24 March 2010

Can't wait for Saturday

Hari ni Rabu. Esok dah Khamis. Lagi dua hari Sabtu dah. Oh cepatnye lah masa berlalu. I dengan En Risik ada banyak sangat plan Sabtu nih. Tak tahu sempat ke tak nak buat kesemuanya sekali. Hehe. Rasanya sempat je kot insyaAllah.

Sabtu ni, selepas En Risik pegi mencuci kereta dia akan datang menjemput i kat umah. First sekali we both akan pergi kenduri kawen kak lin. Kak lin ialah ofismate En Risik merangkap senior kitorang kat sekolah dulu-dulu. Pas kenduri we both nak pegi butik kak rozy. En Risik kata dia nak bayarkan pakej tunang i. Wink wink :) Seronoknyeee ada orang tolong bayarkan :) Terima kasih yeh sayangku muah! :* Plus boleh tengok baju i dah siap jahit ke belum.

Lepas tu, pergi bank En Risik nak pergi bayar duit kerete beliau.
Lepas tu, pergi beli toiletries.
Lepas tu, pergi SSF untuk survey-survey barang.
Lepas tu, pergi ECM pegi beli bantal pinky dan kemudian shopping shopping :)
Lepas tu, mesti agak lapar sebab dah seharian berjalan, maka i akan menunaikan janji mahu belanja En Risik pekena Sushi King. Yehuu!

Walaweh! Banyak sungguh tempat nak pegi. Hopefully semua plan ni menjadi lah. Kang planning bagai nak rak tapi tetibe tak jadi wuuu sedih sedih. Yang pasti, can't wait for Saturday.

Oh alamak!!Terlupa satu tempat lagi lah. Pergi EngLai juga termasuk dalam plan. Ada something yang i nak beli kat sana :) Semalam dah pergi jenjalan dan mensurvey barang kat situ. Balik tu i fikir-fikir banyak kali jugak berbaloi tak i beli that thing. Tapi hati kata mahu mahu. Haih. Memang kuat betul kemahuan perempuan nih. Pantang nampak barang cute mute dan cantek sikit mesti terasa nak beli. Bahaya perempuan ni sebenarnya kan? (refer kepada diri sendiri heh :D) Oh kepada sesiapa yang tak tahu EngLai tu apa, sila kelik sini.

I bet Saturday must be a hectic day for us.
Daa..

Love him so much..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

24 March 2010

Can't wait for Saturday

Hari ni Rabu. Esok dah Khamis. Lagi dua hari Sabtu dah. Oh cepatnye lah masa berlalu. I dengan En Risik ada banyak sangat plan Sabtu nih. Tak tahu sempat ke tak nak buat kesemuanya sekali. Hehe. Rasanya sempat je kot insyaAllah.

Sabtu ni, selepas En Risik pegi mencuci kereta dia akan datang menjemput i kat umah. First sekali we both akan pergi kenduri kawen kak lin. Kak lin ialah ofismate En Risik merangkap senior kitorang kat sekolah dulu-dulu. Pas kenduri we both nak pegi butik kak rozy. En Risik kata dia nak bayarkan pakej tunang i. Wink wink :) Seronoknyeee ada orang tolong bayarkan :) Terima kasih yeh sayangku muah! :* Plus boleh tengok baju i dah siap jahit ke belum.

Lepas tu, pergi bank En Risik nak pergi bayar duit kerete beliau.
Lepas tu, pergi beli toiletries.
Lepas tu, pergi SSF untuk survey-survey barang.
Lepas tu, pergi ECM pegi beli bantal pinky dan kemudian shopping shopping :)
Lepas tu, mesti agak lapar sebab dah seharian berjalan, maka i akan menunaikan janji mahu belanja En Risik pekena Sushi King. Yehuu!

Walaweh! Banyak sungguh tempat nak pegi. Hopefully semua plan ni menjadi lah. Kang planning bagai nak rak tapi tetibe tak jadi wuuu sedih sedih. Yang pasti, can't wait for Saturday.

Oh alamak!!Terlupa satu tempat lagi lah. Pergi EngLai juga termasuk dalam plan. Ada something yang i nak beli kat sana :) Semalam dah pergi jenjalan dan mensurvey barang kat situ. Balik tu i fikir-fikir banyak kali jugak berbaloi tak i beli that thing. Tapi hati kata mahu mahu. Haih. Memang kuat betul kemahuan perempuan nih. Pantang nampak barang cute mute dan cantek sikit mesti terasa nak beli. Bahaya perempuan ni sebenarnya kan? (refer kepada diri sendiri heh :D) Oh kepada sesiapa yang tak tahu EngLai tu apa, sila kelik sini.

I bet Saturday must be a hectic day for us.
Daa..

Love him so much..

No comments: