22 November 2011

Bilik Pengantin

Salam dan hai semua.

Sejuk-sejuk time hujan macam ni terasa best pulak nak update blog. Seriously, lama gila saya tak update. Lebih banyak berblogwalking daripada update blog sendiri. Malas pun tidak, busy pun tidak. Takde idea, kot?? =D So, kali ini saya nak review bilik pengantin lah. Maybe lebih kepada gambar-gambar berbanding review, heheh. Korang layan je la ok?


Saya gunakan Dudero lamp IKEA tu bagi menggantikan bedside table. Jimat dan murah boleh beli kat IKEA. Hehe =)


White string curtain for both side of the wall. Saya sangat suka! Bila letak string curtain ni, terus bilik jadi berseri-seri, huhuhu! Ditambah lagi dengan efek cahaya lampu IKEA, ber+++++ lah serinya, cewah! String curtain tu 10"x10" harganya cuma RM49.90 satu. Beli di Nagoya. 



Habis bersepah bilik dengan kelopak rose tuh, huhuhu.
  


Dengan menggunakan string curtain, gaya macam ni pun voley. Yippi!
Sangat-sangat suka efek string curtain ni..
=) =) =)
Korang suka? Heheh.

Till next entry.

Bye and take care lovelies!
=)

7 comments:

cik.mila said...

wahh..sgt cantik..i like string curtain itu :)

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

suka sukaaa nak tiru boleh? :p

CikNaa said...

ciknaa dah selamat dah pun.. bilik pun hampir sama ngan mas sbb guna idea ni.. beza nye kaler je lain.. =)gmbr mmg cun bl pakai string curtain ni..hehe.

masmOna said...

cik.mila:
Tenkiu dear..:) saya pun suka sgt! Huhu

Rina Lia:
Boleh boleh silakan dear..:)

CikNaa:
Kan?kan?mas pun suka sgt..huhu

Schaz said...

canteks!

fitria said...

suke string tu.. boleh jadikan props dlm bilik kan..

masmOna said...

Schaz:
tq =)

fitria:
yup!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

22 November 2011

Bilik Pengantin

Salam dan hai semua.

Sejuk-sejuk time hujan macam ni terasa best pulak nak update blog. Seriously, lama gila saya tak update. Lebih banyak berblogwalking daripada update blog sendiri. Malas pun tidak, busy pun tidak. Takde idea, kot?? =D So, kali ini saya nak review bilik pengantin lah. Maybe lebih kepada gambar-gambar berbanding review, heheh. Korang layan je la ok?


Saya gunakan Dudero lamp IKEA tu bagi menggantikan bedside table. Jimat dan murah boleh beli kat IKEA. Hehe =)


White string curtain for both side of the wall. Saya sangat suka! Bila letak string curtain ni, terus bilik jadi berseri-seri, huhuhu! Ditambah lagi dengan efek cahaya lampu IKEA, ber+++++ lah serinya, cewah! String curtain tu 10"x10" harganya cuma RM49.90 satu. Beli di Nagoya. 



Habis bersepah bilik dengan kelopak rose tuh, huhuhu.
  


Dengan menggunakan string curtain, gaya macam ni pun voley. Yippi!
Sangat-sangat suka efek string curtain ni..
=) =) =)
Korang suka? Heheh.

Till next entry.

Bye and take care lovelies!
=)

7 comments:

cik.mila said...

wahh..sgt cantik..i like string curtain itu :)

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

suka sukaaa nak tiru boleh? :p

CikNaa said...

ciknaa dah selamat dah pun.. bilik pun hampir sama ngan mas sbb guna idea ni.. beza nye kaler je lain.. =)gmbr mmg cun bl pakai string curtain ni..hehe.

masmOna said...

cik.mila:
Tenkiu dear..:) saya pun suka sgt! Huhu

Rina Lia:
Boleh boleh silakan dear..:)

CikNaa:
Kan?kan?mas pun suka sgt..huhu

Schaz said...

canteks!

fitria said...

suke string tu.. boleh jadikan props dlm bilik kan..

masmOna said...

Schaz:
tq =)

fitria:
yup!