03 April 2011

Review: Flower Girls

Hai semua.

Saya pasti dengan kehadiran si kecil ataupun flower girls di hari bersejarah kalian pasti akan memeriahkan lagi hari tersebut...kan? Rasa macam comel je..Budak kecil tu lah yang comel. Pengantin pun comel juga haha *nak jugak*

Masa hari sanding saya di Kuantan, saya ada 5 flower girls. Cute-cute semuanya! Tapi takde flower boy pun -_- Semuanya adik-adik sepupu saya jeh.

Flower girls saya ni tugasnya mengangkat tail kain saya..sebab panjang sikit. Lepas tu, disebabkan kenduri saya di buat di rumah..*Fyi, rumah saya adalah di satu kawasan kampung di Kuantan* Maka, bila sebut kampung mestilah ada tanah dan rumput-rumput kan? Bukan macam di dalam dewan yang hanya ada simen. Haruslah ada si kecil untuk angkat tail kain saya. Kalau tak memang kotor le..hehe =D

Yang lecehnya, siap kena pesan banyak kali 'Jangan angkat kain kakak tinggi-tinggi tau'..Kalau tak... malu hihihi T_T

[raw photo]
Ni baru 4 orang..Yang seorang lagi tu cepat je hilang.

Masing-masing malu -_-

Haa...kat bawah ni lagi sorang flower girl saya.

Paling kecil. Juga paling susah nak handle *sebab jalan merata-rata haha*
Nama dia Aisyah Najihah.
Kawan-kawan saya cakap muka dia macam Norkhiriah.
Hihi..
Sabo je la..

10 comments:

K.I.N.A said...

haha..gaye la norkhiriah..
awat yg atas tu pki tudung tp baju sexy..hehe..;P

masmOna said...

KINA:
kan kan?
haha..yg sorang tu konon nk jadi muslimah tp still sexay jugak..sabo je =p

aTy _faRed~ said...

comeL2 belaka.... :) budak kecik penyeri majLis.. derang ttak lar over shadow pengantin kan...:)

anaztasias nora aira said...

comelnya terserempak dengan dorang masa ambik ais-krim :)

CikNaa said...

mas: sy btl2 nak design bilik tang jurai2 tu.nmpk kat nagoya ritu.tp lom beli lg..tgk plak blog mas rini..chantek! :)

Mia-Ina said...

comei & cute bebudak nie

masmOna said...

aty_Fared:
deorang tak dapat nk overshadow pengantin sbb deorang kecik je..pengantin besar hihi =p

nora aira:
sedapnya aiskrim =) agaknya dah kali keberapa deorang pegi amek aiskrim tu haha

CikNaa:
saya masih belum boleh tgk blog awak lagi T_T boleh bagi saya link, pls?

btw, mmg sy beli jurai-jurai tu kat nagoya..huhu.sbb nagoya paling murah!sbb tu saya rembat sampai dua. hik =p

Mia-Ina:
=) cute cute

miey anna said...

ala...semuanya comel jek..me likes..^_^

salam knal..follow kamu yep ^_^

http://akemiey.blogspot.com/

masmOna said...

miey anna:

=) cumel kan? kan?
salam kenal juga dear..thanks for following..

CikNaa said...

hehe. sori mas lupe nk bg link ritu. wifewillbe.blogspot.com.
haa..betoi2. naa dh rembat gak 2..dapat less lg dari 49 jd 39..suke3! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

03 April 2011

Review: Flower Girls

Hai semua.

Saya pasti dengan kehadiran si kecil ataupun flower girls di hari bersejarah kalian pasti akan memeriahkan lagi hari tersebut...kan? Rasa macam comel je..Budak kecil tu lah yang comel. Pengantin pun comel juga haha *nak jugak*

Masa hari sanding saya di Kuantan, saya ada 5 flower girls. Cute-cute semuanya! Tapi takde flower boy pun -_- Semuanya adik-adik sepupu saya jeh.

Flower girls saya ni tugasnya mengangkat tail kain saya..sebab panjang sikit. Lepas tu, disebabkan kenduri saya di buat di rumah..*Fyi, rumah saya adalah di satu kawasan kampung di Kuantan* Maka, bila sebut kampung mestilah ada tanah dan rumput-rumput kan? Bukan macam di dalam dewan yang hanya ada simen. Haruslah ada si kecil untuk angkat tail kain saya. Kalau tak memang kotor le..hehe =D

Yang lecehnya, siap kena pesan banyak kali 'Jangan angkat kain kakak tinggi-tinggi tau'..Kalau tak... malu hihihi T_T

[raw photo]
Ni baru 4 orang..Yang seorang lagi tu cepat je hilang.

Masing-masing malu -_-

Haa...kat bawah ni lagi sorang flower girl saya.

Paling kecil. Juga paling susah nak handle *sebab jalan merata-rata haha*
Nama dia Aisyah Najihah.
Kawan-kawan saya cakap muka dia macam Norkhiriah.
Hihi..
Sabo je la..

10 comments:

K.I.N.A said...

haha..gaye la norkhiriah..
awat yg atas tu pki tudung tp baju sexy..hehe..;P

masmOna said...

KINA:
kan kan?
haha..yg sorang tu konon nk jadi muslimah tp still sexay jugak..sabo je =p

aTy _faRed~ said...

comeL2 belaka.... :) budak kecik penyeri majLis.. derang ttak lar over shadow pengantin kan...:)

anaztasias nora aira said...

comelnya terserempak dengan dorang masa ambik ais-krim :)

CikNaa said...

mas: sy btl2 nak design bilik tang jurai2 tu.nmpk kat nagoya ritu.tp lom beli lg..tgk plak blog mas rini..chantek! :)

Mia-Ina said...

comei & cute bebudak nie

masmOna said...

aty_Fared:
deorang tak dapat nk overshadow pengantin sbb deorang kecik je..pengantin besar hihi =p

nora aira:
sedapnya aiskrim =) agaknya dah kali keberapa deorang pegi amek aiskrim tu haha

CikNaa:
saya masih belum boleh tgk blog awak lagi T_T boleh bagi saya link, pls?

btw, mmg sy beli jurai-jurai tu kat nagoya..huhu.sbb nagoya paling murah!sbb tu saya rembat sampai dua. hik =p

Mia-Ina:
=) cute cute

miey anna said...

ala...semuanya comel jek..me likes..^_^

salam knal..follow kamu yep ^_^

http://akemiey.blogspot.com/

masmOna said...

miey anna:

=) cumel kan? kan?
salam kenal juga dear..thanks for following..

CikNaa said...

hehe. sori mas lupe nk bg link ritu. wifewillbe.blogspot.com.
haa..betoi2. naa dh rembat gak 2..dapat less lg dari 49 jd 39..suke3! :)