24 March 2010

Pink and orange

Malam ni entah mengapa mata ni macam tak mahu tidur (mak aih ayatmu heh :D) Dah lewat dah neh tapi i tak tido-tido lagik. Tak sedar diri esok nak kerja. Hohoh.

Sewaktu i tengah syiok berblog-walking kat lain-lain kesahkaseh i terjumpe satu entry yang memberi i idea untuk hantaran tunang nanti. Yehuu! Seronok betul. Kelik sini http://picisanchenta.blogspot.com/2009/08/themes-pink-orange.html..Tema warna pink orange tu memang betullah energetic dan segar je tengok. Bersinar-sinar mata i time tengok. Terus zushh (siap ada sound effect :D) i dapat idea nak buat warna apa untuk hantaran yang perlu di beri kepada En Risik.

Seperti semua maklum, tema warna pertunangan i nanti ialah pink + a lit bit choc (pink will be major colour theme and choc jadi minor jeh huhu) Jadi, menurut En Risik dia nak bagi hantaran kepada i in pink. Maka i pun jadi pening fikir nak bagi warna apa kat dia. Sebab dalam kepala i cuma pink pink pink..hihihi :D Memang lah tak boleh lari dari pink.

Sehinggalah pada suatu malam yang hening sunyi iaitu malam ini lah i terjumpa that entry from her blog. Thanks yeh dear for giving me such a wonderful idea. I nak mix bunga-bungaan itu dengan warna pink+orange+peach/chocolate. Eh ada ke bunga warna chocolate? I hope En Risik will approve this colour :)

Hand bouquet pink cantek :)

Yang ni macam lebih banyak warna orange than pink. Hmm.


Even add-on with red colour but it is still looks nice. More pictures here.

Harap-harap En Risik tak sakit mata lah tengok warna-warni yang terang-benderang neh hehe :) Banyaknya mencampur-adukkan warna. Macam meriah lah pulak hantaran tu nanti dengan tiga warna neh. Okey ke tak eh? Hmm. Tengok dulu lah. Nanti i nak try DIY dulu kalau santek menawan i confirm buat that colour. Winks :*

Oh sudah jam 1230. Maka i harus pergi tidur sekarang. Bye bye :) :)

p/s: harap-harap i tak mimpi pink dan orange malam ni. Heh.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

24 March 2010

Pink and orange

Malam ni entah mengapa mata ni macam tak mahu tidur (mak aih ayatmu heh :D) Dah lewat dah neh tapi i tak tido-tido lagik. Tak sedar diri esok nak kerja. Hohoh.

Sewaktu i tengah syiok berblog-walking kat lain-lain kesahkaseh i terjumpe satu entry yang memberi i idea untuk hantaran tunang nanti. Yehuu! Seronok betul. Kelik sini http://picisanchenta.blogspot.com/2009/08/themes-pink-orange.html..Tema warna pink orange tu memang betullah energetic dan segar je tengok. Bersinar-sinar mata i time tengok. Terus zushh (siap ada sound effect :D) i dapat idea nak buat warna apa untuk hantaran yang perlu di beri kepada En Risik.

Seperti semua maklum, tema warna pertunangan i nanti ialah pink + a lit bit choc (pink will be major colour theme and choc jadi minor jeh huhu) Jadi, menurut En Risik dia nak bagi hantaran kepada i in pink. Maka i pun jadi pening fikir nak bagi warna apa kat dia. Sebab dalam kepala i cuma pink pink pink..hihihi :D Memang lah tak boleh lari dari pink.

Sehinggalah pada suatu malam yang hening sunyi iaitu malam ini lah i terjumpa that entry from her blog. Thanks yeh dear for giving me such a wonderful idea. I nak mix bunga-bungaan itu dengan warna pink+orange+peach/chocolate. Eh ada ke bunga warna chocolate? I hope En Risik will approve this colour :)

Hand bouquet pink cantek :)

Yang ni macam lebih banyak warna orange than pink. Hmm.


Even add-on with red colour but it is still looks nice. More pictures here.

Harap-harap En Risik tak sakit mata lah tengok warna-warni yang terang-benderang neh hehe :) Banyaknya mencampur-adukkan warna. Macam meriah lah pulak hantaran tu nanti dengan tiga warna neh. Okey ke tak eh? Hmm. Tengok dulu lah. Nanti i nak try DIY dulu kalau santek menawan i confirm buat that colour. Winks :*

Oh sudah jam 1230. Maka i harus pergi tidur sekarang. Bye bye :) :)

p/s: harap-harap i tak mimpi pink dan orange malam ni. Heh.

No comments: