27 October 2010

Nak buat suprise apa nih?? Help -_-

Salam dan hai semua.


Credit: here

Oh..bestnya kalau dapat naik hot air balloon. Tak pernah naik T_T

...............................................................

Saya tengah pening ni. Hari Ahad ni birthday En Tunang kesayangan. Tapi tak tahu nak buat apa lagi untuk beliau. Wuwuwuwu T_T

Maka, di saat ini i mahu idea daripada kamu-kamu semua, boleh? Pls. Pls. Kasik idea pada i..

Tapi..

Bila ada di antara kamu yang bagi idea pada i, En Tunang kompem2 baca kan. Dah tu? Tak surprised le jadinya kan? Hua hua hua -_-

Maka...akhirnya i sendiri lah yang perlu fikir. Wuwuwu!

Entry ni macam tak membantu langsung kan? Haaa!! Boleh tak macam ni..Kamu semua bantu i dengan bagi i email *kalau rajinlah hihi* Boleh tak gitu? Huhu. Your help and kindness is soooo much appreciated. Thank you soo much..

*hugs and kisses*

6 comments:

~ mizzAmy ~ said...

perkara yg tak surprise dan typical ialah belikan beliau kek. hehehehehe.... =P

Mia-Ina said...

kriman nota cinta & bunga ros mengejut ke tempat kerjanya...so sweet klu gini..+ teddy bear ke..pasti semua kwn2x nye melompat nk tgk sape kah yg bh hadiah tue.hehe

masmOna said...

mizzAmy:
hehehehe :P ye betul itu. tp kek ialah wajib kan?

Mia-Ina:
Hi dear.thanks for the ideas =)

anaztasias einz said...

dear, spot chek his interest !! hahaha lakukan aktiviti yang dia xsangka. selamat mem plan !

lemonade said...

ajak dia pegi pulau mabul. hehe

masmOna said...

anaztasias einz:
hoho.will do! thanks dear =)

lemonade:
ok. pulau mabul di mana? hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

27 October 2010

Nak buat suprise apa nih?? Help -_-

Salam dan hai semua.


Credit: here

Oh..bestnya kalau dapat naik hot air balloon. Tak pernah naik T_T

...............................................................

Saya tengah pening ni. Hari Ahad ni birthday En Tunang kesayangan. Tapi tak tahu nak buat apa lagi untuk beliau. Wuwuwuwu T_T

Maka, di saat ini i mahu idea daripada kamu-kamu semua, boleh? Pls. Pls. Kasik idea pada i..

Tapi..

Bila ada di antara kamu yang bagi idea pada i, En Tunang kompem2 baca kan. Dah tu? Tak surprised le jadinya kan? Hua hua hua -_-

Maka...akhirnya i sendiri lah yang perlu fikir. Wuwuwu!

Entry ni macam tak membantu langsung kan? Haaa!! Boleh tak macam ni..Kamu semua bantu i dengan bagi i email *kalau rajinlah hihi* Boleh tak gitu? Huhu. Your help and kindness is soooo much appreciated. Thank you soo much..

*hugs and kisses*

6 comments:

~ mizzAmy ~ said...

perkara yg tak surprise dan typical ialah belikan beliau kek. hehehehehe.... =P

Mia-Ina said...

kriman nota cinta & bunga ros mengejut ke tempat kerjanya...so sweet klu gini..+ teddy bear ke..pasti semua kwn2x nye melompat nk tgk sape kah yg bh hadiah tue.hehe

masmOna said...

mizzAmy:
hehehehe :P ye betul itu. tp kek ialah wajib kan?

Mia-Ina:
Hi dear.thanks for the ideas =)

anaztasias einz said...

dear, spot chek his interest !! hahaha lakukan aktiviti yang dia xsangka. selamat mem plan !

lemonade said...

ajak dia pegi pulau mabul. hehe

masmOna said...

anaztasias einz:
hoho.will do! thanks dear =)

lemonade:
ok. pulau mabul di mana? hahaha