04 May 2010

Dua hari sudah berlalu

Salam.

2 hari dah :)

Perasaan macam lain macam sikit after dah tunang nih. Tak tahu lah nak describe camne. Tapi memang lain sikit lah. Cehs. Menggediks jeh. Perasaan lain macam lah hape lah hehe :D Mungkin sebab darah dah manis -_- Rasa tanggungjawab kepada tunang pun dah jadi lain. bla3. Entah hape hape merepek-repek.

Bila nak upload gambar-gambar?? Tungguu..sila bersabar yeh. Tengah tunggu pics dari Abg Shas nih *tak sabar*

Untuk tidak menhampakan semua, i've decided untuk mengupload gambar hadiah yang i dapat time E-Day. Hiks. Walaupun E-Day jeh tapi still ada hadiah jugak yay! 2 ketul jeh lah heheh :D
Satu daripada my very very bestfriend di dunia akhirat. Disebabkan beliau berdua tidak dapat hadir E-Day i atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan, maka hadiah sebagai pengganti..Hadiah lagi satu daripada Aqma Darlink! Thanks darl *hugs*

Yang ni dari Aqma & Dani :)

Dan dibawah ni hadiah dari My dear Deng dan Epul..


45 Tugas dan Tanggungjawab Suami untuk Encik Tunang :)
45 Tugas dan Tanggungjawab Isteri untuk i lah siapa lagi? :)

Mulai hari ini, perlu habis membaca buku ini. Hafal kesemua 45 perkara heh. Dan perlu juga menambahkan ilmu-ilmu untuk menghadapi alam perkahwinan nanti insyaAllah :) Thanks a lot my dear for a very meaningful gift. Sayang kamu-kamu :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

04 May 2010

Dua hari sudah berlalu

Salam.

2 hari dah :)

Perasaan macam lain macam sikit after dah tunang nih. Tak tahu lah nak describe camne. Tapi memang lain sikit lah. Cehs. Menggediks jeh. Perasaan lain macam lah hape lah hehe :D Mungkin sebab darah dah manis -_- Rasa tanggungjawab kepada tunang pun dah jadi lain. bla3. Entah hape hape merepek-repek.

Bila nak upload gambar-gambar?? Tungguu..sila bersabar yeh. Tengah tunggu pics dari Abg Shas nih *tak sabar*

Untuk tidak menhampakan semua, i've decided untuk mengupload gambar hadiah yang i dapat time E-Day. Hiks. Walaupun E-Day jeh tapi still ada hadiah jugak yay! 2 ketul jeh lah heheh :D
Satu daripada my very very bestfriend di dunia akhirat. Disebabkan beliau berdua tidak dapat hadir E-Day i atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan, maka hadiah sebagai pengganti..Hadiah lagi satu daripada Aqma Darlink! Thanks darl *hugs*

Yang ni dari Aqma & Dani :)

Dan dibawah ni hadiah dari My dear Deng dan Epul..


45 Tugas dan Tanggungjawab Suami untuk Encik Tunang :)
45 Tugas dan Tanggungjawab Isteri untuk i lah siapa lagi? :)

Mulai hari ini, perlu habis membaca buku ini. Hafal kesemua 45 perkara heh. Dan perlu juga menambahkan ilmu-ilmu untuk menghadapi alam perkahwinan nanti insyaAllah :) Thanks a lot my dear for a very meaningful gift. Sayang kamu-kamu :)

No comments: