30 October 2010

Will you be my bridesmaids?

Salam dan hai semua.

I mengimpikan untuk mempunyai ramai bridesmaids. Oh, berangan itu memang indah. Haha!

Walaubagaimanapun, i sudah cukup gembira jika mempunyai bridesmaids. Tak kira lah berapa orang pun.

Actually, i tak mahu membebankan kawan-kawan untuk jadi bridesmaids i. Siapa yang sudi tu i dah cukup-cukup gembira huhu. Eh eh, tapi siapa yang sudi jadi bridesmaids i nih? *perasan je orang yang jadi bridesmaids dia :P*

Maka, entry ni i nak tujukan khas untuk bakal-bakal bridesmaids. Sort of invitation lah nih. Boleh tak? Hehe. Tapi, i tak paksa tau. If you guys really can't make it, it's ok tau. I paham. Huhu.

Maid of Honour dah kompem : my deng Nurul Zaadah Juhari =)

Bridesmaids:
1. Betty
2. Ria Razali
3. Nadirah Alias
4. Wanie
5. Mahfuzah
6. Rozaireen
7. Asha
8. Zatty
9. Aqma Laily
10. Epy Nordin - even though i tahu dah u can't make it, tp still nak invite jugak boleh? hihi :P

Wah! See the list? Oh sungguh lah berangan! Haha! =D

Maka, sudikah kalian menjadi bridesmaids ku? Huhu.
So, will you be my bridesmaids? *english version*


The reason why i choose them cos some of them part of Gaul and my schoolmate. And most of them live in Kuantan, which is sangatlah senang nak datang wedding i. Oh, except for Aqma darlink lah, but in future your hometown will be Kuantan jugak kan hun? Hehe :P Kalau i pilih kawan-kawan i yang duduk jauh-jauh semata-mata nak jadi bridesmaids, kang macam terpaksa pulak deorang datang wedding i yang jauh ini huhuhu. Jangan kecil hati tau kawan-kawan ku yang jauh? Kalau kamu semua sudi datang, kita masih boleh bergambar dengan sakannya huhu!

That's all for now. Bye! I mahu tidur. Gudnite everyone and sweet dreams! *i mahu bermimpi indah hahaha sila muntah*

5 comments:

rose said...

hehe..tgk senarai bridesmaids u yg panjang 2 xjd i nk jd bridesmaids..hik3..

Mia-Ina said...

wah ramainya senarai bridesmaid mona..utk gmbr2x ye....?

Anna said...

nak baju cmtu for bridesmaid!!!!

masmOna said...

rose:
hahaha! list je yg panjang rose. masih banyak kosong lagi tuh hihi :P

Mia-Ina:
yep dear..untk bergambar sakan heheh

Anna:
Anna??watta?

wanie!!!jgn buat pasai. u pakai sengsorang je nnt baju camtu haha

pujah said...

I DO!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

30 October 2010

Will you be my bridesmaids?

Salam dan hai semua.

I mengimpikan untuk mempunyai ramai bridesmaids. Oh, berangan itu memang indah. Haha!

Walaubagaimanapun, i sudah cukup gembira jika mempunyai bridesmaids. Tak kira lah berapa orang pun.

Actually, i tak mahu membebankan kawan-kawan untuk jadi bridesmaids i. Siapa yang sudi tu i dah cukup-cukup gembira huhu. Eh eh, tapi siapa yang sudi jadi bridesmaids i nih? *perasan je orang yang jadi bridesmaids dia :P*

Maka, entry ni i nak tujukan khas untuk bakal-bakal bridesmaids. Sort of invitation lah nih. Boleh tak? Hehe. Tapi, i tak paksa tau. If you guys really can't make it, it's ok tau. I paham. Huhu.

Maid of Honour dah kompem : my deng Nurul Zaadah Juhari =)

Bridesmaids:
1. Betty
2. Ria Razali
3. Nadirah Alias
4. Wanie
5. Mahfuzah
6. Rozaireen
7. Asha
8. Zatty
9. Aqma Laily
10. Epy Nordin - even though i tahu dah u can't make it, tp still nak invite jugak boleh? hihi :P

Wah! See the list? Oh sungguh lah berangan! Haha! =D

Maka, sudikah kalian menjadi bridesmaids ku? Huhu.
So, will you be my bridesmaids? *english version*


The reason why i choose them cos some of them part of Gaul and my schoolmate. And most of them live in Kuantan, which is sangatlah senang nak datang wedding i. Oh, except for Aqma darlink lah, but in future your hometown will be Kuantan jugak kan hun? Hehe :P Kalau i pilih kawan-kawan i yang duduk jauh-jauh semata-mata nak jadi bridesmaids, kang macam terpaksa pulak deorang datang wedding i yang jauh ini huhuhu. Jangan kecil hati tau kawan-kawan ku yang jauh? Kalau kamu semua sudi datang, kita masih boleh bergambar dengan sakannya huhu!

That's all for now. Bye! I mahu tidur. Gudnite everyone and sweet dreams! *i mahu bermimpi indah hahaha sila muntah*

5 comments:

rose said...

hehe..tgk senarai bridesmaids u yg panjang 2 xjd i nk jd bridesmaids..hik3..

Mia-Ina said...

wah ramainya senarai bridesmaid mona..utk gmbr2x ye....?

Anna said...

nak baju cmtu for bridesmaid!!!!

masmOna said...

rose:
hahaha! list je yg panjang rose. masih banyak kosong lagi tuh hihi :P

Mia-Ina:
yep dear..untk bergambar sakan heheh

Anna:
Anna??watta?

wanie!!!jgn buat pasai. u pakai sengsorang je nnt baju camtu haha

pujah said...

I DO!!!