12 July 2011

Corsage for pre-wed?

Salam.

Hai lovelies!

Siapa yang belum buat pre-wedding shooting might consider this as one of the ideas, perhaps?
Comel je bila pakai corsage nih.
Bukan sahaja boleh dipakai on the wedding day itself..
Pre-wed shooting pun boley aje huhu 
=)



 Credit: ilikecard2

For those yang penuh dengan kreativiti, maybe boleh DIY kan?
I'm sure most of you sangat amatlah kreatif.
Huhu.
Me and husband pun ada jugak Mr. and Mrs. nih.
*nak jugak time tu la kan =p*
Tapi bukan corsage laaa...
Hehe.


Now already Mr. and Mrs.

=)

6 comments:

anaztasias nora aira said...

benda tu pakai apa? mcm doily lak tgk ahhaha

UyaRayza said...

tgh berusaha menDIY corsage button hehehe..comel uya sukeeee

kaklong said...

terbaik la.....best tgk ! =)

masmOna said...

NOra:
agaknya pakai paper biasa dan riben jeh huhu

UyaRayza:
gud gud uya! happy DIY-ing k =)

kaklong:
kan kan? =)

miszatie said...

aahh comelnye...bgs idea ni ske3!!!

masmOna said...

miszatie:
kan kan? saya pun suka!=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

12 July 2011

Corsage for pre-wed?

Salam.

Hai lovelies!

Siapa yang belum buat pre-wedding shooting might consider this as one of the ideas, perhaps?
Comel je bila pakai corsage nih.
Bukan sahaja boleh dipakai on the wedding day itself..
Pre-wed shooting pun boley aje huhu 
=)



 Credit: ilikecard2

For those yang penuh dengan kreativiti, maybe boleh DIY kan?
I'm sure most of you sangat amatlah kreatif.
Huhu.
Me and husband pun ada jugak Mr. and Mrs. nih.
*nak jugak time tu la kan =p*
Tapi bukan corsage laaa...
Hehe.


Now already Mr. and Mrs.

=)

6 comments:

anaztasias nora aira said...

benda tu pakai apa? mcm doily lak tgk ahhaha

UyaRayza said...

tgh berusaha menDIY corsage button hehehe..comel uya sukeeee

kaklong said...

terbaik la.....best tgk ! =)

masmOna said...

NOra:
agaknya pakai paper biasa dan riben jeh huhu

UyaRayza:
gud gud uya! happy DIY-ing k =)

kaklong:
kan kan? =)

miszatie said...

aahh comelnye...bgs idea ni ske3!!!

masmOna said...

miszatie:
kan kan? saya pun suka!=)