06 June 2011

Blogger Wedding : Cik Atia's (Cik Belle) Kuantan Reception!

Salam dan hai lovelies.

Ada sesiapa yang tertunggu-tunggu review wedding Cik Atia Kuantan reception? Alhamdulillah, saya dan suami berpeluang jugak datang ke majlis sambut menantu Cik Atia ni. Kitorang lambat sampai. Semalam saja ada 4 kenduri termasuk satu Majlis Pertunangan bestfren saya, Asha.

Walalupun lambat, tapi bagus juga sebab boleh borak-borak ngan pengantin lama sikit. Hihihi. *tips ni*

Korang tengok gambar je boleh?

Gorjes Cik Atia dan suami!

Sampai-sampai je terus nak amek gambar pengantin hehe.

Bunting ni sweet je =)

Lepas tu, terus nak masuk rumah amek gambar lagi. Tak sempat makan lagi time ni hehe.
Excited punya pasal =p

Sangat ayu dan sopan je..

Lepas tu,

Saya dan pengantin perempuan. Pengantin lelaki tengah berborak dengan husband kat luar.

Close up sikit.

Pasangan-pasangan suami isteri heheh =)

Ada something yang saya nak tunjuk kat korang. Ini serius tau.
Komfem akan drooling punya!
Jeng jeng jeng..

1

2

3

4

5

OMG! Super gorjes kan? Kan?

Suka!!

Kak atia malu-malu je time mas puji kasut ni cantik gila. Hik.
Haa..lepas tu siap mintak izin boleh tak nak review dulu ni..
Kak atia yang baik hati ni komfem lah bagi (sambil malu-malu)
Hihihi.

=)

**********************

Want more review?

Kena tunggu pengantin sendiri review lah.
Hihi.

=)

18 comments:

dyll basri said...

weeeeeeeeee... chantekkkk... aduh, kasut dia tu.. menikam kalbu btol... nak tiru!!! (sume ak iru orang)...

amani.. said...

she look so sweet....btw kasut atia mmg super duper gorjes...trus jatuh cinta pandang ptama saat melihat kasut beliau hehe..

LisaLisut said...

oh biru tema dia.sejuk mata memandang.hehe.lain muka dia dgn kat putrajaya kan.

anaztasias nora aira said...

semuanya cantik... eeeeeeeeeeeeeee sukanya mas. jeles xpergi haha :)

Q said...

KASUT TU MEMANG GORJES GILA!loike banyak kali!:D

K.I.N.A said...

sukenye warna biru tu..kasut & baju sangat cantik!sedih tak dapat pegi sebab kena balik KL awal..huhu

fitria said...

haa btl ckp lisa tu.. lain muke die dr kat putrajaya tu.. 2,2 cantik.. :)

n0rraslida alias said...

wah.....mas...mmg gorjes lahh.....cun nyer ksut die...hihi...;) bgs2 mas...idea tue...smpai2 umh pengantin amek pica manyak2 kn..ptue bru mkn...hihi...yerlh nnti klu pengntin kne serbu...kite melepas...hihi.....;)

hana yoriee said...

waahh..kasut atia mmg marveles =)

AnEs said...

hi mas! hihi..betul la kasut tu cantek!

veesakura said...

jatuh ati pada bajunyer! simple but menyerlah! suka sangatt

Mrs Azhar said...

mas, sy dtg dlm kul 1 tu pengantin xsmpai lg. tggu jugk smpai la diorg smpai. tp smpt snap dr jauh je ms diorg berarak. sbb dh lm tggu, so kitorg xmasuk pun bgambar.. huhu

masmOna said...

dyll:
hahahhaa!! cantik gila kan!
dyll, tiru takpe, yang penting credit ada hehe =)

amani:
mas pun macam terjerit kecil melihat kasut beliau yg gorjes itu hehe

Lisa Lisut:
lain eh? maybe sbb gaya tudung kot..huhu

nora:
hehehehhe..jangan jeles tau! =p

Q:
like juta juta kali! hehe

KINA:
oh ye la, kina kan suka warna biru =) jgn sedih2..janji kita dah jumpa time wedding mimie *tetiba* haha

masmOna said...

fitria:
she's beautiful kan =)

noraslida alias:
haaa..tau x pe..mmg excited nk jumpa pengantin yg lebih hehe.untung pegi lambat2 =)

hana yorie:
sangat!!!

anes:
hai ames! kan kan kan? mmg cantik!

veesakura:
baju dia cantik =)

Mrs Azhar:
laaa ye ke..wuuu -_- ruginya time tu mesti tak dapat nk serbu pengantin sangat kan..takpe, yg penting datang =)

LittleSunshine said...

aah la lain muka ms kat putrajaya..
alamk sgt heart dgn kasut atia..
kat mana ek beli broch tu..nk sewa..hahhahaha..sgt cantik

choclairissa @ intan said...

lain gile muka..hehe yang bertandang kuantan ade iras2 cam sari yanti..hehehe :)

masmOna said...

LittleSunshine:
cantik kan kasut dia? brooch tu kalau tak silap macam dokoh je..ada banyak jual kat kedai keronsang =)

choclairissa:
eh? macam sari yanti eh? mas pun tak perasan hehe

Mia-Ina said...

wah cantik kasut atia tu.majlis nampak berseri dgn bunting yg memukau...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

06 June 2011

Blogger Wedding : Cik Atia's (Cik Belle) Kuantan Reception!

