13 June 2012

The kesahkaseh Creation

Salam dan hai semua.

The kesahkaseh Creation
....................................................

..is the name of my wedding related business.
Belum sampai sebulan pun saya memulakan bisnes related to wedding ni..
Disebabkan oleh passion towards wedding stuffs, deco and such, even selepas kahwin pun saya still tak boleh tinggal this thing.
Kalau ternampak magazine pengantin, mesti rasa nak beli.
Kalau online, mesti nak search about wedding stuffs lagi.
Lepas tu suka pergi wedding orang, tengok hasil mereka.
Memang tak boleh tinggal.

Disebabkan itu, 
dengan sokongan kawan-kawan, saya pun buat la official website..

Here it is..



or visit


Kedatangan korang sangat dialu-alukan. Hihi.

Wish me luck ye sayang-sayangku!
And i wish all of you best of luck jugak!
Tak kira yang turn to wedding related bisnes or non-wedding related bisnes.
Take care.

=)

With love,
masmOna

9 comments:

choclairissa@intan marliana said...

alll the best dear..saya pun same cm awak xboleh tinggalkan minat psl wedding2 ni..sbb tu muncullah Happily Ever After :)

masmOna said...

intan marliana:
kan intan kan?memang tak boleh nak tinggal laaa...sukaaa =)

J u l i a 。.゜✿ said...

Ahaaaaaaa dah jumpa masmOna & hubby ! =D thanx korang sebab tegur tadi. was so happy sebab dapat kenal dgn silent reader cuma kita tak dapat bual lama kan ?

nanti datang lagi okay =)

hugs !

masmOna said...

Julia:
hai juliaaa!!!tak sangka ek boleh jummpa..carik camne?hihi..

nasib baik tak salah orang tadi..kalau x malu je =p btw, nice to meet you..next time both of us datang lagi..

hugs!

Qiela said...

mas, review kawen pun mas tak buat banyak :(

masmOna said...

Qiela:
hai dear..insyaAllah will do the reviewww..huhuhuhu

BIE said...

hyee..

kita BIE Daripada B2B Blog : Jalinan Cinta

salam perkenalan. Hope dapat exchange link dan tukar2 cerita juga :))

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

13 June 2012

The kesahkaseh Creation

Salam dan hai semua.

The kesahkaseh Creation
....................................................

..is the name of my wedding related business.
Belum sampai sebulan pun saya memulakan bisnes related to wedding ni..
Disebabkan oleh passion towards wedding stuffs, deco and such, even selepas kahwin pun saya still tak boleh tinggal this thing.
Kalau ternampak magazine pengantin, mesti rasa nak beli.
Kalau online, mesti nak search about wedding stuffs lagi.
Lepas tu suka pergi wedding orang, tengok hasil mereka.
Memang tak boleh tinggal.

Disebabkan itu, 
dengan sokongan kawan-kawan, saya pun buat la official website..

Here it is..



or visit


Kedatangan korang sangat dialu-alukan. Hihi.

Wish me luck ye sayang-sayangku!
And i wish all of you best of luck jugak!
Tak kira yang turn to wedding related bisnes or non-wedding related bisnes.
Take care.

=)

With love,
masmOna

9 comments:

choclairissa@intan marliana said...

alll the best dear..saya pun same cm awak xboleh tinggalkan minat psl wedding2 ni..sbb tu muncullah Happily Ever After :)

masmOna said...

intan marliana:
kan intan kan?memang tak boleh nak tinggal laaa...sukaaa =)

J u l i a 。.゜✿ said...

Ahaaaaaaa dah jumpa masmOna & hubby ! =D thanx korang sebab tegur tadi. was so happy sebab dapat kenal dgn silent reader cuma kita tak dapat bual lama kan ?

nanti datang lagi okay =)

hugs !

masmOna said...

Julia:
hai juliaaa!!!tak sangka ek boleh jummpa..carik camne?hihi..

nasib baik tak salah orang tadi..kalau x malu je =p btw, nice to meet you..next time both of us datang lagi..

hugs!

Qiela said...

mas, review kawen pun mas tak buat banyak :(

masmOna said...

Qiela:
hai dear..insyaAllah will do the reviewww..huhuhuhu

BIE said...

hyee..

kita BIE Daripada B2B Blog : Jalinan Cinta

salam perkenalan. Hope dapat exchange link dan tukar2 cerita juga :))

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)