15 March 2010

Engagement Preparation Edisi Tujuh...Eh eh!Edisi Lelaki.

Setakat ini dari segi persiapannya hanya banyak dibuat oleh pihak sebelah perempuan. Jadi, I hanya menyiapkan mental dan fizikal je lah menjelang hari yang mungkin boleh jadi mendebarkan itu.(Berdebar ke agaknya?hahaha). Memandangkan cik masmOna dah banyak tulis bagi pihaknya, I rasa tak perlulah I nak tulis panjang2 kat sini. Yang penting kita happy! Yeay! Tak sabar nak tunggu hari Jumaat.

p/s:my dad siap dah usha lembu untuk kenduri kahwin nanti. Membuatkan hati I semakin gembira tak terkata! Yahoo!

3 comments:

masmOna said...

cakap kat bbk lembu pak harun kg mahkota ni banyak.heheh :p

sophisticated bridezilla said...

e-day u bile babe?

masmOna said...

lynda dear, e-day still dlm perbincangan.
tomorrow his fam akan dtg umah i untuk sesi risikan. hiks :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

15 March 2010

Engagement Preparation Edisi Tujuh...Eh eh!Edisi Lelaki.

Setakat ini dari segi persiapannya hanya banyak dibuat oleh pihak sebelah perempuan. Jadi, I hanya menyiapkan mental dan fizikal je lah menjelang hari yang mungkin boleh jadi mendebarkan itu.(Berdebar ke agaknya?hahaha). Memandangkan cik masmOna dah banyak tulis bagi pihaknya, I rasa tak perlulah I nak tulis panjang2 kat sini. Yang penting kita happy! Yeay! Tak sabar nak tunggu hari Jumaat.

p/s:my dad siap dah usha lembu untuk kenduri kahwin nanti. Membuatkan hati I semakin gembira tak terkata! Yahoo!

3 comments:

masmOna said...

cakap kat bbk lembu pak harun kg mahkota ni banyak.heheh :p

sophisticated bridezilla said...

e-day u bile babe?

masmOna said...

lynda dear, e-day still dlm perbincangan.
tomorrow his fam akan dtg umah i untuk sesi risikan. hiks :)