04 October 2010

Lelaki ini

Salam dan hai semua.

Tetiba i terasa nak menulis hari ni. Walaupun macam tak berapa nak ada idea, tp hentam je lah. Hihihi :P

...................................................................

Seminggu kebelakangan ni banyak perkara yang terjadi. Most of them ialah apa yang berlaku between me and him. I akui, memang banyak kali jugak i merajuk, makan hati dan akhirnya memujuk diri sendiri dengan linangan air mata. Ye lah, time gaduh kan memang macam ni lah jadinya huhuhuhu -_- Maybe this is a part of 'darah manis' i guess. Haha.

Tak seperti mula-mula relationship dulu, kali ni i rasa semakin matang. No more pujuk-memujuk (walaupun i rasa ia adalah perlu kerana akan dapat mengeratkan lagi hubungan) tapi maybe certain things that had happened membuatkan kita lebih sedar supaya menjadi lebih positif dan lebih terbuka, maka, pujuk diri sendiri sudah memadai. I know i am a strong woman, yeah!

Terima kasih kepada sahabat yang memahami, di atas segala nasihat dan dorongan yang dicurahkan. Thanks deng! I love u.

I akui, walaupun setelah apa yang terjadi, perasaan sayang dan cinta menjadi makin kuat. Sentiasa pun akan. Ya Allah..demi sesungguhnya aku amat mencintai lelaki yang bernama Mohd Nazirul Mubin bin Mohamad ini. Walau apa sahaja kekurangannya, aku terima. Kerana aku tahu, tiada siapa yang sempurna. Termasuk diriku..

Kuatkanlah jodoh kami dan bahagiakanlah kami bersama-sama di dunia dan akhirat. Amin.

..................................................................

Maafkan i sebab entry kali ni berbaur geli sikit. Hik! :P But seriously this is what i really feel right now. I truly do.

I miss him!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

04 October 2010

Lelaki ini

Salam dan hai semua.

Tetiba i terasa nak menulis hari ni. Walaupun macam tak berapa nak ada idea, tp hentam je lah. Hihihi :P

...................................................................

Seminggu kebelakangan ni banyak perkara yang terjadi. Most of them ialah apa yang berlaku between me and him. I akui, memang banyak kali jugak i merajuk, makan hati dan akhirnya memujuk diri sendiri dengan linangan air mata. Ye lah, time gaduh kan memang macam ni lah jadinya huhuhuhu -_- Maybe this is a part of 'darah manis' i guess. Haha.

Tak seperti mula-mula relationship dulu, kali ni i rasa semakin matang. No more pujuk-memujuk (walaupun i rasa ia adalah perlu kerana akan dapat mengeratkan lagi hubungan) tapi maybe certain things that had happened membuatkan kita lebih sedar supaya menjadi lebih positif dan lebih terbuka, maka, pujuk diri sendiri sudah memadai. I know i am a strong woman, yeah!

Terima kasih kepada sahabat yang memahami, di atas segala nasihat dan dorongan yang dicurahkan. Thanks deng! I love u.

I akui, walaupun setelah apa yang terjadi, perasaan sayang dan cinta menjadi makin kuat. Sentiasa pun akan. Ya Allah..demi sesungguhnya aku amat mencintai lelaki yang bernama Mohd Nazirul Mubin bin Mohamad ini. Walau apa sahaja kekurangannya, aku terima. Kerana aku tahu, tiada siapa yang sempurna. Termasuk diriku..

Kuatkanlah jodoh kami dan bahagiakanlah kami bersama-sama di dunia dan akhirat. Amin.

..................................................................

Maafkan i sebab entry kali ni berbaur geli sikit. Hik! :P But seriously this is what i really feel right now. I truly do.

I miss him!

No comments: