29 May 2010

E-day: I'm officially engaged!

Salam dan hai semua :)

Akhirnya i kembali setelah berminggu tidak update kesahkaseh nih. Ceh padahal baru 2 minggu. I baru balik dari Induksi nih. Wuu. Biasa lah penjawat awam (ceh bapak geli *muntah*) memang wajib pegi induksi kan. Gila rindu nak update. Huhu.

Photo album dah pun i dapat dari Abg Shas. Thanks to Encik Tunang yang bersusah payah mengambil that album from him dan juga bersusah payah mengupload pics at facebook. Thanks sayang! :)

Ni nak cerita sikit pasal E-day i arituh. Biasanya yang pertama orang nak tengok ialah mini pelamin bukan? My e-day mini pelamin tersangat lah simple dan rendah diri jeh. No stage bagai. No bunga besar-besar. Just bantal alas dan bantal kecik-kecik as accessories. Sungguh humble betul mini pelamin i nih. But it was betul2 macam what i've wanted. Simple jeh tapi i sangat sukee :)

Abaikan frame kat tepi tuh. Hehe :D Time-time macam ni memang dah tak ingat dah nak alih mende kecik-kecik nih kan? Ada lagi satu bende yang i terlupa jugak. Later i cakap -_-

Agenda seterusnya ialah memperkenal Encik Tunang i kepada semua. Walaupun ada yang dah kenal Encik Tunang i nih, tapi pelis lah buat-buat excited nak kenal juge? Hehe :D

Taraa..

Eh silap. Ni bukan orangnye.. :D
Beliau ialah BFF Encik Tunang. Hehe.
Nama sebenar beliau: Nik Isyam Fakri
Status: Bujang ;)

Haa..Yang ni baru betul Encik Tunang :)
Nama Encik Tunang: Mohd Nazirul Mubin bin Mohamad
Tembams Vs Gemokss :D

More pictures with Encik Tunang dan gambar-gambar sekitar majlis akan diupload very-very soon. I rasa nak buat part by part. Tapi tengok lah dulu camne. Huu..

Pics kat bawah ni adalah di antara pics that i love. Yang lain will be upload later oki!

Dalam bilik i. Ok tak my MUA? I just called her Kak Rozy. I really love her touch actually. Tapi, time e-day ada yang kata makeup i tebal sangat. Ada yang kata ok cantek. Ada yang kata putih gila. Haha. Time wedding nanti i'll remember so that muka i tak putih sangat -_-

I really love this pic. Love love love!

bersambung..

8 comments:

rose said...

haiii..
congratz 2 both of u.. =)
pelamin..baju..make up..tudung..sangat perfect!cantik! =)

masmOna said...

hai rose..
thanks a lot dear :) :) :)

Love Says it All~ said...

OMG! sweetnyeee! =) loveee it!!

masmOna said...

Hi eyra!
tq sangat2 :) :) :)

.:Mrs. Engineer:. said...

cantik2...suke2...

masmOna said...

yanie aka mrs engineer: thanks a lot :)

Leeyana said...

owh saye kenal BFF tunang kamu..adik classmate saye ms skolah bukit sekilau..hehhe..
adeknye..Nik Isyam Fakri..
abgnye.. Nik Ilman fahmi...hehhe

wut a small world..ihihi

masmOna said...

Leeyana: atau pun kena panggil kak leeyana? hiks. sy kenal juga nik ilman tuh. senior kat smart. kecik nya dunia huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

29 May 2010

E-day: I'm officially engaged!

Salam dan hai semua :)

Akhirnya i kembali setelah berminggu tidak update kesahkaseh nih. Ceh padahal baru 2 minggu. I baru balik dari Induksi nih. Wuu. Biasa lah penjawat awam (ceh bapak geli *muntah*) memang wajib pegi induksi kan. Gila rindu nak update. Huhu.

Photo album dah pun i dapat dari Abg Shas. Thanks to Encik Tunang yang bersusah payah mengambil that album from him dan juga bersusah payah mengupload pics at facebook. Thanks sayang! :)

Ni nak cerita sikit pasal E-day i arituh. Biasanya yang pertama orang nak tengok ialah mini pelamin bukan? My e-day mini pelamin tersangat lah simple dan rendah diri jeh. No stage bagai. No bunga besar-besar. Just bantal alas dan bantal kecik-kecik as accessories. Sungguh humble betul mini pelamin i nih. But it was betul2 macam what i've wanted. Simple jeh tapi i sangat sukee :)

Abaikan frame kat tepi tuh. Hehe :D Time-time macam ni memang dah tak ingat dah nak alih mende kecik-kecik nih kan? Ada lagi satu bende yang i terlupa jugak. Later i cakap -_-

Agenda seterusnya ialah memperkenal Encik Tunang i kepada semua. Walaupun ada yang dah kenal Encik Tunang i nih, tapi pelis lah buat-buat excited nak kenal juge? Hehe :D

Taraa..

Eh silap. Ni bukan orangnye.. :D
Beliau ialah BFF Encik Tunang. Hehe.
Nama sebenar beliau: Nik Isyam Fakri
Status: Bujang ;)

Haa..Yang ni baru betul Encik Tunang :)
Nama Encik Tunang: Mohd Nazirul Mubin bin Mohamad
Tembams Vs Gemokss :D

More pictures with Encik Tunang dan gambar-gambar sekitar majlis akan diupload very-very soon. I rasa nak buat part by part. Tapi tengok lah dulu camne. Huu..

Pics kat bawah ni adalah di antara pics that i love. Yang lain will be upload later oki!

Dalam bilik i. Ok tak my MUA? I just called her Kak Rozy. I really love her touch actually. Tapi, time e-day ada yang kata makeup i tebal sangat. Ada yang kata ok cantek. Ada yang kata putih gila. Haha. Time wedding nanti i'll remember so that muka i tak putih sangat -_-

I really love this pic. Love love love!

bersambung..

8 comments:

rose said...

haiii..
congratz 2 both of u.. =)
pelamin..baju..make up..tudung..sangat perfect!cantik! =)

masmOna said...

hai rose..
thanks a lot dear :) :) :)

Love Says it All~ said...

OMG! sweetnyeee! =) loveee it!!

masmOna said...

Hi eyra!
tq sangat2 :) :) :)

.:Mrs. Engineer:. said...

cantik2...suke2...

masmOna said...

yanie aka mrs engineer: thanks a lot :)

Leeyana said...

owh saye kenal BFF tunang kamu..adik classmate saye ms skolah bukit sekilau..hehhe..
adeknye..Nik Isyam Fakri..
abgnye.. Nik Ilman fahmi...hehhe

wut a small world..ihihi

masmOna said...

Leeyana: atau pun kena panggil kak leeyana? hiks. sy kenal juga nik ilman tuh. senior kat smart. kecik nya dunia huhu