24 November 2011

Bridesmaids and Groomsmen

Salam dan hai semua.

Hai korang!

I'm sure most b2b would feel super happy if they have many bridesmaids or dayang-dayang gitu.
So do i. 
Sangat suka tau!
As for me, semua bridesmaids adalah kawan sekolah, SMARTians.
Semua orang Kuantan. 
Senang kan. 
Saya tanak menyusahkan kawan-kawan yang lain, yang dari KL, etc datang jauh-jauh semata-mata nak jadi bridesmaids. Huhu.
Harap-harap korang tak terasa, tau? 
=)


Super happy expressions! 
Sorang dah kawen!
Hihi.
My deng Zack (Maid of Honour), Pujah, Nad, Asha, Ria, Ejat!


Shhhhhh...


Mereka lah yang tolong pakaikan inai last minit, refer to my deng. Love u!
Mereka lah yang tolong angkatkan hantaran.
Mereka lah yang iringi saya ke pangkuan suami, ececehh.
Mereka lah yang tolong bahagikan door gift.
Mereka lah yang berposing sakan bersama pengantin.
Mereka juga yang menyerikan majlis saya.
Tanpa mereka, majlis saya takkan bermakna. 
Huhu.

Sayang korang ketat-ketat!!
Muahxx!

Ada yang tiada dalam gambar.
Betty lewat sikit je sebab anak dia demam. Kesian T_T
Wani, where are you at this time?
Epy tengah berhoneymoon dengan Ae?? =P
Hm, sape lagi ek..
The bride with her gorgeousssssss bridesmaids!




Not to forget, hubby's friends are my friend too cause both of us were from the same school.

Last but not least,
Husband saya pun ada groomsmen juga!
Hihihhi.



Brotherhood.
Ececece..

.........................................................

Dear friends,
I hope our friendship will never end.
Kawan dunia akhirat, ok?
Love you all darlingssss!

*hugs and kisses*

9 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

memang cantik!! =)

choclairissa @ intan said...

happening nye semua org...semua happy :)

cik.mila said...

memang cantik..suke2!

masmOna said...

Khumaera Ismail:
thanks maera! =)

choclairissa @ intan:
semua happy sebab sorang dah kawen..hihi

cik.mila:
thanks dear =)

nurul zaadah said...

Wahhh!!! Sangat happy deng tengok gambar2 ni sume!! Miss u so much!!!

masmOna said...

nurul zaadah:
denggg..miss you so much too!!aah kita sgt sukaaaa tgk gamba2 ni huhuhu..

De' Nurul said...

hi there. i tgh surf pasal USS pastu jumpa blog u. eh macam kenal. macam pernah nampak gamabar. u kan nad kan :)

riaizzatirazali said...

ok tiba2 i baru baca post ni. and i rasa sgt sedih. wuwu. :( thanks dear i lebiu tu! :)

masmOna said...

De'Nurul:
yes dear, i kawan Nad..

riaizzatirazali:
alalala..nape u sedih lak yang?
sayang korang ketat2!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

24 November 2011

Bridesmaids and Groomsmen

Salam dan hai semua.

Hai korang!

I'm sure most b2b would feel super happy if they have many bridesmaids or dayang-dayang gitu.
So do i. 
Sangat suka tau!
As for me, semua bridesmaids adalah kawan sekolah, SMARTians.
Semua orang Kuantan. 
Senang kan. 
Saya tanak menyusahkan kawan-kawan yang lain, yang dari KL, etc datang jauh-jauh semata-mata nak jadi bridesmaids. Huhu.
Harap-harap korang tak terasa, tau? 
=)


Super happy expressions! 
Sorang dah kawen!
Hihi.
My deng Zack (Maid of Honour), Pujah, Nad, Asha, Ria, Ejat!


Shhhhhh...


Mereka lah yang tolong pakaikan inai last minit, refer to my deng. Love u!
Mereka lah yang tolong angkatkan hantaran.
Mereka lah yang iringi saya ke pangkuan suami, ececehh.
Mereka lah yang tolong bahagikan door gift.
Mereka lah yang berposing sakan bersama pengantin.
Mereka juga yang menyerikan majlis saya.
Tanpa mereka, majlis saya takkan bermakna. 
Huhu.

Sayang korang ketat-ketat!!
Muahxx!

Ada yang tiada dalam gambar.
Betty lewat sikit je sebab anak dia demam. Kesian T_T
Wani, where are you at this time?
Epy tengah berhoneymoon dengan Ae?? =P
Hm, sape lagi ek..
The bride with her gorgeousssssss bridesmaids!




Not to forget, hubby's friends are my friend too cause both of us were from the same school.

Last but not least,
Husband saya pun ada groomsmen juga!
Hihihhi.



Brotherhood.
Ececece..

.........................................................

Dear friends,
I hope our friendship will never end.
Kawan dunia akhirat, ok?
Love you all darlingssss!

*hugs and kisses*

9 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

memang cantik!! =)

choclairissa @ intan said...

happening nye semua org...semua happy :)

cik.mila said...

memang cantik..suke2!

masmOna said...

Khumaera Ismail:
thanks maera! =)

choclairissa @ intan:
semua happy sebab sorang dah kawen..hihi

cik.mila:
thanks dear =)

nurul zaadah said...

Wahhh!!! Sangat happy deng tengok gambar2 ni sume!! Miss u so much!!!

masmOna said...

nurul zaadah:
denggg..miss you so much too!!aah kita sgt sukaaaa tgk gamba2 ni huhuhu..

De' Nurul said...

hi there. i tgh surf pasal USS pastu jumpa blog u. eh macam kenal. macam pernah nampak gamabar. u kan nad kan :)

riaizzatirazali said...

ok tiba2 i baru baca post ni. and i rasa sgt sedih. wuwu. :( thanks dear i lebiu tu! :)

masmOna said...

De'Nurul:
yes dear, i kawan Nad..

riaizzatirazali:
alalala..nape u sedih lak yang?
sayang korang ketat2!!