07 March 2010

You are my rainbow

Dulu i pernah bagi sketch book i pada encik kekasih. Tugas dia cuma perlu buat sekreatif mungkin dalam sketch book i tuh. I suruh dia tulis conteng apa-apa pun. Khas untuk i lah. Lama jugak buku i tuh duduk ngan dia. Dua bulan baru nak siap. Haih. Puas mintak dah dengan dia. Bila nak buat, bila nak buat. Pastu dia salahkan i sebab tak bagi dia crayon dengan kaler pensil. Sebab tu dia tak siap2 buat. Pastu cakap takde idea lagi lah. Time nak buat tu kena tenang baru ada inspirasi lah. Macam-macam alasan. Pastu kalau bagi pinjam crayon ngan kaler pensil i, kira kreatif sangat lah? Hehe :P

Tapi i baik. I bagi jugak dia pinjam. Dalam satu minggu je kot dah siap. Itupun lepas puas kene bebel i mintak bila siap. Hihi :p

Encik kekasih kretip u know. Tak percaya? Dia berbakat lah at least. Suka i :) Tengok gambar kat bawah ni i yang lukis kat dalam buku tuh. Mas ialah nama pendek i.

Oh keMAS :)

Teng teng teng *version baru jeng jeng jeng*

Ni hasil dari Encik Kekasih Hati huhu :)
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

Sweet kan? :) :) :)

Walaupun betapa tidak kemas T__T tapi mengenangkan betapa susah payah encik kekasih menyiapkan warna-warni ini i sukaaaaaa sangat. Sebab i tau dia memang lah tak sekreatif i hiks :p ( i tak cakap u tak kreatif yeh, i cakap u tak sekreatif i :P) tapi dia sanggup berusaha sebaik mungkin untuk menjadikan KARYA NAN SATU itu. Dengan guna krayon lak tuh. Tak semua orang pandai menggunakan krayon dengan baik ok. Waktu first time i tengok, i gelak (hish tak baik betul rasa time tuh) tapi at the same time i rasa sangat cumel. Huhu!

...................................................

I am your rainbow :)
You are my sunshine :)

Teringat lagu ni,

You are my sunshine
My only sunshine
You make me happy
When skies are grey
You'll never know dear
How much i love you
Please don't take my sunshine away

Sunshine, i hope my presence will always colour your life :)

...............................................

Here are other pages of what he did.

Karangan di muka surat dua adalah sangat mengharukan hati T_T
Touching betul time baca tuh. Wuwu.

Last page of the book.

Susulan daripada entri ini,

Every steps you made, i will always be there beside you.
Love you so much.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

07 March 2010

You are my rainbow

Dulu i pernah bagi sketch book i pada encik kekasih. Tugas dia cuma perlu buat sekreatif mungkin dalam sketch book i tuh. I suruh dia tulis conteng apa-apa pun. Khas untuk i lah. Lama jugak buku i tuh duduk ngan dia. Dua bulan baru nak siap. Haih. Puas mintak dah dengan dia. Bila nak buat, bila nak buat. Pastu dia salahkan i sebab tak bagi dia crayon dengan kaler pensil. Sebab tu dia tak siap2 buat. Pastu cakap takde idea lagi lah. Time nak buat tu kena tenang baru ada inspirasi lah. Macam-macam alasan. Pastu kalau bagi pinjam crayon ngan kaler pensil i, kira kreatif sangat lah? Hehe :P

Tapi i baik. I bagi jugak dia pinjam. Dalam satu minggu je kot dah siap. Itupun lepas puas kene bebel i mintak bila siap. Hihi :p

Encik kekasih kretip u know. Tak percaya? Dia berbakat lah at least. Suka i :) Tengok gambar kat bawah ni i yang lukis kat dalam buku tuh. Mas ialah nama pendek i.

Oh keMAS :)

Teng teng teng *version baru jeng jeng jeng*

Ni hasil dari Encik Kekasih Hati huhu :)
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

Sweet kan? :) :) :)

Walaupun betapa tidak kemas T__T tapi mengenangkan betapa susah payah encik kekasih menyiapkan warna-warni ini i sukaaaaaa sangat. Sebab i tau dia memang lah tak sekreatif i hiks :p ( i tak cakap u tak kreatif yeh, i cakap u tak sekreatif i :P) tapi dia sanggup berusaha sebaik mungkin untuk menjadikan KARYA NAN SATU itu. Dengan guna krayon lak tuh. Tak semua orang pandai menggunakan krayon dengan baik ok. Waktu first time i tengok, i gelak (hish tak baik betul rasa time tuh) tapi at the same time i rasa sangat cumel. Huhu!

...................................................

I am your rainbow :)
You are my sunshine :)

Teringat lagu ni,

You are my sunshine
My only sunshine
You make me happy
When skies are grey
You'll never know dear
How much i love you
Please don't take my sunshine away

Sunshine, i hope my presence will always colour your life :)

...............................................

Here are other pages of what he did.

Karangan di muka surat dua adalah sangat mengharukan hati T_T
Touching betul time baca tuh. Wuwu.

Last page of the book.

Susulan daripada entri ini,

Every steps you made, i will always be there beside you.
Love you so much.

No comments: