10 May 2010

1st Award :)

Salam dan hai semua.

Wawawa! Sudah lama tidak update blog nih. Rindu. Update dulu, pasni baru berblog walking kat lain-lain kesahkaseh :)

Jumaat lepas tengah syok2 berblog walking, terbaca post kat blog ZARA. Dia bagi award nih..


Hiks ;) Gorgeous ke? :D Anyway thanks ZARA for the award. And tak lupe juga kepada ElyaElmo sebab bagi the same award :) Walaupun lambat amik even jumaat lepas dah jumpe tapi still many thanks darl! Huhu.

So, i pun nak pass jugak lah this award. Nanti orang kata kita kedekut. Bende baik begini *cehs* kena share. Tak gitu?

Here we go..
1. Fara
3. Rose

Hmm.. Cukup la tuh. Yang lain seems dah dapat kan?Hiks :)

3 comments:

AyureQ said...

eh eh i dapat award la...segannyee ;p

hehe thank dear! :D

Hasif n Fara said...

thanx syg...

i'm sorry i can't come early for ur wedding..
nk sgt help u prepare for ur e-day..
but hv a commitment to kolej n family..

thanx again..u awesome..loveu..

xoxo..muah...

masmOna said...

AyureQ: ur welcome dear :)
Fara syg: u r most welcome jugak :)
it's ok lah ceh, asal mu datang org dah cukup gembira melompat suka hati dah. huhu. Love u muah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

10 May 2010

1st Award :)

Salam dan hai semua.

Wawawa! Sudah lama tidak update blog nih. Rindu. Update dulu, pasni baru berblog walking kat lain-lain kesahkaseh :)

Jumaat lepas tengah syok2 berblog walking, terbaca post kat blog ZARA. Dia bagi award nih..


Hiks ;) Gorgeous ke? :D Anyway thanks ZARA for the award. And tak lupe juga kepada ElyaElmo sebab bagi the same award :) Walaupun lambat amik even jumaat lepas dah jumpe tapi still many thanks darl! Huhu.

So, i pun nak pass jugak lah this award. Nanti orang kata kita kedekut. Bende baik begini *cehs* kena share. Tak gitu?

Here we go..
1. Fara
3. Rose

Hmm.. Cukup la tuh. Yang lain seems dah dapat kan?Hiks :)

3 comments:

AyureQ said...

eh eh i dapat award la...segannyee ;p

hehe thank dear! :D

Hasif n Fara said...

thanx syg...

i'm sorry i can't come early for ur wedding..
nk sgt help u prepare for ur e-day..
but hv a commitment to kolej n family..

thanx again..u awesome..loveu..

xoxo..muah...

masmOna said...

AyureQ: ur welcome dear :)
Fara syg: u r most welcome jugak :)
it's ok lah ceh, asal mu datang org dah cukup gembira melompat suka hati dah. huhu. Love u muah!