Salam dan hai lovelies.

Ada sesiapa yang tertunggu-tunggu review wedding Cik Atia Kuantan reception? Alhamdulillah, saya dan suami berpeluang jugak datang ke majlis sambut menantu Cik Atia ni. Kitorang lambat sampai. Semalam saja ada 4 kenduri termasuk satu Majlis Pertunangan bestfren saya, Asha.

Walalupun lambat, tapi bagus juga sebab boleh borak-borak ngan pengantin lama sikit. Hihihi. *tips ni*

Korang tengok gambar je boleh?

Gorjes Cik Atia dan suami!

Sampai-sampai je terus nak amek gambar pengantin hehe.

Bunting ni sweet je =)

Lepas tu, terus nak masuk rumah amek gambar lagi. Tak sempat makan lagi time ni hehe.
Excited punya pasal =p

Sangat ayu dan sopan je..

Lepas tu,

Saya dan pengantin perempuan. Pengantin lelaki tengah berborak dengan husband kat luar.

Close up sikit.

Pasangan-pasangan suami isteri heheh =)

Ada something yang saya nak tunjuk kat korang. Ini serius tau.
Komfem akan drooling punya!
Jeng jeng jeng..

1

2

3

4

5

OMG! Super gorjes kan? Kan?

Suka!!

Kak atia malu-malu je time mas puji kasut ni cantik gila. Hik.
Haa..lepas tu siap mintak izin boleh tak nak review dulu ni..
Kak atia yang baik hati ni komfem lah bagi (sambil malu-malu)
Hihihi.

=)

**********************

Want more review?

Kena tunggu pengantin sendiri review lah.
Hihi.

=)

18 comments:

dyll basri said...

weeeeeeeeee... chantekkkk... aduh, kasut dia tu.. menikam kalbu btol... nak tiru!!! (sume ak iru orang)...

amani.. said...

she look so sweet....btw kasut atia mmg super duper gorjes...trus jatuh cinta pandang ptama saat melihat kasut beliau hehe..

LisaLisut said...

oh biru tema dia.sejuk mata memandang.hehe.lain muka dia dgn kat putrajaya kan.

anaztasias nora aira said...

semuanya cantik... eeeeeeeeeeeeeee sukanya mas. jeles xpergi haha :)

Q said...

KASUT TU MEMANG GORJES GILA!loike banyak kali!:D

K.I.N.A said...

sukenye warna biru tu..kasut & baju sangat cantik!sedih tak dapat pegi sebab kena balik KL awal..huhu

fitria said...

haa btl ckp lisa tu.. lain muke die dr kat putrajaya tu.. 2,2 cantik.. :)

n0rraslida alias said...

wah.....mas...mmg gorjes lahh.....cun nyer ksut die...hihi...;) bgs2 mas...idea tue...smpai2 umh pengantin amek pica manyak2 kn..ptue bru mkn...hihi...yerlh nnti klu pengntin kne serbu...kite melepas...hihi.....;)

hana yoriee said...

waahh..kasut atia mmg marveles =)

AnEs said...

hi mas! hihi..betul la kasut tu cantek!

veesakura said...

jatuh ati pada bajunyer! simple but menyerlah! suka sangatt

Mrs Azhar said...

mas, sy dtg dlm kul 1 tu pengantin xsmpai lg. tggu jugk smpai la diorg smpai. tp smpt snap dr jauh je ms diorg berarak. sbb dh lm tggu, so kitorg xmasuk pun bgambar.. huhu

masmOna said...

dyll:
hahahhaa!! cantik gila kan!
dyll, tiru takpe, yang penting credit ada hehe =)

amani:
mas pun macam terjerit kecil melihat kasut beliau yg gorjes itu hehe

Lisa Lisut:
lain eh? maybe sbb gaya tudung kot..huhu

nora:
hehehehhe..jangan jeles tau! =p

Q:
like juta juta kali! hehe

KINA:
oh ye la, kina kan suka warna biru =) jgn sedih2..janji kita dah jumpa time wedding mimie *tetiba* haha

masmOna said...

fitria:
she's beautiful kan =)

noraslida alias:
haaa..tau x pe..mmg excited nk jumpa pengantin yg lebih hehe.untung pegi lambat2 =)

hana yorie:
sangat!!!

anes:
hai ames! kan kan kan? mmg cantik!

veesakura:
baju dia cantik =)

Mrs Azhar:
laaa ye ke..wuuu -_- ruginya time tu mesti tak dapat nk serbu pengantin sangat kan..takpe, yg penting datang =)

LittleSunshine said...

aah la lain muka ms kat putrajaya..
alamk sgt heart dgn kasut atia..
kat mana ek beli broch tu..nk sewa..hahhahaha..sgt cantik

choclairissa @ intan said...

lain gile muka..hehe yang bertandang kuantan ade iras2 cam sari yanti..hehehe :)

masmOna said...

LittleSunshine:
cantik kan kasut dia? brooch tu kalau tak silap macam dokoh je..ada banyak jual kat kedai keronsang =)

choclairissa:
eh? macam sari yanti eh? mas pun tak perasan hehe

Mia-Ina said...

wah cantik kasut atia tu.majlis nampak berseri dgn bunting yg memukau...