22 February 2011

Honeymoon: A great escape!

Salam dan hai semua.

Apa khabar semua? Kamu-kamu happy tak hari ni? Lama gila saya mencari mood untuk menulis semula selepas wedding harituh. Ceh..cari mood konon. Padahal malas. Hehe -_- Saya kurang sihat hari ini. Bukan harini jeh tapi sejak seminggu yang lepas. Diserang demam dan batuk tak boleh nak tidur malam. Kesian pulak kat husband sebab saya ganggu dia tidur T_T

Setelah lama gila menyepi (eceh..) saya rasa saya nak mulakan review pasal honeymoon lah. Boleh? =)

Selepas majlis belah saya, both of us decided untuk ke Cherating jeh sebelum majlis bertandang which was a week gap. So, Selasa tu kitorang pun gerak ke Cherating. We stayed at Impiana Cherating. Dekat jeh dengan Kuantan. My Nazirul Mubin dah booking awal-awal Impiana. Dia yang settlekan all the booking, payment part, etc. Saya cuma goyang kaki bawak badan ikut suami. Hehe.

My husband booked Superior Deluxe Seaview room which is quite spacious siap boleh main kejar-kejar lagi dalam bilik. Hik =p Click here for more details. We stayed there for 1 night only. Cukuplah untuk melepaskan segala kepenatan time majlis. Lari sekejap je takleh lama-lama. Aip. Lepas tu nak kerah tenaga untuk majlis bertandang pulak kan.

Dua hari selepas bertandang..both of us went to the south! For 2nd honeymoon..Ngehehehe..This time masa untuk bergembira! 1st honeymoon dah romantik-romantik kan? Hihihi.

Till next review..See you all soon dearies!

p/s: Doakan saya cepat sembuh dari segala macam penyakit ni..Amin

2 comments:

lovelyadibah said...

moga masmona cepat sembuh!:)

masmOna said...

terima kasih adibah =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

22 February 2011

Honeymoon: A great escape!

Salam dan hai semua.

Apa khabar semua? Kamu-kamu happy tak hari ni? Lama gila saya mencari mood untuk menulis semula selepas wedding harituh. Ceh..cari mood konon. Padahal malas. Hehe -_- Saya kurang sihat hari ini. Bukan harini jeh tapi sejak seminggu yang lepas. Diserang demam dan batuk tak boleh nak tidur malam. Kesian pulak kat husband sebab saya ganggu dia tidur T_T

Setelah lama gila menyepi (eceh..) saya rasa saya nak mulakan review pasal honeymoon lah. Boleh? =)

Selepas majlis belah saya, both of us decided untuk ke Cherating jeh sebelum majlis bertandang which was a week gap. So, Selasa tu kitorang pun gerak ke Cherating. We stayed at Impiana Cherating. Dekat jeh dengan Kuantan. My Nazirul Mubin dah booking awal-awal Impiana. Dia yang settlekan all the booking, payment part, etc. Saya cuma goyang kaki bawak badan ikut suami. Hehe.

My husband booked Superior Deluxe Seaview room which is quite spacious siap boleh main kejar-kejar lagi dalam bilik. Hik =p Click here for more details. We stayed there for 1 night only. Cukuplah untuk melepaskan segala kepenatan time majlis. Lari sekejap je takleh lama-lama. Aip. Lepas tu nak kerah tenaga untuk majlis bertandang pulak kan.

Dua hari selepas bertandang..both of us went to the south! For 2nd honeymoon..Ngehehehe..This time masa untuk bergembira! 1st honeymoon dah romantik-romantik kan? Hihihi.

Till next review..See you all soon dearies!

p/s: Doakan saya cepat sembuh dari segala macam penyakit ni..Amin

2 comments:

lovelyadibah said...

moga masmona cepat sembuh!:)

masmOna said...

terima kasih adibah =)