20 March 2010

Risik merisik


Nama risik saya ialah Mohd Nazirul Mubin *love love love*

Jadi, mulai dari hari ini i akan gelarkan beliau Encik Risik (oh tak komersil nye name heh T_T) bagi menggantikan Encik Kekasih. huhu. Alhamdulillah segalanya berjalan seperti yang dirancangkan pada malam tadi. Punye lah berdebar-debar. Panas gila rasa. Berpeluh-peluh i kat dapur tuh. Hehe. Tak sangka pulak i akan rasa berdebar yang amat, sebab semalamnya even pada siangnya pun i tak rasa neves langsung. Heh. Mungkin i memang macam ni kot. Bila dah betul-betul nak dekat baru time tu sakit perut lah, berdebar-debar lah, nak membuang lah, macam-macam lah T_T Sabo je le.

Time mama En Risik nak sarungkan cincin, cincin tu macam tersekat sikit kat jari-jemari i yang mulus ni cewah :P pastu sempat lagi mama dia cakap "Ni dah makin besor je neh" Dush!! Dush!! Dush!! Hah ambik kene sebijik. Tu maksudnye i betul-betul sudah gemuk T__T Maka haruslah wajib i start berpantang seperti ibu-ibu yang baru lepas bersalin. Tidak boleh makan banyak dan makan sembarangan seperti ayam KFC, Pizza Hut, chicken chop dan sebagainya. Wuwu. I juga perlu bersenam setiap hari malah berpuasa juga. Oh mas, sila gigih untuk kurus!

InsyaAllah, mengikut perbincangan majlis pertunangan akan berlangsung dalam masa lebih kurang 1 bulan setengah lagi. Excited lak i rasa. Hiks. Dear friends, the date will be informed soon k. We both hope segala persiapan and everything akan berjalan seperti yang ditetapkan. InsyaAllah. Doakan kami yeh :)

Semoga perhubungan ini akan dirahmati oleh Allah sehingga ke akhirnya. Amin.

2 comments:

Hasif n Fara said...

Tahniah ye sayang...seronoknye sy dgr dat gud news from u...imissnlove u a lot.cik Masitah

masmOna said...

huuu!!terima kaseh sygku :)
miss u n love u too *hugs*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

20 March 2010

Risik merisik


Nama risik saya ialah Mohd Nazirul Mubin *love love love*

Jadi, mulai dari hari ini i akan gelarkan beliau Encik Risik (oh tak komersil nye name heh T_T) bagi menggantikan Encik Kekasih. huhu. Alhamdulillah segalanya berjalan seperti yang dirancangkan pada malam tadi. Punye lah berdebar-debar. Panas gila rasa. Berpeluh-peluh i kat dapur tuh. Hehe. Tak sangka pulak i akan rasa berdebar yang amat, sebab semalamnya even pada siangnya pun i tak rasa neves langsung. Heh. Mungkin i memang macam ni kot. Bila dah betul-betul nak dekat baru time tu sakit perut lah, berdebar-debar lah, nak membuang lah, macam-macam lah T_T Sabo je le.

Time mama En Risik nak sarungkan cincin, cincin tu macam tersekat sikit kat jari-jemari i yang mulus ni cewah :P pastu sempat lagi mama dia cakap "Ni dah makin besor je neh" Dush!! Dush!! Dush!! Hah ambik kene sebijik. Tu maksudnye i betul-betul sudah gemuk T__T Maka haruslah wajib i start berpantang seperti ibu-ibu yang baru lepas bersalin. Tidak boleh makan banyak dan makan sembarangan seperti ayam KFC, Pizza Hut, chicken chop dan sebagainya. Wuwu. I juga perlu bersenam setiap hari malah berpuasa juga. Oh mas, sila gigih untuk kurus!

InsyaAllah, mengikut perbincangan majlis pertunangan akan berlangsung dalam masa lebih kurang 1 bulan setengah lagi. Excited lak i rasa. Hiks. Dear friends, the date will be informed soon k. We both hope segala persiapan and everything akan berjalan seperti yang ditetapkan. InsyaAllah. Doakan kami yeh :)

Semoga perhubungan ini akan dirahmati oleh Allah sehingga ke akhirnya. Amin.

2 comments:

Hasif n Fara said...

Tahniah ye sayang...seronoknye sy dgr dat gud news from u...imissnlove u a lot.cik Masitah

masmOna said...

huuu!!terima kaseh sygku :)
miss u n love u too *hugs*