24 November 2011

Cake Cutting vs Pulut Kuning Cutting

Salam dan hai again.

Tetiba rajin gila kan update blog?
Hihihi.

...........................................................

Saya suka sangat makan kek.
Bagi lah kek apa pun.
*tiba-tiba*

=D

Sesetengah bakal pengantin mungkin lebih suka pulut kuning bagi menggantikan kek untuk upacara memotong kek, kan?
Hati saya tetap dengan kek.
*dah memang suka sangat makan kek..sebab tu gemok =P*


Cake cutting session.
Surrounded by our beloved friends.
Time ni terasa macam..
Woahhh....

Dan,

Pada malam nikah, saya dan husband ada upacara memotong pulut kuning.
=)
*tamak nak jugak pulut kuning*


Thanks to beloved Mak Ngah sebab buatkan saya pulut kuning ni.
Sangat suka!
Bersusah payah dia deko-deko kan pulut kuning saya.
Hihi.
Hasilnya memang terbaik!
Mak ngah memang pandai bab menghias ni.
Sayang mak ngah lebih. Muah!

Kebetulan memang orang-orang dapur masak pulut kuning untuk makan.
Takde lah membazir kan semata nak buat pulut kuning berhias nih.
Ecece..

How about you all?
Wedding cake or pulut kuning?
You choose.

Saya pilih dua-dua.
Hehe.

15 comments:

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

nak dua dua jugak! :p

Miss Ika said...

belah saya nanti potong pulut kuning.
belah bakal suami kek.

hehehe

fitria said...

same macam miss ika cume bezenye belah saye kek,belah laki pulut.. tu pun klu dpt.. angan2 penting.. hehe

masmOna said...

Rina Lia:
ameklah, takde siapa yang halang huhu

Miss Ika:
Ohh, ok jugak camtu..

fitria:
hehe..kalau takde angan2 tak menjadi nye..kan?

cik.mila said...

mas..saye mila b2b from terengganu..saye nak tye something detail kat awak..bagi email boleh x? :)

anaztasias nora aira said...

nora pulak ramai xnak pulut kuning sob2

yyarchitect said...

intan kek masa belah pompuan, pulut kuning belah lelaki..hehehhee. so dapat merasa dua-dua..

masmOna said...

cik.mila:
ni email saya : mas.masmona@gmail.com

nora aira:
alolololo..siannya dia..

masmOna said...

yyarchitect:
mas ingatkan sape la yyarchitect ni..intan rupenye heheh..

gud gud intan..kita rasa dua dua gitu =)

Dell said...

dua2 gak la camtu ! ;p
btw, nice BLOG . Suke baca blog ni. ;D
^__^ follow me back ye.
ceritabakalpengantin.blogspot.com
bole kite share2 . hihi.

ibuhebat said...

akak pun hantu kek.. memang takkan boring kot. tapi masa wedding dulu takde pulak wat cake-cutting. hubby takmo rasanya,wuhuu.. Jemput ke blog akak http://hebatkan.blogspot.com :)

masmOna said...

Dell:
thanks dear =)

ibuhebat:
hai akak ibuhebat..mana satu nk pggil akak or ibu? hehe =D *gurau je tau*
saya suka kek..kita sama! huhu

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

pulut kuning! tp haritu tak sempat nak buat. so beli kek aje. T__T

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

cerita dewasa said...


Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

24 November 2011

Cake Cutting vs Pulut Kuning Cutting

Salam dan hai again.

Tetiba rajin gila kan update blog?
Hihihi.

...........................................................

Saya suka sangat makan kek.
Bagi lah kek apa pun.
*tiba-tiba*

=D

Sesetengah bakal pengantin mungkin lebih suka pulut kuning bagi menggantikan kek untuk upacara memotong kek, kan?
Hati saya tetap dengan kek.
*dah memang suka sangat makan kek..sebab tu gemok =P*


Cake cutting session.
Surrounded by our beloved friends.
Time ni terasa macam..
Woahhh....

Dan,

Pada malam nikah, saya dan husband ada upacara memotong pulut kuning.
=)
*tamak nak jugak pulut kuning*


Thanks to beloved Mak Ngah sebab buatkan saya pulut kuning ni.
Sangat suka!
Bersusah payah dia deko-deko kan pulut kuning saya.
Hihi.
Hasilnya memang terbaik!
Mak ngah memang pandai bab menghias ni.
Sayang mak ngah lebih. Muah!

Kebetulan memang orang-orang dapur masak pulut kuning untuk makan.
Takde lah membazir kan semata nak buat pulut kuning berhias nih.
Ecece..

How about you all?
Wedding cake or pulut kuning?
You choose.

Saya pilih dua-dua.
Hehe.

15 comments:

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

nak dua dua jugak! :p

Miss Ika said...

belah saya nanti potong pulut kuning.
belah bakal suami kek.

hehehe

fitria said...

same macam miss ika cume bezenye belah saye kek,belah laki pulut.. tu pun klu dpt.. angan2 penting.. hehe

masmOna said...

Rina Lia:
ameklah, takde siapa yang halang huhu

Miss Ika:
Ohh, ok jugak camtu..

fitria:
hehe..kalau takde angan2 tak menjadi nye..kan?

cik.mila said...

mas..saye mila b2b from terengganu..saye nak tye something detail kat awak..bagi email boleh x? :)

anaztasias nora aira said...

nora pulak ramai xnak pulut kuning sob2

yyarchitect said...

intan kek masa belah pompuan, pulut kuning belah lelaki..hehehhee. so dapat merasa dua-dua..

masmOna said...

cik.mila:
ni email saya : mas.masmona@gmail.com

nora aira:
alolololo..siannya dia..

masmOna said...

yyarchitect:
mas ingatkan sape la yyarchitect ni..intan rupenye heheh..

gud gud intan..kita rasa dua dua gitu =)

Dell said...

dua2 gak la camtu ! ;p
btw, nice BLOG . Suke baca blog ni. ;D
^__^ follow me back ye.
ceritabakalpengantin.blogspot.com
bole kite share2 . hihi.

ibuhebat said...

akak pun hantu kek.. memang takkan boring kot. tapi masa wedding dulu takde pulak wat cake-cutting. hubby takmo rasanya,wuhuu.. Jemput ke blog akak http://hebatkan.blogspot.com :)

masmOna said...

Dell:
thanks dear =)

ibuhebat:
hai akak ibuhebat..mana satu nk pggil akak or ibu? hehe =D *gurau je tau*
saya suka kek..kita sama! huhu

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

pulut kuning! tp haritu tak sempat nak buat. so beli kek aje. T__T

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

cerita dewasa said...


Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot