28 March 2010

Sabtu yang hectic tapi best ;)

Entry ini adalah sambungan daripada Can't wait for Saturday :)

Semalam memang hari yang hectic lah. Start with pegi kenduri kahwin Kak Lin. Tema warna dia purple yeh. Again purple lagi. Ramai betul peminat purple kan? Huhu. Mengikut perancangan nak pergi Butik Kak Rozy after wedding tu tapi tak jadi sebab time tu kak rozy ada job. Dia tiada di butik. Tidak dapat melihat bajuku T_T heh. Padahal tak tahu dah siap ke belum.

Kak Lin dan suami in puprle. Tapi pelamin dia white and green. Hmm, macam ada sesuatu yang tak kena di situ.

Pelamin nikah

Hantaran purple daripada kak lin untuk suami

Saje je nak letak gambar ni sebab awan-awan tu Subhanallah. Cantek amat.

..................................................................

Lantas we both pegi SSF survey-survey, beli toiletries dan shopping-shopping barang E-day di ECM huhu. Ni semuanya menghabiskan duit maka lepas ini harus lah berjimat-cermat. Harus gigih. Nanti nak guna duit pegi KL lagi sempena teater T_T

Sempat lagi posing tuh. Hihi :D

Tengah-tengah shopping terjumpa bakal mertua serta bakal adik ipar hiks :D Niat dari haritu mahu belanja Encik Risik Sushi King harus ditunaikan. Maka kami pun makan di Sushi King bersama-sama bakal mertua dan adik ipar :)

Encik Risik bersama Encik Adik Risik. Walaupun baru darjah enam tapi sudah layak dipanggil Encik ye.. :) Eh eh, kamera di sini lah u. Mata dia tengah melilau lah tuh :P

Ehem ehem. I bersama bakal mertua. Hiks. Malu i :D

Yay. Nak balik dah.

Tembamnye T_T

.............................................................

Niat dihati mahu pulang tapi tak jadi. Ada tempat wajib yang belum di singgah. Kemudian, kami bergerak ke sini pulak..

Pandangan sisi

Pandangan hadapan

Assalamualaikum..ada orang tak kat umah? heheh :D Macam malu-malu pulak nak masuk.

Dari hari itu kan i cakap i terbekenan kat satu barang kat EngLai. Maka dengan pejam mata i pun beli jugak akhirnya. Yuhuu!

Lampu-lampu berkelipan kat atas i tuh memang cantek betul. Geram je tengok. Hehehe :D

Setelah seharian kami memenatkan diri maka sudah tiba waktu untuk pulang..I had a great precious time with him even though sehari sebelum tu kami gaduh-gaduh sayang *muntah* Maka kami pun sudah berbaik semula dan having such a wonderful time together *cewah ayat sila jangan muntah again* Love you so much dear! *hugs*

*In love*


1 comment:

ayut said...

jejalan carik ilham wane purple! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

28 March 2010

Sabtu yang hectic tapi best ;)

Entry ini adalah sambungan daripada Can't wait for Saturday :)

Semalam memang hari yang hectic lah. Start with pegi kenduri kahwin Kak Lin. Tema warna dia purple yeh. Again purple lagi. Ramai betul peminat purple kan? Huhu. Mengikut perancangan nak pergi Butik Kak Rozy after wedding tu tapi tak jadi sebab time tu kak rozy ada job. Dia tiada di butik. Tidak dapat melihat bajuku T_T heh. Padahal tak tahu dah siap ke belum.

Kak Lin dan suami in puprle. Tapi pelamin dia white and green. Hmm, macam ada sesuatu yang tak kena di situ.

Pelamin nikah

Hantaran purple daripada kak lin untuk suami

Saje je nak letak gambar ni sebab awan-awan tu Subhanallah. Cantek amat.

..................................................................

Lantas we both pegi SSF survey-survey, beli toiletries dan shopping-shopping barang E-day di ECM huhu. Ni semuanya menghabiskan duit maka lepas ini harus lah berjimat-cermat. Harus gigih. Nanti nak guna duit pegi KL lagi sempena teater T_T

Sempat lagi posing tuh. Hihi :D

Tengah-tengah shopping terjumpa bakal mertua serta bakal adik ipar hiks :D Niat dari haritu mahu belanja Encik Risik Sushi King harus ditunaikan. Maka kami pun makan di Sushi King bersama-sama bakal mertua dan adik ipar :)

Encik Risik bersama Encik Adik Risik. Walaupun baru darjah enam tapi sudah layak dipanggil Encik ye.. :) Eh eh, kamera di sini lah u. Mata dia tengah melilau lah tuh :P

Ehem ehem. I bersama bakal mertua. Hiks. Malu i :D

Yay. Nak balik dah.

Tembamnye T_T

.............................................................

Niat dihati mahu pulang tapi tak jadi. Ada tempat wajib yang belum di singgah. Kemudian, kami bergerak ke sini pulak..

Pandangan sisi

Pandangan hadapan

Assalamualaikum..ada orang tak kat umah? heheh :D Macam malu-malu pulak nak masuk.

Dari hari itu kan i cakap i terbekenan kat satu barang kat EngLai. Maka dengan pejam mata i pun beli jugak akhirnya. Yuhuu!

Lampu-lampu berkelipan kat atas i tuh memang cantek betul. Geram je tengok. Hehehe :D

Setelah seharian kami memenatkan diri maka sudah tiba waktu untuk pulang..I had a great precious time with him even though sehari sebelum tu kami gaduh-gaduh sayang *muntah* Maka kami pun sudah berbaik semula dan having such a wonderful time together *cewah ayat sila jangan muntah again* Love you so much dear! *hugs*

*In love*


1 comment:

ayut said...

jejalan carik ilham wane purple! :)