29 May 2010

E-day: Saat cincin disarungkan

Time nak sarung cincin ni memang lah saat yang paling mendebarkan. Seriusly. Walaupun pada mulanya i rasa macam biasa2 jeh, tapi bila rombongan dah sampai terus darah gemuruh datang. Hoh! Macam mana neh? I dah tak leh duduk diam dah time tuh. Wawa. Dalam hati cuma mampu doa jangan lah terjadi perkara-perkara yang tak diingini (seperti tersepat kaki makcik-makcik yang halang lalu-lintas ke?) Tak ke malu nanti kalau jatuh macam nangka busuk? Heh -_-

Tapi alhamdulillah. Semuanya berjalan dengan lancar that day. Amin amin amin :)

Dupdapdupdapdupdap -_-



My Engagement Ring : White gold diamond
Suka flower arrangement of the diamond. I like!
Thanks sayang :*

My mum.
Hugs!!

Gembira sangat tengok wajah mama time nih. Al-maklumlah the-one-and-only anak dara telah disunting orang. Walaweh! :D

Bakal Mertua Vs Menantu Vs Ibu Kandungku ;)

Tok yang sangat cool lagi cute!! Muah muah! Hugs!!

2 comments:

missbutterfly said...

ala...comel nyer...i xder pon gmbr dgn FMIL n my mom...sigh~

masmOna said...

thanks dear :)
ala..sedihnya..y u tak amik gmba wif fam and ur mum dear?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

29 May 2010

E-day: Saat cincin disarungkan

Time nak sarung cincin ni memang lah saat yang paling mendebarkan. Seriusly. Walaupun pada mulanya i rasa macam biasa2 jeh, tapi bila rombongan dah sampai terus darah gemuruh datang. Hoh! Macam mana neh? I dah tak leh duduk diam dah time tuh. Wawa. Dalam hati cuma mampu doa jangan lah terjadi perkara-perkara yang tak diingini (seperti tersepat kaki makcik-makcik yang halang lalu-lintas ke?) Tak ke malu nanti kalau jatuh macam nangka busuk? Heh -_-

Tapi alhamdulillah. Semuanya berjalan dengan lancar that day. Amin amin amin :)

Dupdapdupdapdupdap -_-



My Engagement Ring : White gold diamond
Suka flower arrangement of the diamond. I like!
Thanks sayang :*

My mum.
Hugs!!

Gembira sangat tengok wajah mama time nih. Al-maklumlah the-one-and-only anak dara telah disunting orang. Walaweh! :D

Bakal Mertua Vs Menantu Vs Ibu Kandungku ;)

Tok yang sangat cool lagi cute!! Muah muah! Hugs!!

2 comments:

missbutterfly said...

ala...comel nyer...i xder pon gmbr dgn FMIL n my mom...sigh~

masmOna said...

thanks dear :)
ala..sedihnya..y u tak amik gmba wif fam and ur mum dear?