20 September 2011

Candy Candilac

Salam dan hai semua.

Woah! Rasa macam lama gila tak update blog nih. Rindu pulak. Hehe.
Kali ni nak share bout Candy Buffet.
Bukan pasal diri saya, keluarga atau sebagainya yeh.

Saya rasa macam berbangga pulak sebab vendor kat Kuantan ni dah semakin maju.
Ramai vendor yang up-to-date dengan latest design.
Boleh dapat dengan harga yang lebih murah pulak tuh berbanding famous vendor.
Bagus bagus. Ini satu perkembangan yang baik.
And the latest one.
Candy Buffet in Kuantan!
Dulu time saya kawen, takde pun yang buat..or tak ramai pun kot 
(maybe sebab saya tak survey haha)
Saya nak buat sendiri masa tuh? Memang tak lah =D

All the pictures below are from Candy Candilac.
I'm not quite sure diorang ni baru lagi buat bisnes ni or not.
But, i'm pretty sure their job is awesome!
Sangat sweet ok!


I know u girls gonna love this!


And this one too!
  



Saya suka pink! Hehe =p


She is Hana and her sister.
Classmate saya time sekolah dulu-dulu.
Hehe.

So, apa lagi?
Go check their website..
Facebook page: Candy Candilac

Enjoy!!


10 comments:

anaztasias nora aira said...

mas, kuantan memang semakin canggih !!! huhu harap candy nora menjadi :)

masmOna said...

nora aira:
yeah!!bagus bagus!
gud luck nora for ur candy buffet! =)

hanayazmeen said...

thanks masmona!!!hahaha..love it.love it.love it

miszatie said...

love it la yang!!!!

x sbr nak cr kt kuantan candy buffet nih..:)

UyaRayza said...

suke yg last nie heehhe..inspirasiii

purlpe.pink said...

hai, sori out of topics sikit.

mas x buat review ke pasal baju tunang. tempah dekat mana semua2...

b2bkuantan.

thx.

choclairissa @ intan said...

cantekk...mauuuu~~

masmOna said...

hanayazmeen:
ur welcome hana!!

miszatie:
selamat mencarik dear!kat kuantan ni dah bertambah2 dah vendor nye..

UyaRayza:
hehuu..kan? =)

purple.pink:
hai dear..
so sorii..sbb nk menulis review mmg memerlukan mood untuk menulis..eheh..insyaAllah one day i will k =)

choclairissa@intan:
intan, buat lah =) sy pun mau!!

~ NANA ~ said...

wahhhh cantik la!!

purlpe.pink said...

mas bila nk buat rivew pasal ur weeding outfits+makeup etc etc.., ambik vendor mana.

adore*

cantik sgt.
bila nk kongsi.pleaseeee!

please, make some timeee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

20 September 2011

Candy Candilac

Salam dan hai semua.

Woah! Rasa macam lama gila tak update blog nih. Rindu pulak. Hehe.
Kali ni nak share bout Candy Buffet.
Bukan pasal diri saya, keluarga atau sebagainya yeh.

Saya rasa macam berbangga pulak sebab vendor kat Kuantan ni dah semakin maju.
Ramai vendor yang up-to-date dengan latest design.
Boleh dapat dengan harga yang lebih murah pulak tuh berbanding famous vendor.
Bagus bagus. Ini satu perkembangan yang baik.
And the latest one.
Candy Buffet in Kuantan!
Dulu time saya kawen, takde pun yang buat..or tak ramai pun kot 
(maybe sebab saya tak survey haha)
Saya nak buat sendiri masa tuh? Memang tak lah =D

All the pictures below are from Candy Candilac.
I'm not quite sure diorang ni baru lagi buat bisnes ni or not.
But, i'm pretty sure their job is awesome!
Sangat sweet ok!


I know u girls gonna love this!


And this one too!
  



Saya suka pink! Hehe =p


She is Hana and her sister.
Classmate saya time sekolah dulu-dulu.
Hehe.

So, apa lagi?
Go check their website..
Facebook page: Candy Candilac

Enjoy!!


10 comments:

anaztasias nora aira said...

mas, kuantan memang semakin canggih !!! huhu harap candy nora menjadi :)

masmOna said...

nora aira:
yeah!!bagus bagus!
gud luck nora for ur candy buffet! =)

hanayazmeen said...

thanks masmona!!!hahaha..love it.love it.love it

miszatie said...

love it la yang!!!!

x sbr nak cr kt kuantan candy buffet nih..:)

UyaRayza said...

suke yg last nie heehhe..inspirasiii

purlpe.pink said...

hai, sori out of topics sikit.

mas x buat review ke pasal baju tunang. tempah dekat mana semua2...

b2bkuantan.

thx.

choclairissa @ intan said...

cantekk...mauuuu~~

masmOna said...

hanayazmeen:
ur welcome hana!!

miszatie:
selamat mencarik dear!kat kuantan ni dah bertambah2 dah vendor nye..

UyaRayza:
hehuu..kan? =)

purple.pink:
hai dear..
so sorii..sbb nk menulis review mmg memerlukan mood untuk menulis..eheh..insyaAllah one day i will k =)

choclairissa@intan:
intan, buat lah =) sy pun mau!!

~ NANA ~ said...

wahhhh cantik la!!

purlpe.pink said...

mas bila nk buat rivew pasal ur weeding outfits+makeup etc etc.., ambik vendor mana.

adore*

cantik sgt.
bila nk kongsi.pleaseeee!

please, make some timeee...