02 April 2011

Review: Centerpiece

Salam dan hai semua.

Saya tahu, tak ramai yang online sekarang ni kan?
Sebab mostly korang pergi BBF gathering..kan? kan?
Ada sesiapa yang tak pergi dan masih online seperti saya?
Hua hua hua T_T
So saddd tak dapat pergi.
Tak dapat jumpa korang yang best.
Tak dapat gift.
Sad lagi T_T
Nora, Kina or sape-sape nak balik Kuantan tolong bawak balik gift untuk saya satu, leh?
*tak malu haha*

Have fun korang! And please update banyak-banyak-banyak..
I'm sure lepas ni kompem bertimbun-timbun b2b or ex-b2b update pasal gath. Haha

.......................................................................................

Ok, habis pasal gath.

Hari ini suami kerja, saya duduk rumah diam-diam. Dan update blog. =p Dah lama gila tak update dan tak review pasal majlis saya. Rasa macam dah basi dah pun -_- Tapi, demi sayangkan blog saya ni *ecececehh* dan sebagai kenangan dan ingatan untuk hari mendatang, saya akan review serba sedikit tentang majlis saya yang tak seberapa itu.

Mula-mula, saya asyik terfikir je..eh nak review apa dulu ni? Review yang ni dulu ke, review yang itu dulu? Last-last saya pun tak tahu. Hihi =D

Tadi, saya belek-belek raw photo yang Shas bagi. Bila tiba ke gambar centerpiece, ting! Ok jugak kalau saya review pasal centerpiece dulu. Centerpiece ni lebih kurang sama je dengan yang saya DIY dulu [post]. Cuma bunga je yang berbeza sikit. Pada hari kejadian, saya serahkan kepada yang berkenaan untuk susun-susun di atas meja makan. Sebelum tu, saya dah pesan tetang bagaimana saya mahu ianya disusun, tetapi saya tak kesah sangat pun. As long as the things are there.

Inilah centerpiece saya pada hari kejadian.
I love the doilies =)

Setakat ini sahajalah dahulu review yang pertama ni. Selebihnya akan menyusul kemudian, ok?

Till then.
Bye!

6 comments:

hana yoriee said...

cantik centerpiece kamu..

psstt..hana dah update psl gath td..hehehe

lovelyadibah said...

mas!!!comel2:) simple jer..:)suka!

K.I.N.A said...

ala mas......xhabaq awal2..hehe..

me love doily paper too..

masmOna said...

hana yorie:
hana!thank you =)
mas dah komen dah..wuu bestnya korang!

lovelyadibah:
huhu..thanks dba =)

KINA:
itula kina..tak sempat nak pesan haha

~mspija~ said...

suke!! nk tiru!!

masmOna said...

mspija:
hehe..sila sila =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

02 April 2011

Review: Centerpiece

Salam dan hai semua.

Saya tahu, tak ramai yang online sekarang ni kan?
Sebab mostly korang pergi BBF gathering..kan? kan?
Ada sesiapa yang tak pergi dan masih online seperti saya?
Hua hua hua T_T
So saddd tak dapat pergi.
Tak dapat jumpa korang yang best.
Tak dapat gift.
Sad lagi T_T
Nora, Kina or sape-sape nak balik Kuantan tolong bawak balik gift untuk saya satu, leh?
*tak malu haha*

Have fun korang! And please update banyak-banyak-banyak..
I'm sure lepas ni kompem bertimbun-timbun b2b or ex-b2b update pasal gath. Haha

.......................................................................................

Ok, habis pasal gath.

Hari ini suami kerja, saya duduk rumah diam-diam. Dan update blog. =p Dah lama gila tak update dan tak review pasal majlis saya. Rasa macam dah basi dah pun -_- Tapi, demi sayangkan blog saya ni *ecececehh* dan sebagai kenangan dan ingatan untuk hari mendatang, saya akan review serba sedikit tentang majlis saya yang tak seberapa itu.

Mula-mula, saya asyik terfikir je..eh nak review apa dulu ni? Review yang ni dulu ke, review yang itu dulu? Last-last saya pun tak tahu. Hihi =D

Tadi, saya belek-belek raw photo yang Shas bagi. Bila tiba ke gambar centerpiece, ting! Ok jugak kalau saya review pasal centerpiece dulu. Centerpiece ni lebih kurang sama je dengan yang saya DIY dulu [post]. Cuma bunga je yang berbeza sikit. Pada hari kejadian, saya serahkan kepada yang berkenaan untuk susun-susun di atas meja makan. Sebelum tu, saya dah pesan tetang bagaimana saya mahu ianya disusun, tetapi saya tak kesah sangat pun. As long as the things are there.

Inilah centerpiece saya pada hari kejadian.
I love the doilies =)

Setakat ini sahajalah dahulu review yang pertama ni. Selebihnya akan menyusul kemudian, ok?

Till then.
Bye!

6 comments:

hana yoriee said...

cantik centerpiece kamu..

psstt..hana dah update psl gath td..hehehe

lovelyadibah said...

mas!!!comel2:) simple jer..:)suka!

K.I.N.A said...

ala mas......xhabaq awal2..hehe..

me love doily paper too..

masmOna said...

hana yorie:
hana!thank you =)
mas dah komen dah..wuu bestnya korang!

lovelyadibah:
huhu..thanks dba =)

KINA:
itula kina..tak sempat nak pesan haha

~mspija~ said...

suke!! nk tiru!!

masmOna said...

mspija:
hehe..sila sila =)