week i dengan Encik Risik menyibukkan diri dalam hal-hal teater. Our production, Kirana Theater Production perlu mempersembahkan teater bertajuk 'Detik' dalam Manifestasi Teater Kebangsaan yang berlangsung pada 3 dan 4 April yang lalu. Wah ayat so skema. Tapi we both bukan berlakon okeh. Just terlibat as production crew *wajib bersama-sama menjadi krew heheh tidak boleh berpisah :D*

Well..the show was great. Awesome. That moment sungguh best walaupun banyak pahit manis nye..bla bla bla..*tersalah blog lah pulak nak cerita kan, sepatutnya this blog is meanly for our love journey huhu tapi tak kesahlah :D*

Layan je lah gambar nih.



Gambar-gambar di ambil dari www.shazlishamsuddin.com. More pictures boleh lihat sini dan sini. Thanks a lot to him for the beautiful pictures :)

............................................................................

Okeh.

Mari stop cerita pasal teater.

Sekarang i harus kembali ke dunia nyata. Kembali memikirkan perihal pertunangan i yang menurut Daisypath tinggal 3 minggu dan 2 hari saja lagi sebelum majlis. Hoho. Tak sampai sebulan pun eh i da nak pegang title 'tunang orang'. Huhu. Berdebar-debar lah pulak. Preparation tinggal sikit-sikit je lagi. Hopefully rumah yang tengah renovate ni cepat lah siap. Supaya senang i ngan familiy dapat kemas rumah awal-awal. Pening kepala kang last minit baru nak kemas. Wuwu.

Petang tadi pergi teman Encik Risik beli bunga-bunga untuk hiasan hantaran i merangkap membeli bunga untuk i juga :D Seronok. Hantaran dari En Risik untuk i, Long dia yang tolong buatkan. Hantaran dari i untuk dia, i DIY sambil di tolong oleh makteh.

K lah, i nak mengusha lain-lain kesahkaseh pulak nih. Rindu nak berbelogwalking ;)

Love.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

09 April 2010

Kembali pulang..

Agak dah lama i tidak mengupdate. Terlalu busy dengan bukan kerja hakiki. Ceh. Terlalu yeh? Hehe. Since last week i dengan Encik Risik menyibukkan diri dalam hal-hal teater. Our production, Kirana Theater Production perlu mempersembahkan teater bertajuk 'Detik' dalam Manifestasi Teater Kebangsaan yang berlangsung pada 3 dan 4 April yang lalu. Wah ayat so skema. Tapi we both bukan berlakon okeh. Just terlibat as production crew *wajib bersama-sama menjadi krew heheh tidak boleh berpisah :D*

Well..the show was great. Awesome. That moment sungguh best walaupun banyak pahit manis nye..bla bla bla..*tersalah blog lah pulak nak cerita kan, sepatutnya this blog is meanly for our love journey huhu tapi tak kesahlah :D*

Layan je lah gambar nih.



Gambar-gambar di ambil dari www.shazlishamsuddin.com. More pictures boleh lihat sini dan sini. Thanks a lot to him for the beautiful pictures :)

............................................................................

Okeh.

Mari stop cerita pasal teater.

Sekarang i harus kembali ke dunia nyata. Kembali memikirkan perihal pertunangan i yang menurut Daisypath tinggal 3 minggu dan 2 hari saja lagi sebelum majlis. Hoho. Tak sampai sebulan pun eh i da nak pegang title 'tunang orang'. Huhu. Berdebar-debar lah pulak. Preparation tinggal sikit-sikit je lagi. Hopefully rumah yang tengah renovate ni cepat lah siap. Supaya senang i ngan familiy dapat kemas rumah awal-awal. Pening kepala kang last minit baru nak kemas. Wuwu.

Petang tadi pergi teman Encik Risik beli bunga-bunga untuk hiasan hantaran i merangkap membeli bunga untuk i juga :D Seronok. Hantaran dari En Risik untuk i, Long dia yang tolong buatkan. Hantaran dari i untuk dia, i DIY sambil di tolong oleh makteh.

K lah, i nak mengusha lain-lain kesahkaseh pulak nih. Rindu nak berbelogwalking ;)

Love.

No comments: